isyana az kaldı... [devamı]

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

isyana az kaldı... [devamı]

Mesaj gönderen konfucyus »

Orti yazdı: Öncelikle bilmeyenler için/unutanlar için tekrar hatırlatalım, İstanbul Kıyamet Vakti sunucuları ve sunucularına sağlanan internet erişimi Türkiyenin internet sektöründe bir numaralı sağlayıcısı olan TTTNET tarafından sağlanmaktadır. Hali hazırda sunucularda herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Sunucuların güncelleme saati oyuncularımızın mağduriyetinin önüne geçilebilmesi için sabah saatlerinde yapılmakta, onun haricindeki bütün sunucu kapanmaları bizim belirlediğimiz bir şey olmayıp beklenmeyen sorunlardan/hatalardan kaynaklanmaktadır.

Bu sorunların/hataların daha önceden tespit edildiğini ve gerekli çalışmaların yapıldığından şüpheniz olmasın, oyuncuya gönderilen mailde istenilen bilgiler gayet olağan bilgilerdir, bilgisilikten,habersizlikten değildir. Oyuncularımızdan teyit almanın neresinde bir yanlış var bilemiyorum?

Moderasyonlar konusunda yeni seçilen arkadaşlarımızla birlikte büyümüş, yapılan şikayet bildirimleri hızlı bir şekilde değerlendirlimektedir. Elbetekki hatalar olmuştur/olacaktır da Destek Takımını bilgilendirerek hata oranını en asgari seviyeye çekmek için elimizden geleni yapmaktayız.

Konuyu açan arkadaşımızın amacının eleştiri değil, karalama olduğu sunucu ile ilgili yorumlarındaki uslubu ve sonrasındaki ithamlarından aşikardır.Elinizde kanıtınız olmadan,ispat edilmemiş herşey sadece KARALAMA'dır.

Sunucu kapanmaları ile ilgili yaşanan sorunlardan dolayı oyuncularımızdan özür dileriz.

öncelikle konuyu kilitleyip bana uyarı mesajı göndererek susturamayacağını bilmeni isterim. madem hatayı biliyorsunuz bu hata neden het tekrar ediyor? hatayı onarmak yada düzeltmek bu kadar mı zor ? ttnet'e topu atıyorsun şimdi bu hatanın düzeltilmesi için ttnet'emi başvurmamız gerekiyor yada şöyle söyleyim hadi benim netimde arıza oluyor o saatlerde oyundaki herkesin mi olur ? belli bir saati olsa kimse gam yemeyecek buna ama oyundaki birsürü kişi saatlerini harcayıp emek verdiği sığnak ve migrat grup bölgelerinde son dönemeci döndükleri anda oyunda düsüp tekrar girmeye calıştıkları zaman "Oyun Sunucusuna Bağlanılamıyor Lütfen İnternet Ayarlarınızı Düzeltin" diye bir yazıyla karsılasıpda ne kadar kulaklarınızı cınlattığınızın bilmem farkındamısınız ?

forum olayı paylaşım yeridir insanlar maduriyetlerini uğradıkları haksızlıkları sevinçlerini hüzünlerini paylaştıkları bir yer ve bu ortamda insanlara özgürlüklerini kısıtlayamazsınız. bir cevap yaz konuyu kilitle sonra yok efendim forum kirliliği olusuyor. yöneticilik vasfınız zayıf zayıf idarecilik vasfı olmayan insanlara bu görevi verirsen sonucu bu oluyor işte.

karalama demişsin ispatıda cok basit ama buraya koyduğum takdirde yapılacak şeyi söyleyim ben

Almış olduğunuz resimleri ikvdestek@sobee.com.tr adresine açıklamaları ile birlikte göndermelisiniz. Forum üzerinden bu tarz konuların kaldırılması, kilitlenmesi yada cevap verilmemesi yalnızca forum üzerinden herhangi bir yaptırım söz konusu olamayacağındandır.

İkvdestek adresine gerekli bilgileri gönderdiğiniz takdirde gerekli incelemeler yapılabilir.

İyi eğlenceler.
aynen cevap bu olucak peki ikvdestek@sobee.com.tr napar ne eder ? nasıl işler ?

oyun açıkları ile ilgili 25 adet mail attım fotograflı bir sekilde ki bu yapılmıs olan hataların düzeltilip bir an önce daha zevkli hale gelmesi lakin ne hata düzeltildi nede buna binayen bir teşekkür yada boş bir mesaj gönderildi.
bu kadar güzel ve zevkli çalışan bir ikv destek var iken maillerin ne anlamı kalıyor ?

büyüen moderasyon takımınla alakalıda hatalar olmamalı veya çok asgari olmalı ama hataların boyutları gün geçtikçe artıyor. kişisel problemlerini oyun içerisindeki kişilerler aldığı yetkiye dayanarak çözen, sırf arkadaslarının kusurlarını hatalarını görmemek için oyundan çıkan sorulan sorulara cevap vermemek için kaçan v.b. v.b. bu örnekleri çoğaltmak mümkün.

tüm bunları geçtim tek bir sorunun cevabını istitorum. bir Game Master bir oyuncunun sorularını yada eleştirilerini görmemek için yasaklayabilir mi ? lütfen bana bu sorunun cevabını ver.
[/b]
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
Kullanıcı avatarı
Orti
Developer
Developer
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Sobee

Re: isyana az kaldı... [devamı]

Mesaj gönderen Orti »

Sanırım bazı şeyleri anlamamakta oldukça ısrarlıyız.Veyahutta anlamamazlığa vurmaya, sizinde alıntıda ve size cevap olarak verdiğim mesajda göreceğiniz gibi sorununun sizden veyahut sizin internet bağlantısından oluştuğunu belirtmedim. Konu ile ilgili çalışmalar devam etmektedir ve Sobee ekibi oyuncularımızın mağduriyetini en aza indirmek için geceli gündüzlü çalışmaktadır.

Forum paylaşım alanıdır. Kavga,tartışma veya karalama alanı hiç değildir.Oyun içi her türlü paylaşımınızı eleştirini yapabilirsiniz, eleştiri boyutları hakarete varacak dereceye ulaşmadığı sürece herhangi bir yaptırım zaten uygulanmamaktadır.

Hala kanıtınız olmadan İKV gönüllüleri için ithamlarda bulunmaktasınız. Bu gibi durumlarda İKVDestek'e kanıtınız ile başvurup (ama gerçekten kanıt!) gerekli işlemleri başlatabilirsiniz. Ki varsa elinizde kanıtlar göndermeniz için sabırsızlıkla bekliyoruz.

İlk mesajımdada belirttiğim gibi moderasyonlar konusunda bilgilendirmeler sürekli yapılmakta ve hatalar en asgari dereceye indirilmeye çalışılıyor/çalışılacaktır.

Amacım sizi susturmak değildi, sadece şikayette bulunduğunuz konularda dilim döndüğünce sizin anlayabileceğiniz şekilde anlatmaya çalışmaktı, lakin siz anlamak yerine uyarıyıda dikkate almadan ithamlarınıza devam ediyorsunuz. Uyarıyı dikkate almadığınızdan uyarı seviyeniz yükseltilmiş forum hesabınız 7 gün süresince yasaklanmıştır.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön