Merhabalar ,
Ben teşkilattan Trlxşimşekxl . Bugun ıtıbarıyle "2"ncı kez susturuldum. Sebebleri ise "Bolge" Kanalından yazmam . Madem biz bu bolge kanalını kullanamayacagız neden plus alınca "bolge" kanalına yazma ozellıgı verılıyor ? Şimdi gene bir yönetici gelip istek/şikayetlerini ikvdestek@.... adresine atın diyecek. Atıyoruzda ne oluyor ? 1 hafta once attım susturulmam gectı emaıl gelmedı.Al bugun gene susturuldum .Yonetım madem bolge kanalından konusmak yasak (!) o zaman plus alınca bolge kanalı verılmesın.Sırf bolge kanalından konustuk dıye susturulmaktan sıkıldım !
Artık kabak tadı vermeye başladı !
-
Trlxsimsekxl
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

Re: Artık kabak tadı vermeye başladı !
Merhaba;
Yaklaşık 2,5 senedir plus kullanıp bölgeden yazarım neden hiç susturulmadım anlam veremedim şimdi. Yoğurtçu hiçbir zaman yoğurdum ekşi demezmiş seninkide o misal kimse bölgeden yazıştığı için moderasyona uğramaz.
Bilginize...
Yaklaşık 2,5 senedir plus kullanıp bölgeden yazarım neden hiç susturulmadım anlam veremedim şimdi. Yoğurtçu hiçbir zaman yoğurdum ekşi demezmiş seninkide o misal kimse bölgeden yazıştığı için moderasyona uğramaz.
Bilginize...
Koray YAR
bölge kanalına yazdığın için banlandığını mailde mi yazıor :?
...
-
Trlxsimsekxl
- İskele Babası

Insanın düşmanı çok olunca böyle oluyor "Hellriders" 2-3 kişi şikayet edince susturuluyorsun.Yeni sistemde "anlamadan/dinlemeden" gibi bir tarz oluştu. En ufak şikayette bile susturulma alıyorsun.Misal klan savaşında birinin kesıyorsun tak Şikayet ediyor sonra bır bakıyorsun sustulmussun ...
-
Trlxsimsekxl
- İskele Babası

Mail'de yazmıyor fakat oyuna 2 hafta oldu"TEKRAR" başlayalı 2 haftadır bir kelime küfür etmedim.Sadece bölge kanalından yazıyorum tak gidiyor . Adaletmi bu ?DavuTT yazdı:bölge kanalına yazdığın için banlandığını mailde mi yazıor :?
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
bölge kanalından yazarsan değil bölge kanalını işgal edersen susturulursun bu d gayet anlaşılabilir birşey
- Firelife
- Demirci Çırağı

kertenkele yazdı:bölge kanalından yazarsan değil bölge kanalını işgal edersen susturulursun bu d gayet anlaşılabilir birşey
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Meran
arkadas kımse kımseyı haksız yere susturmaz o kadar şikayet istek öneri geliyorki ve ilgilenen kişi sayısıda o kadar az ki
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
-
Trlxsimsekxl
- İskele Babası

Arkadaşım ne işgal etmesi ? Bır kısı getırın teskılattan ısgal ettıgıme sahıt . O kadar bolge kanalınsa eşya yansıtıp yazılarımızı engelleyen kısı varken ben bolge kanalından konustum dıye susturuluyorum reva mı bu
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
ben ihtimalleri söylüyoru eğer bölge kanalını işgal etmediysen küfür etmediysen veya konuşma hakkını kötüye kullanmadıysan susturulmazsınTrlxsimsekxl yazdı:Arkadaşım ne işgal etmesi ? Bır kısı getırın teskılattan ısgal ettıgıme sahıt . O kadar bolge kanalınsa eşya yansıtıp yazılarımızı engelleyen kısı varken ben bolge kanalından konustum dıye susturuluyorum reva mı bu