Kendi yorumlarımı söylemek istedim ve sizlerin de yorumlarını bu konu için merak ettim...
Bakalım sizlere göre neler eksik, neler güzelmiş?
Şahsen:
Kurgu olarak güzel olmuş, lakin Kenan çok güçsüz olmuş daha da güçlendirilebilirdi.
Nadidelerin satılmaması işi bozuyor sebebini bilmeyen yoktur sanırım....
Aynı zamanda şaheserler ve nadideler satılmasa da aktarılsa güzel olur. (Nasıl olacak diyenlere her zaman yapılan öneri olan aktarım makinesini söylüyorum.)
Bunun dışında da Haseki Kapısı oyuna gerçekçilik katan bir özellik oldu.
Büyücü zırhlarının dizaynı mükemmel olmuş fakat şifaların zırhları pek zırha benzememiş.
Aynı zamanda Nadide efsunlar yeni silahlar için olabilirdi veya nadide yerine yeni efsun isimleri gelebilirdi..
Bunun dışında Sığınaklar'ın ambiyansı ve Migrat'ın ambiyansı mükemmel olmuş seslendirmeler, boss yetenekleri, bossların efektleri, mekan efektleri vb.
Ne olursa olsun yönetime teşekkürler..
Grup Bölgeleri Yorumlarınız
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Grup Bölgeleri Yorumlarınız
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

-
DoGanSarLi
- FareAdam Düşmanı

Re: Grup Bölgeleri Yorumlarınız
Ben Grup Bölgeleri geldiği zaman bütün günümüzü o Bölgelerde geçireceğimizi, Sığınak ve Miğrat Girişinde kalabalığın hiç azalmayacağını, sürekli Bölgere gireceğimizi düşünmüştüm. Ama Bölgelerle birlikte Klan Savaşları daha da arttı. Ben Klan Savaşlarının bir nebze olsun azalacağını düşünmüştüm.
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Klan: Lodos
Nekadar Zor olsada herşeyiyle güzel dizayn edilmiş grup bölgeleri için yönetime öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum..
Bir İtirazım vardır ki Bossları kestiğimizde düşen Nadide itemlerin aynı kişiye iki kere düşmemesi.
Şuan büyücümde 2 tane nadide şaheser asa var.
yanlız biri gereksiz..
Benim önerim Eyer bir kişiye iki tane aynı nadide item düşerse bence birini satabilme izninin olması..
Bir İtirazım vardır ki Bossları kestiğimizde düşen Nadide itemlerin aynı kişiye iki kere düşmemesi.
Şuan büyücümde 2 tane nadide şaheser asa var.
yanlız biri gereksiz..
Benim önerim Eyer bir kişiye iki tane aynı nadide item düşerse bence birini satabilme izninin olması..
Grup bölgeleri sadece şifacı ve büyücüler için savaşçıyı hiç düşünmemişler savaşçıları gruba bile almıyolar çok saçma olmuş orası yok TANK SVH falan kötü olmuş nerde 39 level yeenekleri 
Yoyu

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.

iyi bir kalça sahibi olmanın iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptıgı bir ülkede hiç birşey daha ileriye gitmez.