Oyunu Bırakıyorum Herkese Kolay Gelsin

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
yucel525
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Oyunu Bırakıyorum Herkese Kolay Gelsin

Mesaj gönderen yucel525 »

Oyuna bir süre özel işlerim dolayısıyla ara vermiştim fakat geri dönmeye karar verdiğim zaman yönetimin yaptığı hataları gördüm ve oyunu tamamen bırakma kararı aldım.İnsanlar hata yaptıklarında özür dilerler.Fakat bizim baskıcı yönetimimiz bu hatayı kullananları cezalandırma yolunu seçmiştir.Bloku açılan arkadaşlar haber vermişler öyle duydum.Bir online oyunda Gmler TTler Yöneticiler oyun adına çalıştıkları için oyunun açıklarını hatalarını vs. bildirmek durumundalardır.Fakat sıradan bir oyuncunun bunu haber vermesi zorunluluğu yoktur.Haber vermesi "iyilik" yapması demektir."İyilik" insanın insiyatifine bağlı birşeydir.İyilik yapan insanı ödüllendirebilirsiniz bu da sizin insiyatifinize bağlı fakat yapmayanı cezalandırmak sizin ne kadar baskıcı bir yönetim olduğunuzu gösterir.Oyunun sağlığı için değil , kendi egolarını tatmin etmek üzere bulunduğuna inandığım yöneticiler bu oyundan uzaklaşmadıkarı sürece oyuna tekrar dönmeyi düşünmüyorum.

Bu yazıyı çok kimsenin okuyabileceğine inanmıyorum.Çünkü bu yazı yönetimin hoşuna gitmeyecek ve yönetim her zaman hoşuna gitmeyen şeyleri engeller uzaklaştırır bloklar.
Umarım yönetim beni bir kez olsun şaşırtır ve bir helallik alırım.
Herkes hakkını helal etsin. Umarım farklı şeyler yaşanırda arayı soğutmadan dönerim.
Godofwaryucel-Godofhealty-Godofmagician
Kullanıcı avatarı
DoCToRXxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Re: Oyunu Bırakıyorum Herkese Kolay Gelsin

Mesaj gönderen DoCToRXxX »

Yücel Haklısın ancak işte Elden ne gelir!!!!!
Kullanıcı avatarı
Sahinhilebazmsti
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Sahinhilebazmsti »

Harfi harfine söylediklerinde haklısın dostum. Ama bu saatten sonra gidip yapılacak birşey kalmadı. Bu böyle sürüp gideceğe benziyor. Kal sağlıcakla dostum. Selametle...
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...

LoncaEFSANELER
Yönetim
xFEROox
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen xFEROox »

Yonetım her zaman kendını haklı cıkartmaya calısıyor hataları duzeltme yerıne koyu ve kotu kararlar verıyorlar reelde basarılar yucel umarım dogru karar vermıssındır
Resim

ResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
xIxFeNoMeNxIx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xIxFeNoMeNxIx »

Allaha emanet ol. En iyi kararı verdiğine inanıyorum.Bir de bloğu açılan 5 6 kişi hatayı kullanıp GM lere haber verdikleri için açıldığıda doğru.
Aslında Söylediklerimden Çok Sakladıklarımda Gizliyim..En iyisi Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarıma Kulak Ver..!

FENOMEN
xFENOMENx
XxFENOMENxX

Resim
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen aQuaLand »

Kıymetli Yücel Abim , söylediklerine harfiyen katılıyorum.. 3 aylık plus üyeliğim var daha 2 kez girip kullanamadım. Oyun sıkdı, boğdu artık. Bireysel olarak yonetimle herhangi bir sorun yaşamadım. Fakat bir çok arkadaşım mağdur ve bu oyun bireysellik içeren bir oyun değil.. Hatalarını anlıyacaklarını sanmıyorum. Umarım herşey gönlünce olur. SAYGILAR.
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen bydeathh »

kolaysa başına qelsin :mrgreen:
Resim
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

yolun açık olsun yücel her zaman seni seven dostların var istediğin zaman geri dönebilirsin tabii bu şartlar da bizim de ne kadar oyunda kalıcağımız aşikar ... kararını vermişsin senin için en iyi olanı yapman dileğiyle allaha emanet ol kardeşim ...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Elvetsizlerle
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Elvetsizlerle »

söylediğin herşeye her harfiyle katılıyorum dostum ama sen galiba kesin kararını vermişisn seni bu kararındanda kimse vazgeçiremeyeceğine göre kendine iyi bak realde başarılar mutlu kal .huzurlu kal ....ALLAH YOLUNU HEP AÇIK ETSİN..

Elvetsizlerle//
Elvetbende//
Elvetbirgün//
ResimResim

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Kullanıcı avatarı
konfucyus
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen konfucyus »

yücel gider ayak gene giydirdin gidiyorsun. kararına saygı duymaktan başka yapacak birşey yok. gerçekten senin gibi bir oyuncunun daha buradan ayrılmış olması üzüntü verici ama sanırım egolarını tatmin etmek isteyen yöneticilerden kurtulamayacağız. buda senden uzun süre ayrı kalmamız anlamına geliyor. neyseki irtibat kurabileceğimiz bir yer halihazırda mevcut. şansın bol olsun.
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.

Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....

“Genel Sohbet” sayfasına dön