Drowx ve Gökx Olarak Bir İlk Kadim Kesimi

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Drowx ve Gökx Olarak Bir İlk Kadim Kesimi

Mesaj gönderen Auril »

DavuTT yazdı:Rowx mi :? bizi küçümseyen lonca ilk açıldığında dışlayan kendiği gök yüzünde gören başkanı olan loncamı üzgünüm 12. madde onlarıda kapsıyo (içindeki bazı değer verilecek insanlar hariç)
/onay
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
ematema
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ematema »

xReNaRDox yazdı:
ematema yazdı:
eLeSsaR yazdı:
ematema yazdı:Arkadaşlar ben tank grubuna söledim yemek yemeye gidçem diye kabul ettiniz allah razı olsun sora yemek yedim geldiğimde oyundan düştüm internet gitmiş bir daha giremedim saat şuan sabaha karşı 2.30 daha yeni geldi lütfen kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Görevini yapıp kaçtıysan benim gözümden bitmişsindir.Madem bir işe başladın sonunu getireceksin.Kaç saatte yemek yiyon sen? Tesadüflere bak bide yemek yedim internet gitti haha :mrgreen:

Ben kaçmadım kaçmamda.İnanmayanların olacağını biliyordum.Yalan sölemek için bi neden de göremiyorum.

Ayrıca;

Yemek 10 dk'da yedim.Geldim ekranı çevirmek için tıkladığımda oyundan düştüm ve tekrar giremedim.Kimseye yalan borcum yok.İnanmak yada inanmamak sana kalmış.

Netinin gitmesine Laf diyemem ama Görevini bitirDikten sonra yemek yemeye gitmen yanlış bunu kimseye acıkLıyamassın ..

Ben zaten yemeği sonra yicektim baktım zar atma işleri falan daha olmadı dedim hemen yer gelirim söledim gruba gitme dedi davut ben dedim yicem hemen gelcem.Tamam dediler.10dk'da yedim.Ben giderken daha zar falan atılmamıştı ondan gittim.ama giremedim işte kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Resim
ResimResimResim

New StyLe
Kullanıcı avatarı
morfinx35
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen morfinx35 »

ematema yazdı:
xReNaRDox yazdı:
ematema yazdı:
eLeSsaR yazdı:
ematema yazdı:Arkadaşlar ben tank grubuna söledim yemek yemeye gidçem diye kabul ettiniz allah razı olsun sora yemek yedim geldiğimde oyundan düştüm internet gitmiş bir daha giremedim saat şuan sabaha karşı 2.30 daha yeni geldi lütfen kusura bakmayın hakkınızı helal edin.
Görevini yapıp kaçtıysan benim gözümden bitmişsindir.Madem bir işe başladın sonunu getireceksin.Kaç saatte yemek yiyon sen? Tesadüflere bak bide yemek yedim internet gitti haha :mrgreen:

Ben kaçmadım kaçmamda.İnanmayanların olacağını biliyordum.Yalan sölemek için bi neden de göremiyorum.

Ayrıca;

Yemek 10 dk'da yedim.Geldim ekranı çevirmek için tıkladığımda oyundan düştüm ve tekrar giremedim.Kimseye yalan borcum yok.İnanmak yada inanmamak sana kalmış.

Netinin gitmesine Laf diyemem ama Görevini bitirDikten sonra yemek yemeye gitmen yanlış bunu kimseye acıkLıyamassın ..

Ben zaten yemeği sonra yicektim baktım zar atma işleri falan daha olmadı dedim hemen yer gelirim söledim gruba gitme dedi davut ben dedim yicem hemen gelcem.Tamam dediler.10dk'da yedim.Ben giderken daha zar falan atılmamıştı ondan gittim.ama giremedim işte kusura bakmayın hakkınızı helal edin.

La Emre Takma Kafana :D Boşver Konuşsunlar ya :D Kaçmadığını Biliyoruz ;)

Morfinxgeridöndü[Savaşçı]
/ Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]

Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Orda kaç tane Drow kaç tane Gök var?
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
morfinx35
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen morfinx35 »

Melankolik yazdı:Orda kaç tane Drow kaç tane Gök var?

Valla Kardeşim Vardık İşte Bayağı :) Ben Drowx' Çarımla Orda Değildim Ama Savaşçımla Destek Çıktım :) Ömer Abi'yede Çabalarının Sonucunda Teşekkür Ederiz. :) 5 Kişinin Yeşil Görevini Yaptım. O Bana Yeter Zaten :) Gerisini Yapmaya'da Çabaladım Ama Olmadı..

Hayırlı Günler...

Morfinxgeridöndü[Savaşçı]
/ Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]

Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

o kadar adamı toplayan (bazı arkadaşlar hariç) tankı oluşduran iksirleri üreten taktiği gelişdiren keseceğimizi inandıran kimler acaba düşün bunu ayrıca yeterince adamımız vardı yardımda bulunan bundan emin olabilirsin ;)
...
Kullanıcı avatarı
MeRvee
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MeRvee »

Melankolik yazdı:Orda kaç tane Drow kaç tane Gök var?

Drow carLarıyLa değiLde asıl carLarıyLa oLanLarda vardı...
Kullanıcı avatarı
Viktoriaxbuse42
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Viktoriaxbuse42 »

Bırakın su kadimdir solucandır kenandır junondur centrion dur motorındır. :mrgreen:

Yok biz Bukadar kişiyle kestik yok bisu surede kestik yok biz iksirsiz kestik. :lol:
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

Dadavateamxlider bnm charım deildir tank olarak kullandım karakteri o kadar
...

“Genel Sohbet” sayfasına dön