Kararsızım bakın
Re: Kararsızım bakın
Üstünü ne diziceni söylersen yardmcı olucmı söylemiştim kardeş söylersne yardımcı olurum..

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Hasar dizmeye çalışıcam 49 dan sonra ibni sina dizecem
45 e akdar almanlarla idare edersn 45 den sonra urban veya yücelen dizersn kolay kasarsın hep demişimdir en kolay kasma yeri solucan

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
ya iyiyde ben en iyi kasma yeteneklerini soruyorumByefsane yazdı:45 e akdar almanlarla idare edersn 45 den sonra urban veya yücelen dizersn kolay kasarsın hep demişimdir en kolay kasma yeri solucan
15 şifa 15 bilgisi
15 ruh kalkanı 15 can kurtaran
15 çağrı yapmanı öneririm level atladıkça
meditasyona bas onuda 15 yap nasıl olsa makine yapcan 49 da
1 puan büyü bozman olsun. 1 puan iyileştirme çemberi öneririm. sakın 1 puanda iş yapmaz deme emin ol yapar
1 puan asitin olsun bombacılara karşı birebirdir. Tabi bu dağılımları hep birlikte yapman mümkün olmayabilir o yüzden senin için hangileri öncelikliyse ona göre bir dağılım oluşturacaksın. Misal önce 1 puan büyü bozma 1 puan asite verebilrsin sonra diğerlerine dağıtabilrsin sana kalmış.
15 ruh kalkanı 15 can kurtaran
15 çağrı yapmanı öneririm level atladıkça
meditasyona bas onuda 15 yap nasıl olsa makine yapcan 49 da
1 puan büyü bozman olsun. 1 puan iyileştirme çemberi öneririm. sakın 1 puanda iş yapmaz deme emin ol yapar
1 puan asitin olsun bombacılara karşı birebirdir. Tabi bu dağılımları hep birlikte yapman mümkün olmayabilir o yüzden senin için hangileri öncelikliyse ona göre bir dağılım oluşturacaksın. Misal önce 1 puan büyü bozma 1 puan asite verebilrsin sonra diğerlerine dağıtabilrsin sana kalmış.
Seriously
Seriouslyxbüyü
Seriouslyxşifa
Seriouslyxbüyü
Seriouslyxşifa
KaraXHayalet yazdı:ya iyiyde ben en iyi kasma yeteneklerini soruyorumByefsane yazdı:45 e akdar almanlarla idare edersn 45 den sonra urban veya yücelen dizersn kolay kasarsın hep demişimdir en kolay kasma yeri solucan![]()
Şifa bilqisi 15
Ruh 15
ck 15
çağrı 15
bunalrla rahatlıkla kasarsın

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
tşkByefsane yazdı:KaraXHayalet yazdı:ya iyiyde ben en iyi kasma yeteneklerini soruyorumByefsane yazdı:45 e akdar almanlarla idare edersn 45 den sonra urban veya yücelen dizersn kolay kasarsın hep demişimdir en kolay kasma yeri solucan![]()
Şifa bilqisi 15
Ruh 15
ck 15
çağrı 15
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
1 de "Asit" vermeyi unutma da..KaraXHayalet yazdı:tşkByefsane yazdı:KaraXHayalet yazdı:ya iyiyde ben en iyi kasma yeteneklerini soruyorumByefsane yazdı:45 e akdar almanlarla idare edersn 45 den sonra urban veya yücelen dizersn kolay kasarsın hep demişimdir en kolay kasma yeri solucan![]()
Şifa bilqisi 15
Ruh 15
ck 15
çağrı 15
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı