Bana biri bunun açıklamasını yapabilirmi 2 hafta önce susturuldum mail falan gelmedi küfür etmedim flood yapmadım
şimdi yine susturuldum yine mail yok sayın yöneticiler bana lütfen bi açıklama yapın suçumuz mynette kalmakmı yada plus almakmı elbette hata yapıyorsam susturulmam normaldir ama kimseye küfür etmedim bişey yapmadım adam sülalemize laf söylüyor şikayet ediyoruz biz susturuluyoruz birileri birilerini tanıyorda aba altından sopamı gösteriyor yada birileri yönetici olduğu için ego tatminimi yapıyor bana lütfen biri bi açıklama yapsın ve bu yöneticinin amacını çok merak ediyorum üzüm yemekmi bağcıyı dövmekmi bu konunun açıklığa kavuşturulmasını önemle rica ediyorum bir hata yapmışsan bana mail yollanması lazım açıklama yapılması lazım oyunda onlarca kişi susturulmuş çok merak ediyorum daha nereye kadar gidecek.
Kuklacıdan Judas
Susturulma..!
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Susturulma..!
bnm bugün açılıo herhangi bir yönetici çarı çalınmış bence
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı

Merhaba ,
Haksız moderasyona uğradığınızı düşünüyorsanız ; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden CEZA İTİRAZ kısmından gerekli bilgileri yazarak mail atınız. Gerekli işlemler yapılacaktır.
Haksız moderasyona uğradığınızı düşünüyorsanız ; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden CEZA İTİRAZ kısmından gerekli bilgileri yazarak mail atınız. Gerekli işlemler yapılacaktır.
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Aynısı bana oldu ceza itirazında bulundum ama cevap gelene kadar susturulma açılmıştı :lol: :lol:
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
AMAN SUSUN YOKS AARTİST YÖNETİCİLER BUNUDA KAPATIRLAR
Arkadaşlar sizlere katılıyorum oyunda hiç bir şey yapmadım fakat geçen akşam sadece biriyle tartıştık küfür eden adamlar susturulmu ben susturuluyorum bu yöneticilerde sahtelik var bence çünkü kaçak yöneticiler varmı dier forumlarda öyle duydum gerekirse bir daha susuturulursam şikayetçi olucam bu konudan....
Hestia 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
Hestiaxşifa 49
Hestiaxbüyü 49
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı

Arkadaslar bu sorunn cözümünü size bir fotorafla acıklıyorum dikkat ..!!

cözüm budur fotoğraftaki arkadasın dediği gibi sizinde olsun bi tanıdıınz sizde havalann küfr edin kesin cözüm

cözüm budur fotoğraftaki arkadasın dediği gibi sizinde olsun bi tanıdıınz sizde havalann küfr edin kesin cözüm
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- henryxx2012
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları
sende master gibisin xDProfessionaL yazdı:Merhaba ,
~~~~~~~~Gecenintakipçisi~~~~~~~~Tweetyxxxx~~~~~~~~Ãşkxmeleği~~~~~~~~

Merhabalar,
Hiç bir yönetici birisini kasten susturamaz arkadaşlar bu elinde değildir, çünkü gelen şikayetlerde "Şikayet Eden" ve Şikayet Edilen" oyuncuların isimleri gözükmemektedir. Yani yöneticiler ne birilerinin yandaşçılarıdır, nede egolarını tatmin etmektedir.
Susturulmanızda haksız olduğunuzu düşünüyorsanız Mckerem'in dediği gibi www.istanbuloyun.com/ikvdestek bölümüne "Ceza İtiraz" başlığı altında itirazda bulunabilirsiniz...
İyi Eğlenceler...
Hiç bir yönetici birisini kasten susturamaz arkadaşlar bu elinde değildir, çünkü gelen şikayetlerde "Şikayet Eden" ve Şikayet Edilen" oyuncuların isimleri gözükmemektedir. Yani yöneticiler ne birilerinin yandaşçılarıdır, nede egolarını tatmin etmektedir.
Susturulmanızda haksız olduğunuzu düşünüyorsanız Mckerem'in dediği gibi www.istanbuloyun.com/ikvdestek bölümüne "Ceza İtiraz" başlığı altında itirazda bulunabilirsiniz...
İyi Eğlenceler...
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı

ya bu yönetici ve onlar gibi olmaya calısanların pc lerinde kaset kaydımı var full
**Merhabalar,
İyi Eğlenceler...**
bu tip seyler söliyip duruyolar :S:D
**Merhabalar,
İyi Eğlenceler...**
bu tip seyler söliyip duruyolar :S:D
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!