Drowx ve Gökx Olarak Bir İlk Kadim Kesimi [Sancak]
- shevchenko199410
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Drowx ve Gökx Olarak Bir İlk Kadim Kesimi [Sancak]
Öncelikle tebrik ederim.Biz organize olmadan sadece denemek için 8 grup gittik.Canı 20 ye geliyor ve ondan sonra da nedense inmiyor.Biz keserken büyücüler güçlü olduğu için kadim sürekli büyücülere döndü ve savaşçılar kadime neredeyse hiç vuramadı çünkü kadim sürekli hareket ediyordu.Siz de böle bir sorun olmadı mı ? Olduysa bunu nasıl çözdünüz ?
Whitelie
Tskxhxuğur
Nightkiss
Tskxhxuğur
Nightkiss
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
shevchenko199410 yazdı:Öncelikle tebrik ederim.Biz organize olmadan sadece denemek için 8 grup gittik.Canı 20 ye geliyor ve ondan sonra da nedense inmiyor.Biz keserken büyücüler güçlü olduğu için kadim sürekli büyücülere döndü ve savaşçılar kadime neredeyse hiç vuramadı çünkü kadim sürekli hareket ediyordu.Siz de böle bir sorun olmadı mı ? Olduysa bunu nasıl çözdünüz ?
bu sorunu çözmek için ilk 10 can sadece şeheserli bir savaşçı vursun.Sonra yavaş yavaş çok hasar vermeden arada buyuculer vursun.Sonra diğer savaşçılar girince yine hiddeti ortalayarak buyuculer vursun.Anlatmak istediğim hiddet korunsun başkasına gitmesin kısacası buyuculer sürekli vurmasın ve mümkünse uzaktan vursunlar eğer yaratık bir büyücüye geliyorsa o buyucu kutup açsın ve vurmayı kessin bi süre sonra yaratık çekilir üzerinden.
Tebrikler /alkış
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
evet arkadaşın dediği gibi yapdık fakat gene dalıyordu büyücülere o büyücüler menzil yapdı bir miktar hasardan sonra yapmayanlarında ölmesine izin verdim çekmedim kadimi
...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
ya telefonla yada skype la anlaşacak bir ekip varsa çok basit kesersiniz zaten kişi önemli değil.
yok be o kadarda deil sadece azim gerekio o kadar
...
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
loncaniza beni alir misiniz
şaka maka süpersiniz benartik diyodumki oğlum yunus sen şahaseri unut daha materyelleri toplayamadan kadim pençesini bulamayacaz demiştim ama bi taktiği varsa eminim bizim sunucudada bu taktiği bulurlar
başarilarinizin devamini dilerim
şaka maka süpersiniz benartik diyodumki oğlum yunus sen şahaseri unut daha materyelleri toplayamadan kadim pençesini bulamayacaz demiştim ama bi taktiği varsa eminim bizim sunucudada bu taktiği bulurlar
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
DavuTT yazdı:yok be o kadarda deil sadece azim gerekio o kadar
yok ben 10 ila 15 kişi kesimlerinden bahsettim hatta ilerde 10 unda altına inebilir.
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Azimin oyunda kesemeyeceği hic bir şey yoktur ikvde zor değil az azmetmek vardır
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Teşekkürler Saolasın Üşenmesem Daha Aklımdaki Çok Şeyi Yapacağımda Üşeniyorum :roll:recepivedikx yazdı:loncaniza beni alir misiniz![]()
Çok Haklısın Dostum ama Bunu Bilen Sayısı Çok Az İnsanlarda Şu Zihniyet Mevcuthanedanxbutcher yazdı:Azimin oyunda kesemeyeceği hic bir şey yoktur ikvde zor değil az azmetmek vardır
Amaaaaann Napıcam Orda Uraşıp 2 saat Beklicez Ne Yararım Olacakki Basarım Parayı Alırım Yorulmadan
Fakat Bizim Gibiler Bu Tür İşlerden Zevk Alır Para Olmasada Olur Değirmen Daima Akar.
Drowxdadawa