SettCyber yazdı:DewxByDewiLL yazdı:ÖnceLıkLe seLamLar konudan haberım yoktu buna bir kaç şey ekLemek istiyorum.
Umutun koyduğu foto sadece Kabus Loncasının iyLiğine yöneLikdlr. Lonca içinde bir çürük waRdır diye düşünmüş we yardım etmeye çaLışmıştır. Neticede YanıLmıyorsam o kişinin sizin Loncadan oLmadığı anLaşıLmış we konu kapanmıştır. Aksi haLde buLunduğmuz tawırın yanLış anLaşLmasını istemeyiz. Biz daima iki kardeş Lonca şekLinde sizLere ve diğer LoncaLara desteğimizi sürdürmekde devam ederiz. Ortamda bir gerginLik havası gördüm sanırım umarım bi anki yanLgıdır. Ama konuLan fotonun Loncanızın yanLıs anLasıLmasına yoL açtığını düşünüyor weya Lonca sayfanızı kirLettiğini düşünüyorsanız eğer size bir özür borçLuysak bunu yerine getirmeye hazır oLduğumuzun biLinmesini isterim. Bizim için bir özürün Lafı oLmaz aksine oyunu kardeşçe dostça oynanamamıza katkısı oLur. Konun daha fazLa uzatıLmaması diLeğimLe umarım oLay çözüLmüştür.Kabus Loncasının iLgi ve aLkakaLarına teşekkür eder iyi oyunLar diLerim..
Dew KurucuLarından../color]
Knka sakin. qerqinLik fLan yok![]()
![]()
BiLiorm knka bende oLmasın diyoRum hani yanLış anLaşLmasn diye