Bir düşünce ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bir düşünce ...

Mesaj gönderen melodrama44 »

Yaş sınırını getirsende nası engelliceksiniz. Sunucuya girmek isteyenlerden anca nüfus cüzdanı fotokopisi iticeksin oda sana şifreyi gönderecek.Yani saçma bir iş olur bencede eğer ki sakinlik istiyorsan anka sunucusuna git bildiğim kadarıyla anka sunucusunda sürekli olarak oynayan 25 kişi felan var.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
Hatecrewxthree
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Hatecrewxthree »

Oyunu 12 yaşından beri oynuyorum.Haziranda 14ümü bitirdim.Kimseyle bölgeden kavgam olmamıştır.Ve ben çok insan gördüm 16 17 yaşında olup da laf dalaşına giren.O sebepten birkaç şahıs yüzünden yaş sınırlaması diye tutturmayın,suçu olmayan insanları yargılamayın.Kimi erken olgunlaşır kimi geç.Bir ağacın her meyvesi aynı mıdır? Kimi güneşi çok gördüğünden kızarmıştır,diğeri az gördüğünden büyüyememiştir.Bazısıda çürüktür,kurtlanmıştır ;)
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü

Temmuz 2011'e kadar yokum.
ermanxguzu
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ermanxguzu »

[Dailymotion][Dailymotion][Dailymotion]KAYBOLLL VE KİLİT PLS[/Dailymotion][/Dailymotion][/Dailymotion]
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz :D

Azizz
Warning
Bywarning
Kullanıcı avatarı
Firelife
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Firelife »

Hatecrewxthree yazdı:Oyunu 12 yaşından beri oynuyorum.Haziranda 14ümü bitirdim.Kimseyle bölgeden kavgam olmamıştır.Ve ben çok insan gördüm 16 17 yaşında olup da laf dalaşına giren.O sebepten birkaç şahıs yüzünden yaş sınırlaması diye tutturmayın,suçu olmayan insanları yargılamayın.Kimi erken olgunlaşır kimi geç.Bir ağacın her meyvesi aynı mıdır? Kimi güneşi çok gördüğünden kızarmıştır,diğeri az gördüğünden büyüyememiştir.Bazısıda çürüktür,kurtlanmıştır ;)
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

Firelife yazdı:
Hatecrewxthree yazdı:Oyunu 12 yaşından beri oynuyorum.Haziranda 14ümü bitirdim.Kimseyle bölgeden kavgam olmamıştır.Ve ben çok insan gördüm 16 17 yaşında olup da laf dalaşına giren.O sebepten birkaç şahıs yüzünden yaş sınırlaması diye tutturmayın,suçu olmayan insanları yargılamayın.Kimi erken olgunlaşır kimi geç.Bir ağacın her meyvesi aynı mıdır? Kimi güneşi çok gördüğünden kızarmıştır,diğeri az gördüğünden büyüyememiştir.Bazısıda çürüktür,kurtlanmıştır ;)
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Anka sunucusunda 1 ay oynayan bir kişinin bizim sunucumuzun Sizin sunucularınızdaki ikv ile alakalı olmadığını görürsünüz.Bir yöneticinin anka sunucusuna yaptığı bir yorum:

"Anka sanki kendi halinde yaşayan bir kasaba gibi."

buna benzer bir lafı vardı.Ben 16 yaşımdayım.13 ümden beri ikv oynuyorum.Anka ya başlayana kadar pek bir faaliyetim yoktu fakat Artık sadece forum üzerinden bile tanınan biriyim.Anka başka.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön