Ottomanxkorkusuz

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Re: Ottomanxkorkusuz

Mesaj gönderen SeRRuh »

kfat4 yazdı:Toplumsal örüntüler çerçevesinde bir erkeğin küpe takması, fazla değil 10 yıl önce kaç yaşında olursa olsun hoş karşılanmazdı. Fakat günümüzde medya aracılığı ile küpe takmak bir "statü" olarak gösterildiği veya beğendirildiği için hoş karşılanabiliyor. Küpe takmak herhangi bir dini sembol veya inançsızlık değildir. Yavuz Sultan Selim' in küpe olayına değinecek olursak, "ben Allah' ın kölesiyim" anlamında küpe takarmış. Yani bugün sanmıyorum ki takanlar o niyetle taksın ;)
Bir nefeste okudum çok akıcı bi metin olmuş, harfiyen katılıyorum ...
Antique
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Antique »

HELAL OLSUN PARONAYAK OTTOMANXKORKUSUZ MAL ZATEN KENDI FOTO BAKMIOR XD Tıpe baq ShekLe baq xD
Antique
Franqestaine
Shefa
Kullanıcı avatarı
Justerini
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Justerini »

kfat4 yazdı:Toplumsal örüntüler çerçevesinde bir erkeğin küpe takması, fazla değil 10 yıl önce kaç yaşında olursa olsun hoş karşılanmazdı. Fakat günümüzde medya aracılığı ile küpe takmak bir "statü" olarak gösterildiği veya beğendirildiği için hoş karşılanabiliyor. Küpe takmak herhangi bir dini sembol veya inançsızlık değildir. Yavuz Sultan Selim' in küpe olayına değinecek olursak, "ben Allah' ın kölesiyim" anlamında küpe takarmış. Yani bugün sanmıyorum ki takanlar o niyetle taksın ;)

Tskxsubay--Kevınnash

altına imzamı atıom inanmayan dkkatli baksın

Tskxsubay--Kevınnash
xD

aslında bu yaşlarda hevesini alıp ilerde takmaması daha mantıklı bence şahsen kndi fikrim.. :D
Allah korsun :D ben takmam çevremdekilerede taktırmam zatende.. düşüncem bu..

“Genel Sohbet” sayfasına dön