30.06.2010 Geri Sarma

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Trendd
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

30.06.2010 Geri Sarma

Mesaj gönderen Trendd »

Saat 23:30 sıraları idi. Yeni Karekterımı kasarken oyunda hata aldım be dustum tekrar girdim ve düştüm. Bir daha girdiğimde karekter 1 leveldi.Bazıları ise yaptığı alısverısde paraları Geri Gelmişti...

Bu Geri Sarma neden oldu ? Bunu Açıklarsanız sevinirim,Karekterkasılır o sorun değilde Bu Geri Sarma neden oldu bunu merak ediyorum.

Saygılarım ile ;
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Re: 30.06.2010 Geri Sarma

Mesaj gönderen kertenkele »

Trendd yazdı:Saat 23:30 sıraları idi. Yeni Karekterımı kasarken oyunda hata aldım be dustum tekrar girdim ve düştüm. Bir daha girdiğimde karekter 1 leveldi.Bazıları ise yaptığı alısverısde paraları Geri Gelmişti...

Bu Geri Sarma neden oldu ? Bunu Açıklarsanız sevinirim,Karekterkasılır o sorun değilde Bu Geri Sarma neden oldu bunu merak ediyorum.

Saygılarım ile ;
geri sarma her an olabilir fakat forumun yarısı isyan ederdi bu duruma eğer öyle birşey olsa bu yüzden hata sende olabilir
Kullanıcı avatarı
Hatecrewxthree
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Hatecrewxthree »

kertenkele yazdı:
Trendd yazdı:Saat 23:30 sıraları idi. Yeni Karekterımı kasarken oyunda hata aldım be dustum tekrar girdim ve düştüm. Bir daha girdiğimde karekter 1 leveldi.Bazıları ise yaptığı alısverısde paraları Geri Gelmişti...

Saygılarım ile ;
geri sarma her an olabilir fakat forumun yarısı isyan ederdi bu duruma eğer öyle birşey olsa bu yüzden hata sende olabilir
Öyle saçmalık olur mu oyunda olur sarılma bende olur sende olmaz diye bişey yok eğer o sırada karakter oyuna girmemişse çar etkilenmez.Mesela ben oyundaydım büyücümü kasıyordum 25 leveldi düştüm,geri geldiğimde 24 leveldi :S ve görevler yapılmamıştı
~Hatecrewxthree~
49 Level Bayan Savaşçı
~Cotxmarble~
49 Level Bayan Büyücü

Temmuz 2011'e kadar yokum.
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

Hatecrewxthree yazdı:
kertenkele yazdı:

Saygılarım ile ;
Öyle saçmalık olur mu oyunda olur sarılma bende olur sende olmaz diye bişey yok eğer o sırada karakter oyuna girmemişse çar etkilenmez.Mesela ben oyundaydım büyücümü kasıyordum 25 leveldi düştüm,geri geldiğimde 24 leveldi :S ve görevler yapılmamıştı
geçen geri sarmadaki olaylardan sonra şimdi hiç bişey duymayınca kimsede olmamış dedim saate dikkat etmemişim :D

“Genel Etkileşim” sayfasına dön