Merhabalar!
Biz ikv oyuncularının son günlerde karsılastığı sorunlardan biri gurup bölgelerinden çıkan madalyalardır.bildiğiniz üzere gurup bölgelerinde oynamak oldukça yüklü maliyettte ve sonunda item çıkmamasıda ayrı bir sorundur...
Ben bu durumda madalyaların bir değeri olması gerektıği kanısındayım...
Buna göre;
1.Her madalya sınıflandırılmalı
2.Gurup bölgelerininden çıkan madalyaların farklı bir ismi olmalı...
3.Madalyalar gerekli görüldüğünde bankacıya satılabilmeli
Böylece en azından giden iksir masaflarını karsılamıs oluruz...
Sizlerinde desteği olursa ikv desteğe bildireceğim benim kanımca zaten ikv yönetimide böyle bir uygulama getirecektir...
Madalya sorununun çözümü!!
Madalya sorununun çözümü!!
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Madalya sorununun çözümü!!
Arkadaşlar ikv de hic bir ıtem element maden eşya vb.. boşu boşuna degildir.Sadece zamanları vardır tahminime göre madalyalar yapılan kahramanlıklara verildiği için ilerde kesinlikle lazım olacaktır.
iyi forumlar
iyi forumlar
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Madalya madalyadır.Farklı isim felan olması çok saçma bir şey.
Ha sen 'Görev yapıp alınan madalyalar ile bizim boss kestiğimiz de düşen madalyalar eşit' diye şikayet ediyorsan.
Emin ol ki yönetim madalya sayısına göre bir hediye getirecektir.Sadece grup bölgelerine madalya düşürmek için girenler olacaktır diye tahmin ediyorum.Her şey yönetimin madalyalar hakkındaki düşüncelerine bağlı.
Sen rahat rahat grup bölgelerinde itemini kas,madalya düşerse,koy bir kenara.Ne kadar çok madalya,o kadar çok hediye cinsinden bir sistem gelecektir elbet ki.
Ha sen 'Görev yapıp alınan madalyalar ile bizim boss kestiğimiz de düşen madalyalar eşit' diye şikayet ediyorsan.
Emin ol ki yönetim madalya sayısına göre bir hediye getirecektir.Sadece grup bölgelerine madalya düşürmek için girenler olacaktır diye tahmin ediyorum.Her şey yönetimin madalyalar hakkındaki düşüncelerine bağlı.
Sen rahat rahat grup bölgelerinde itemini kas,madalya düşerse,koy bir kenara.Ne kadar çok madalya,o kadar çok hediye cinsinden bir sistem gelecektir elbet ki.
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
duskFANG Büyü Şifa(1630)
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
şöyle bir sistem olabilir belki bir npc olur işte ne olursa ona belirli sayıda madalya götürüz madalyalar yok olur o bi çekiliş yapar çekilişin sonunda madalya sayısa bağlı olarak mod sarı ve mavi item düşer Ö.R
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Madalyaların bir işe yaramayacağının kanıtı:
Şimdi arkadaşlar biliyorsunuz madalyalar çok fazla diye üst üste konulabilir hale getirildi.Aslında biz öyle sanıyoruz.Madalyalar sadece kolye iken materyal haline getirildi.Şimdi eğer yoğun istek olmasa bu madalyalar halen kolye olarak kalacaktı ve hiç bir üretim materyal dışı malzeme ile yapılmaz.Bir reçetede görülmiş müdür 2 tane kolye yada 2 tane ceket isteyen.Asıl amacı kolye olan bir şeyin ilerde kullanılma planları yoktu eminim.Bu yüzden umutlanmayın.
Şimdi arkadaşlar biliyorsunuz madalyalar çok fazla diye üst üste konulabilir hale getirildi.Aslında biz öyle sanıyoruz.Madalyalar sadece kolye iken materyal haline getirildi.Şimdi eğer yoğun istek olmasa bu madalyalar halen kolye olarak kalacaktı ve hiç bir üretim materyal dışı malzeme ile yapılmaz.Bir reçetede görülmiş müdür 2 tane kolye yada 2 tane ceket isteyen.Asıl amacı kolye olan bir şeyin ilerde kullanılma planları yoktu eminim.Bu yüzden umutlanmayın.
Ozaman adam çar kasar madalyaları aktarır oh ne ala madalyalar sınıflandirilması sarttırGiresun yazdı:Madalya madalyadır.Farklı isim felan olması çok saçma bir şey.
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

Tamam kas carını aktar madalyalarını bunun bi zararı yok yapamazsın/yapma diyende yok sana
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

lonca sistemini beklemeye davet ediyorum siziturkoxHAMSTER yazdı:Madalyaların bir işe yaramayacağının kanıtı:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Kuru dutla yar sevilmez
- oligarshi
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Aldem
Bence madalyanın adı Altın madalya olsun agop a borsa değerlerine göre bozdururuz.
* Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.
2007 - ?
2007 - ?
Yanlış hatırlamıyorsam 30 - 39 arası madalya veriyordu.sahinx60 yazdı:Ozaman adam çar kasar madalyaları aktarır oh ne ala madalyalar sınıflandirilması sarttırGiresun yazdı:Madalya madalyadır.Farklı isim felan olması çok saçma bir şey.
Kasabilecek olan kassın,açıkcası hediyesi bile olsa ben kasmam.
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
duskFANG Büyü Şifa(1630)