Kabusxhayalett yazdı:SeLamın aLeyküm İgİ ForumLar
İsmail abi bana bi ulaşşş
we aleyne aleyküm selam selim
hayrdır dolmuscum benim ne oldu kardeşim
bugun hasilat mı kotu cıktı parasını benden mi cıkaracan?? :lol:
Kabusxhayalett yazdı:SeLamın aLeyküm İgİ ForumLar
İsmail abi bana bi ulaşşş
DewxByDewiLL yazdı:Sayın Kabusxbaşkan Kusura bakma bir anLık tepkiden doLayı asLında tepkide sayıLmaz ama kendimi yanLış ifade etmişim affoLa.. AsLında amacım sizLeri kırmak oLmadığının şüphesiz sizLerde farkındasınız. ReeL hayatta bı oLay yuzunden bıraz daLqın oLmamdan doLayı maqzur qörun. YorumLarın hepsini okumadan yorum yaptm. Amacım tekrardan sizi kırmak değiL beLirtmek istedim. Ben bi an gerginLik oLdu sandm ama yanLmısım. Bu yuzden sız we degerLı Lonca arkadaşLarınızdan az önceki yorumumdan doLayı özür diLerim. Sonradan okuyunca banada biraz kaba geLdi. Ama dediğim gibi bazı seyLerden doLayı maqruz qörün tekrardan kusurumuz oLduysa affoLa.. Tamamen benım hatam Konu kapanmıstır ztn İyi oyunLar
sametvemert yazdı:ismail abi o gözlük bende bugün 39 olcam inşallah bide sus yemeseydim iyi olcaktı ama sus yediğim halde iyi kasıorm.Çünkü tek başıma hiç itemsiz ve şifa
Crazyxmanxtwo yazdı:Yav İki Dakka Film İzleyeyim Dedim Gene Neler Dönmüş Ah ah İsmail abi Sana Dedim Bu kim Diye Bide Kabusxarnavutluk var.. Zaten Gecen Gün Tüm Klana Ve Bölgeyi Pmledim Bizden Olnlar Pm diye Bir Kaç Kişi Daha Pm attı listeden Olmayan..
Fantomx yazdı:Selamün aleyküm.
Hayırlı akşamlar.
İsmail BAKİRE TEAM lonca girişimin ne durumda ?
HAyr merak ettim kardeşim de , varmı bir ilerleme
İyi Forumlar
Valla İsmail ikinci bir eşe hayır demem.Kabusxbaskan yazdı:Fantomx yazdı:Selamün aleyküm.
Hayırlı akşamlar.
İsmail BAKİRE TEAM lonca girişimin ne durumda ?
HAyr merak ettim kardeşim de , varmı bir ilerleme
İyi Forumlar
alp senide alam mı![]()