Bir nefeste okudum çok akıcı bi metin olmuş, harfiyen katılıyorum ...kfat4 yazdı:Toplumsal örüntüler çerçevesinde bir erkeğin küpe takması, fazla değil 10 yıl önce kaç yaşında olursa olsun hoş karşılanmazdı. Fakat günümüzde medya aracılığı ile küpe takmak bir "statü" olarak gösterildiği veya beğendirildiği için hoş karşılanabiliyor. Küpe takmak herhangi bir dini sembol veya inançsızlık değildir. Yavuz Sultan Selim' in küpe olayına değinecek olursak, "ben Allah' ın kölesiyim" anlamında küpe takarmış. Yani bugün sanmıyorum ki takanlar o niyetle taksın
Ottomanxkorkusuz
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: Ottomanxkorkusuz
HELAL OLSUN PARONAYAK OTTOMANXKORKUSUZ MAL ZATEN KENDI FOTO BAKMIOR XD Tıpe baq ShekLe baq xD
Antique
Franqestaine
Shefa
Franqestaine
Shefa
- Justerini
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
kfat4 yazdı:Toplumsal örüntüler çerçevesinde bir erkeğin küpe takması, fazla değil 10 yıl önce kaç yaşında olursa olsun hoş karşılanmazdı. Fakat günümüzde medya aracılığı ile küpe takmak bir "statü" olarak gösterildiği veya beğendirildiği için hoş karşılanabiliyor. Küpe takmak herhangi bir dini sembol veya inançsızlık değildir. Yavuz Sultan Selim' in küpe olayına değinecek olursak, "ben Allah' ın kölesiyim" anlamında küpe takarmış. Yani bugün sanmıyorum ki takanlar o niyetle taksın
Tskxsubay--Kevınnash
altına imzamı atıom inanmayan dkkatli baksın
Tskxsubay--Kevınnash
xD
aslında bu yaşlarda hevesini alıp ilerde takmaması daha mantıklı bence şahsen kndi fikrim..
Allah korsun