>>>>Kudret Ve Can iksirleri Aktarda satılsın<<<<

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: >>>>Kudret Ve Can iksirleri Aktarda satılsın<<<<

Mesaj gönderen hanedanxbutcher »

Arkadaşım haksız kazançtan bahsetmişsin cok güzel peki ya bı iksire 100 bin istemek haklı kazancmı olacak ??
Adam bi iksire o kadar para vermez satılacak iksirler şu an belli degil zaten daha ucuza sat sen kazan mantıklı degilmi sence
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Uskurya'49 dan başka çarım yoktur

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Giresun yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
Giresun yazdı:
KaraXHayalet yazdı:
Giresun yazdı:Yok ne ala babam.O zaman kimyacının oyundaki işi ne ? Kimyacı mesleği tamamen kaldırılsın he ?
Konuya destek verenlerin hepsi katıksız birer mal.
Sizler silahtar ve zırhçı ile eşyaların işçiliğine 1 m isterken kimyacılar ot topluyordu.
Beta bittiğinden beri Kimyacıda bitmişti,ta ki grup bölgelerine kadar.

Her mesleğin ayrı işi var.İşine gelmeyen Kimyacı olur,kendi otunu kendi toplar.
Silahtar ve Zırhçılar tek bir işçilikte 1 m 2 m kazanırken bizler tek bir iksirde 50 bin alıyoruz çok mu? Ayrıca çoğu kimyacı da madenleri topluyor topluyoruz.Sizler gibi işçilikten 1 m alıp malzemeler hazır gelmiyor.Oyuna zamanımızı veriyoruz.Burada kazandığımız 50-100 bin ve bunun da açlığını yapıyorsanız Allah cezanızı versin!
Senin zorun ne ben onu anlamadım :lol:
Sorunum bu konuya destek verenlerde.Aktarda iksirler satılırsa Kimyacıların durumu ne olacak ?
Olaya kendi açınızdan bakmayın,bizim açımızdan da bakın.İksir üretmek bizim işimiz ve bundan para kazanıyoruz.
NPC satarsa bir anlamı kalmaz.
Bak kardeşim kendi görüşünü yazmışsın eyvallah biz buna saygı duyarız ama sen o yorumu saygı çerçevesinde yazmassan bende aynı cevabı sana veririm haberin olsun sen bana diyeceksin hayır kardeşim bak bunun nedeni böle sonucu böyle olacak bizde eyvallah deriz ha dersinki lan siz salakmısınız bu böyle olursa bu böyle olur dersen bende sana aynısı iade ederim haberin olsun
Soyledikleriniz karşısında adamda ne saygı kalır ne sevgi.
Bir iksire 50 bin veremeyecek kadar AÇSINIZ.
Ürettiğiniz zırhların,silahların işçiliklerinden 50 bin veremeyecek kadar acizsiniz.
Benim tek kızdığım nokta,zamanında silahtar ve zırhçı mesleklerinden o kadar işçilik parası yemişken şimdi bir iksire 50 bin veremeyecek kadar olmanız.
Oldu ya,adam bir silahın malzemelerini toplasın,sana versin,sen üret 1 m al.Ne kolay iş.
Biz zamanımızı madenlerin başında geçirelim,saf madenler çekmeye,iksir üretmeye çalışalım.Sonuçta 50 - 100 bin gibi az bir miktarın bile bizlere çok görün.Oldu olacak iksirleri bedava dağıtalım ? İster misin bay pinti ?
Bu oyunda her emeğin bir ödülü var.Bizler emek vermemize rağmen ufak bir miktarı çok görüyorsanız o sizin zavallılığınız.
Lan oğlum insanlık yapalım dedik anlamıyon yürü git lan ozaman sanane benim konumdan adama insanlık yaptık o hala hayvanlık peşinde oğlum isteyen alır isteyen üretir ben öneri sundum olacak diye bir şey yok adami dinden imandan çıkarma i....
Kullanıcı avatarı
Giresun
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Giresun »

hanedanxbutcher yazdı:Arkadaşım haksız kazançtan bahsetmişsin cok güzel peki ya bı iksire 100 bin istemek haklı kazancmı olacak ??
Adam bi iksire o kadar para vermez satılacak iksirler şu an belli degil zaten daha ucuza sat sen kazan mantıklı degilmi sence
Tekrar tekrar yazıyorum.
Silahtar veya Zırhçı mesleklerinde işçilik aldığınız 1 - 2 m çok değil de bizim madenlerin başında bekleyip,iksir üretip de 50 - 100 almamız mı çok soruyorum sana ?
Bu işi yapmayan anlayamaz,sende madenlerin başında sabahla,emek ver,belki anlarsın.

Ayrıca bu konudan şikayetçi olanlardan bir tek sizleri görüyorum.Kuklacıda Ejder iksiri 250 bine çok rahat satıyorum ve sattığım kişi 'Kardeş sağol,üretirsen bana ver ben alırım' diyor.Bu adamların eli açık mı yoksa siz haddinizden fazla mı cimrisiniz ?

Burada biz zamanımızı veriyoruz,karşılığında ufak bir miktarı çok görüyorsunuz.
Ejder iksir için git 10 adet topaz 10 adet ökse otu 1 adet saf demir çek.Tabi madenler boş değil,çekebilirsen çekersin.
Bak bakalım iksir üretmek kolay mı.
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
Kullanıcı avatarı
Giresun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Giresun »

Alıntı :
Lan oğlum insanlık yapalım dedik anlamıyon yürü git lan ozaman sanane benim konumdan adama insanlık yaptık o hala hayvanlık peşinde oğlum isteyen alır isteyen üretir ben öneri sundum olacak diye bir şey yok adami dinden imandan çıkarma i....

Küfür etmesini bende bilirim.Haklı olduğum bir konu olduğu için anca küfür arkasına sığınırsınız.Çünkü cevap yazacak cesaresitiniz yoktur.Tebrikler.Seviyenizi belli ettiniz :

---ıIıııııı---
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Arkadasım tekrar tekrar yazdırma

1sadece sen mi madende beklıosun
2 daha fiyat acıklanmadı neden bu feryat
3 ben ıksır satan aramak sat dıye yalvarmak zorundamıyım
4 sana 250 bın azdır veya coktur beni ilgilendirmez bana cok gelıodur belkı

bu nedenlerden dolayı acele etme gm ler zaten bu konuyu gorebıldıklerı ıcın sorun etme kendıne
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Giresun yazdı:Alıntı :

Küfür etmesini bende bilirim.Haklı olduğum bir konu olduğu için anca küfür arkasına sığınırsınız.Çünkü cevap yazacak cesaresitiniz yoktur.Tebrikler.Seviyenizi belli ettiniz :

---ıIıııııı---
Ben sana ne dedim

Konuya destek verenlerin hepsi katıksız birer mal.
Allah cezanızı versin!

Bak kardeşim kendi görüşünü yazmışsın eyvallah biz buna saygı duyarız ama sen o yorumu saygı çerçevesinde yazmassan bende aynı cevabı sana veririm haberin olsun sen bana diyeceksin hayır kardeşim bak bunun nedeni böle sonucu böyle olacak bizde eyvallah deriz ha dersinki lan siz salakmısınız bu böyle olursa bu böyle olur dersen bende sana aynısı iade ederim haberin olsun

ve sen hala devam ediyon

Soyledikleriniz karşısında adamda ne saygı kalır ne sevgi.
Bir iksire 50 bin veremeyecek kadar AÇSINIZ.
Ürettiğiniz zırhların,silahların işçiliklerinden 50 bin veremeyecek kadar acizsiniz.
Benim tek kızdığım nokta,zamanında silahtar ve zırhçı mesleklerinden o kadar işçilik parası yemişken şimdi bir iksire 50 bin veremeyecek kadar AÇ olmanız.
Oldu ya,adam bir silahın malzemelerini toplasın,sana versin,sen üret 1 m al.Ne kolay iş.
Biz zamanımızı madenlerin başında geçirelim,saf madenler çekmeye,iksir üretmeye çalışalım.Sonuçta 50 - 100 bin gibi az bir miktarın bile bizlere çok görün.Oldu olacak iksirleri bedava dağıtalım ? İster misin bay pinti ?
Bu oyunda her emeğin bir ödülü var.Bizler emek vermemize rağmen ufak bir miktarı çok görüyorsanız o sizin zavallılığınız.

ben sana insan gibi davran diyom hala devam ediyn ozaman bende sana senin bana davrandığın gibi davrnaırım
Kullanıcı avatarı
Giresun
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Giresun »

hanedanxbutcher yazdı:Arkadasım tekrar tekrar yazdırma

bu nedenlerden dolayı acele etme gm ler zaten bu konuyu gorebıldıklerı ıcın sorun etme kendıne
1.Dediğin gibi sadece ben yokum,başkaları da var ve bu da üretimi daha da zorlaştırıyor.
2.
3.Aramak,yalvarmak zorunda değilsen kendin üretirsin bu kadar basit.
4.Bu fiyat sana çok geliyorsa 3. maddede belittiğin gibi "iksir satan bulamazsın",sat diye yalvarsaydın normal iksir fiyatına çok demezdin.

Bundan sonra bu konuya yorum yapmayacağım,kim ne derse desin.Ben fikrimi güzel bir şekilde belirttim.Anlamak istemeyenler anlamamış gibi davrandı.
Ne demişler; "Behlül Kaçar"
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
Kullanıcı avatarı
hanedanxbutcher
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Giresun yazdı:
hanedanxbutcher yazdı:Arkadasım tekrar tekrar yazdırma

1.Dediğin gibi sadece ben yokum,başkaları da var ve bu da üretimi daha da zorlaştırıyor.
2.
3.Aramak,yalvarmak zorunda değilsen kendin üretirsin bu kadar basit.
4.Bu fiyat sana çok geliyorsa 3. maddede belittiğin gibi "iksir satan bulamazsın",sat diye yalvarsaydın normal iksir fiyatına çok demezdin.

Bundan sonra bu konuya yorum yapmayacağım,kim ne derse desin.Ben fikrimi güzel bir şekilde belirttim.Anlamak istemeyenler anlamamış gibi davrandı.
Ne demişler; "Behlül Kaçar"

gule güle kardeşim
Hanedanxbutcher49

Hanedanxuskurya49

Hanedanxbutccher49

Kuru dutla yar sevilmez
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen utku »

Giresun yazdı:
hanedanxbutcher yazdı:Arkadaşım haksız kazançtan bahsetmişsin cok güzel peki ya bı iksire 100 bin istemek haklı kazancmı olacak ??
Tekrar tekrar yazıyorum.
Silahtar veya Zırhçı mesleklerinde işçilik aldığınız 1 - 2 m çok değil de bizim madenlerin başında bekleyip,iksir üretip de 50 - 100 almamız mı çok soruyorum sana ?
Bu işi yapmayan anlayamaz,sende madenlerin başında sabahla,emek ver,belki anlarsın.

Ayrıca bu konudan şikayetçi olanlardan bir tek sizleri görüyorum.Kuklacıda Ejder iksiri 250 bine çok rahat satıyorum ve sattığım kişi 'Kardeş sağol,üretirsen bana ver ben alırım' diyor.Bu adamların eli açık mı yoksa siz haddinizden fazla mı cimrisiniz ?

Burada biz zamanımızı veriyoruz,karşılığında ufak bir miktarı çok görüyorsunuz.
Ejder iksir için git 10 adet topaz 10 adet ökse otu 1 adet saf demir çek.Tabi madenler boş değil,çekebilirsen çekersin.
Bak bakalım iksir üretmek kolay mı.
+1

sizin mantıkla gitsek iksir 1,1 m olur

madem işçilik 1m ok mazemeler bizden

100 bin normal satış

1m+0,1m = 1,1 m

bundan sonra iksirler 1,1 m ok :)
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen kertenkele »

Sayın Giresun siz sadece ilk yorum ve son yorumu okuyarak mı birşeyler söylüyorsunuz yoksa onları da mı okumayıp sadece başlığa mı cevap veriyorsunuz yorumların tamamını okumanızı tavsiye ederim ve ilk başta hayır deyip sonra olabilir diyenleri ve evet diyen kimyacıları görmeniz için

“Genel Etkileşim” sayfasına dön