S.a Arkdaşlar;
Arkadaşlar Ben Sobee Üyesiyim GSM(Cep Telefonu)'den Fakat Ceza Aldım Kaç Gün Oldugunu Nereden Ögrenicem Bilgisi Olan Söylüye Bilir Mi?
Sobeeliler Buraya...!
- samet5353
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Sobeeliler Buraya...!
Gizlenmiş İçerikGöster

SAVAŞnarası
IxLASTMAGİCİANxI
Kod: Tümünü seç
www.facebook.com/abdulsametduysakIxLASTMAGİCİANxI
Re: Sobeeliler Buraya...!
bence sobee üyesiyim susturuldum kaç gün bilmiyom bi yardım 2.kez susturuldum ve begün 2. gün oldu
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
Susturuldugnuz tarıhın üzerine 3 gün ekleyın mesela 30.06.2010 tarıhınde saat 10:00 da ise 02.07.2010 saat 10:00 a kadar susturulmussunuzdur.
yasin kardeşim 30,06,2010 susturuldum yane 2 gün önce şimdi yarın bu saatlerde acılcak dimi kardşimmmmm 
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
Peki bu konuda bilgi nasıl alacağız. Örneğin İKV Destek'e mail attım cep'e mi mesaj gelecek

- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
adresbu yazdı:Susturuldugnuz tarıhın üzerine 3 gün ekleyın mesela 30.06.2010 tarıhınde saat 10:00 da ise 02.07.2010 saat 10:00 a kadar susturulmussunuzdur.
ne 3 qünü kanka 2 qün La :mrgreen:

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Kardeşim Eger ki 1 2 kere susuturuLduysan FısıLdadan 2 Gün BöLge KLandan 3 Gün Ceza Yersin ...
ASPİRİNE
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Sahinhilebazmsti yazdı:Peki bu konuda bilgi nasıl alacağız. Örneğin İKV Destek'e mail attım cep'e mi mesaj gelecek![]()
Yazdıgın Messenger Adresıne Maıl Olarak Gerı Donucek Sana.

Eminönü
FelicitaNascosta '
- DeliRockci
- İri Fare Avcısı

özel 2 klan bölge 3 güb diyen yanlışın var ben birine özelden bişey dedim diye 5 gün ceza aldım
Bi keresinde de bölgeden biriyle tartıştım diye 6 gün mü ne ceza aldım buna ne diyeceksin
Bi keresinde de bölgeden biriyle tartıştım diye 6 gün mü ne ceza aldım buna ne diyeceksin
IKVONLINE
Asistan Delirockçı
Asistan Delirockçı