Saat 23:30 sıraları idi. Yeni Karekterımı kasarken oyunda hata aldım be dustum tekrar girdim ve düştüm. Bir daha girdiğimde karekter 1 leveldi.Bazıları ise yaptığı alısverısde paraları Geri Gelmişti...
Bu Geri Sarma neden oldu ? Bunu Açıklarsanız sevinirim,Karekterkasılır o sorun değilde Bu Geri Sarma neden oldu bunu merak ediyorum.
Saygılarım ile ;
30.06.2010 Geri Sarma
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 30.06.2010 Geri Sarma
geri sarma her an olabilir fakat forumun yarısı isyan ederdi bu duruma eğer öyle birşey olsa bu yüzden hata sende olabilirTrendd yazdı:Saat 23:30 sıraları idi. Yeni Karekterımı kasarken oyunda hata aldım be dustum tekrar girdim ve düştüm. Bir daha girdiğimde karekter 1 leveldi.Bazıları ise yaptığı alısverısde paraları Geri Gelmişti...
Bu Geri Sarma neden oldu ? Bunu Açıklarsanız sevinirim,Karekterkasılır o sorun değilde Bu Geri Sarma neden oldu bunu merak ediyorum.
Saygılarım ile ;
- Hatecrewxthree
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
Öyle saçmalık olur mu oyunda olur sarılma bende olur sende olmaz diye bişey yok eğer o sırada karakter oyuna girmemişse çar etkilenmez.Mesela ben oyundaydım büyücümü kasıyordum 25 leveldi düştüm,geri geldiğimde 24 leveldi :S ve görevler yapılmamıştıkertenkele yazdı:geri sarma her an olabilir fakat forumun yarısı isyan ederdi bu duruma eğer öyle birşey olsa bu yüzden hata sende olabilirTrendd yazdı:Saat 23:30 sıraları idi. Yeni Karekterımı kasarken oyunda hata aldım be dustum tekrar girdim ve düştüm. Bir daha girdiğimde karekter 1 leveldi.Bazıları ise yaptığı alısverısde paraları Geri Gelmişti...
Saygılarım ile ;
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü
Temmuz 2011'e kadar yokum.
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
geçen geri sarmadaki olaylardan sonra şimdi hiç bişey duymayınca kimsede olmamış dedim saate dikkat etmemişimHatecrewxthree yazdı:Öyle saçmalık olur mu oyunda olur sarılma bende olur sende olmaz diye bişey yok eğer o sırada karakter oyuna girmemişse çar etkilenmez.Mesela ben oyundaydım büyücümü kasıyordum 25 leveldi düştüm,geri geldiğimde 24 leveldi :S ve görevler yapılmamıştıkertenkele yazdı:geri sarma her an olabilir fakat forumun yarısı isyan ederdi bu duruma eğer öyle birşey olsa bu yüzden hata sende olabilirTrendd yazdı:Saat 23:30 sıraları idi. Yeni Karekterımı kasarken oyunda hata aldım be dustum tekrar girdim ve düştüm. Bir daha girdiğimde karekter 1 leveldi.Bazıları ise yaptığı alısverısde paraları Geri Gelmişti...
Saygılarım ile ;