arkadaşlarım bana gülüyor İKV!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Re: arkadaşlarım bana gülüyor İKV!

Mesaj gönderen barkido »

xYuRtSeVeNx yazdı:Açık konuşmak gerekirse ben bu oyunu kendi arkadaşlarıma ve yha başkalarına Tavsiye ETMİYORUM.

Nedenmi : bu oyun bağımlılık yapıyor bir insan'nın REEL hayatını alt üst edebilir özeliikle cocuklara kesinlikle tavsiye etmeyin onların erken saat'de yatmaları ve derslerini aksatmadan türkiye'e güzel bi gelecek saglamalarını için tavsiye ETMİYORUM

ONLİNE bagımlılık yapan oyunlardan uzak durmalarını istiyorum bu dediklerime belki kızacaksınız belki hak vericeksiniz.

ama yaşı 16 yaş altı kişilere bu oyunu TAVSİYE etmiyorum Günde kaç 100 kişi bu online oyun yüzünden

AİLE'si ile kavga ediyor kaçıyor boş buldugunu an internet başına internet yoksa evde CAFE'e gidiyor ..

yani kısacası TÜRKİYE gençlere emanet inş... beni anlamışsınızdır..

kardeş özellikle bu oyun bağımlılık yapmıyor çünkü bu oyunda kasma gibi bir probleminiz yok örneğin bir metin2 oyununda son lwl a ulaşamıyorsunuz ama bunda ulaşabiliyorsunuz

ayrıca bağımlılık sizin elinizde iradenize sahip çıkabileceksinizdir umarım

iyi bir TÜRKİYE için !
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
xYuRtSeVeNx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xYuRtSeVeNx »

Tunerone yazdı:sanki biz ülkeye çok güzel bir gelecek hazırladık ta yeni gelen nesiller için uğraşıyoruz gerçekçi olun biraz evden kaçan eviyle tartışan insanların çoğunluğu bu oyunlarla alakalı değil belki bir kısmı.adam okumak istemiyor neden oyun yüzündenmi hayır okumaktan soğutan sistem yüzünden neyse benim getirdiğim bir sefer girdiler oyuna bir daha yoklar ikv artık itiyor bana göre

Çogu okumak istemiyor o ayrı bişe ama cogu online oyun oynamak için daha çok EXP kasmak için DERS'ten kaçıyor

İNKAR etmeyin yok ali'nin lvl bnden yüksek dur ben onu geçim yok onun itemi daha iyi hırs yaparak sürekli oyunun başında olanlarda var reeel ne kadar etkiliyo sizde biliyorsunuz ama kendinizi avundurmak için yazdıgınız kelime 'e bakın
Resim

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Kullanıcı avatarı
Tunerone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tunerone »

benim le kıyaslamayın ben fakülteyi bıraktım başka sebeplerden dolayı ama lise de okul bırakıldımı çok bozuluyorum keşke bir daha lise okusam ama nerde o şans.gerçi bizim zamanımızda biraz daha kolaydı okumak neyse ölye liseyi bırakan arkadaşlara tavsiyem lise deki ortamı ikv de bulamassınız bende söylemesi.
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen JuaquiN »

Bizim kendi milletmizde bir düşünce vardır '' Bizim milletimiz yaparsa bi işe yaramaz '' diye, bu durumda ben sayısız kez kaldım. Birkaç arkadaşıma bende önerdim fakat hiçbiri oynamadı, oynayanlarda kalmadı. Ben eminimki İstanbul Kıyamet Vakti aynı senaryo aynı durumla Almanya,Polonya,Fransa gibi online oyunlara düşkün ülkelerde yayılma şansı olsa ( kendi dillerinde ) bizim kendi milletimizden çok daha fazla tutulur. Sizin söylediğiniz oyunları deneme fırsatım oldu knight,metin 2 vs... hepsi grafik olarak BERBAT. 6-8 yaş arası çocukların benimsiyceği yaratıklarla dolu. İkv'nin son paketinde aslında buna benzer şeylerle karşılaştık. Uçan yaratıklar,sert vuruş gibi oyun içinde karşılaştığımız şeylerde bence İkv'nin kurgusuna hikayesine yakışmıyor. Sonuç olarak İkv'nin niye sevilmediğini kısaca söylemek istiyorum...

1.) Oyuna dünya kadar para vermediğimiz için.

2.) Oyuna girebilmek için 2-3 saat beklemediğimiz için.

3.) Türk yaparsa bi halt olmaz düşüncesine sahip olduğumuz için.

4.) Online oyun severlerin alışmış olduğu saçma sapan grafik,yaratık vs.. İkv'de olmadığı için.

5.) Hırsızlık için tamamen olmasada kısmen izin verilmediği için.

6.) Ve en önemli unsur HİLE olmadığı için.

Eğer arkadaşlarınızda saydığım unsurlardan rahatsız olduğu varsa zaten oynamak istemiycektir. Saygılarımla..
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
Tunerone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Tunerone »

*Diğer ülkelerle bizi kıyaslaman en başta yanlış toplasan sınırları ve teknolojileri ve nüfusları ülkemizin yarısı kadar bizdeki kültür harmanı bizdeki çeşitlilik ve bizdeki hoşgörü de hiç birinde yok olmayacakta.
*Avrupa'nın bir çok ülkesinde 18 yaşına gelmiş gençler bile maaş alırken emekliler tam bir emekli artık.Emekli olduktan sonra çalışmak zorunda kalmıyor.ve şu varki saydığın ülkelerin işsizlerin toplamı ülkemizdeki işsiz sayının 4 te 1 i etmez.Bu bağlamdan bakarsa kimse oyunlara çuvallara para yatırmıyor.Niye korsan var bu ülkede zirvede...yani ülkemiz doğası ücretsiz oyunlar altın değerinde.
*Oyunumuzun grafiklerine ve hikayesine gelince bu kadar gerçekçilik hiç bir rol yapma oyununda yok.Ortaçağ ve günümüz harmanı silahlar ve efe kıyafeti ile başlayıp daha modern kamuflaj tarzı kostümlere uzanan genişte bir yelpazesi var.
Diğer oyunlar goblin orc varsa bizdede tepegöz ve fare adam var ;)
Artık amerikan filmlerinden çok sinemamızda Türk filmleri hakim belki 2009 yılının genel şansındandır bilemiyorum.Ama artık piayasada adı geçen bir ülkeyiz.
Hile demişsin birde Juaquin oyunda hile ile elde edilebilecek hiçbirşey yok herşey zamanla oluyor silah maden para vs..
Son olarak kişi kendisini bilirse hırsızlıkta olmaz bir hesap durduk yere hop başkasının eline geçmez...

Rahatsızlıktan ziyade çok yavaş gidiyor büyük bir ihtimal 4-5 gün sonra gelicek sığınakları bile dahil edersesk çok yavaş ilerliyor saygılarımla
<a href="http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=64&t=3772&p=37476#p37476">İYİ SEYİRLER</a></div>
Kullanıcı avatarı
xYuRtSeVeNx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xYuRtSeVeNx »

oyunun Grafik tasarımı çok güzel diger oyunalra göre süper lafımız oyunumuza degildir.

bnm lafım yaşı küçük daha lise ve orta okul cagın'da gençlere..

cin'de 1 cocuk yenilgiyi kendine yakıştıramıyınca internet cafe i yakmış.

online oyun 50 saat üzeri oynadıgı için ölmüş

ve bu böle olunca internet saatini 3 saat''den fazla oyun oynama yasagı gelmiş

yakın da TÜRKİYE böle olursa şaşırmayın online oyun yaşı küçük cocuklara uygun degildir bunun altını çizerek sölüyorum.
Resim

Ne Mutlu Türküm Dİyene !
Kullanıcı avatarı
XxXsTackXxX
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen XxXsTackXxX »

Evet Bu Konuda Haklısın Ama Bi Kaç Arkadaşım Oynadıktan Sonra Hastası Oldu :)
Kullanıcı avatarı
Sevimsiz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sevimsiz »

Online oyunların bağımlılık yaptığı doğrudur lisedeyken bir arakadaşım kinght online oynuyordu deli gibi sonra sınıfta kaldı çocuk . Hayatı mahvoldu üniversite sınavına bizden geç girdi iyi hazırlanamadığı için 3. senesinde ancak kazanabildi. Bende ikvde derindeki sır yokken 16 saat online olduğum zamanları bilirim. Sonra ne yapıyorsun dedim kendi kendime sildim bütün çarları şimdi en baştan oynuyorum ama eglencesine 10 exp kasıyorum cıkıyorum hemen sıkılınca, en iyisi bu .
Kullanıcı avatarı
Gokxyancy
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Şimdi Onlar Düşünsün

Mesaj gönderen Gokxyancy »

arkadasın dediklerine katılıorm size kendi hayatımdan bi örnek vereyim
-kanka brak su metin2 mis gel bizm oyuna
-ne oyunu lan ?
-istanbul kıyamet vakti olum
-lean one ismini bile simdi duydum :D
-has....tr lan:D
-vallaha lan
BENDEKİ İFADE SU : :?
baska bi arkadasa anlatıcakken durum soyle olur
-kanka bi oyun oynuorm süper
-ne oyunu
-ikv
-nasıl pot felan basabiliomusn silahın + kac ?
-lean ne + sı bizde öyle seyler yok
-kim yaptı lan bu oyunu
-türk oyunu olum
-ozaman bi B*k olmas
-S..GİT LAN :D

ARKADAS REKLAMSIZ İŞ OLMAZZ BİRAS REKLAM YAPIN !!
'' LaZpApAzZ '
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Reader »

Merhaba;

Arkadaşlar herkes kendi öz iradeleri ile bu oyunu oynuyor veya oynamıyor.Bizler tavsiyemizi yapalım veya yapmayalım.Bu hiçbir şeyi değiştirmez o insan istediği kadar gülsün.Bir kere bu oyunu en az 5 level olmadan süper bir oyun olduğunu anlayamaz.

Elbette bu oyun bağımlılık yapar.Ama herkes nasıl kendi öz iradesi ile oynuyorsa bu oyunun günde en fazla 3 veya 4 saatten fazla oynanmaması gerektiğinide bilir.

Zaten önerilen rakamlar da budur.Kimisi kafa dağıtmak için,stres atmak için girerler bu oyuna.O yüzden sen zevkini alıyormusun oyundan tamam devam et diğerlerinide hiç takma onlar istediği kadar gülsün.
Reader

“Genel Etkileşim” sayfasına dön