Eprexx-Konsultasyon
- KoNSuLTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Eprexx-Konsultasyon
Sa Teşkilat ahalisi kusura bakma eprexx kardes nıckını yanlış yazmış olabilirim net hatırlamıyorum. Konumuza gelelim ben bu oyunu beta demesem bile ismetle handanın eski klan örsünde oldukları zamandan beri oynuyorum tanıyanımda coktur cok şükür hem reelde hem sanalda çok arkadaşım oldu şu ıkv de bu zamana kadar Allaha şükür basıma hırsızlık olayı hiç gelmedi zaten gelsede önemsiz iteme arkadaşlarıma verdiğim değerden fazla önem vermem iteme değer vermediğimi sildiğim carlardan örnek verebilirim. Bir kaç gündür bakıyorum bölgeden bana hırsız diyorsun belki haklısın bilemem çünkü carımı bir arkadasa devrettim cocugun bana borcu vardı carlarınıda silmisti bende istemedim parayı ama zorla vermek istedi dedi carınla takılım ırıd cekerek veririm dedi borcumu tmm dedim bende anlıycan yaklasık 2 ay carda yoktum. Ben asla emek hırsızlığı olayını sevmem evet kalp hırsızı olabilirim ama emek calmam madem böle iddaan var bana ıspat et ben sana parasını vericem yeterki birinin kul hakkını almıyım ıspatıda bu konun altına yaparsan sevinirim keyifli oyunlar...!
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
- KoNSuLTaSYoN
- Sahaf Yardımcısı
Re: Eprexx-Konsultasyon
Bu arada car devretmenin yasak olduğunuda öğrendim ceza alırsam gam yemem GMlerin görevi sonuçta ne kadar diğer görevlerinide yapmasalar bari bunu yaparlar belki 
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Loncusız
Neler oluyor anlamadım, biri konsülüme hırsızmı demiş? :lol: afedersin kanka ama ben buna bi yerimle gülerim
Bu oyunda hırsızlık yapacak en son kişi Konsultasyon dur. Her konuda kendisine kefil olabilirim. Böyle bir idda varsa eğer mutlak suretle yanlış anlaşılmadır.
Bu oyunda hırsızlık yapacak en son kişi Konsultasyon dur. Her konuda kendisine kefil olabilirim. Böyle bir idda varsa eğer mutlak suretle yanlış anlaşılmadır.

ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
- pasaxturab
- Sahaf Yardımcısı
Kardeşm , Kanka'm Senı bıLen bıLıor sen rahat oLsana yaa Dunku bebelrın lafınamı ınanıcaklar
?
KUVA-İ MİLLİYE Lonca Başkan Yardımcısı
PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA
"Her İhanet Sevgiyle Başlar"
PAŞATURAB/PAŞASARSILMAZ/PAŞAHOSPİTAL/PAŞAMARİJUANA
"Her İhanet Sevgiyle Başlar"
- Ultraslanqmudur
- Sahaf Yardımcısı
Selamlar..
Eprexxx denen kişiyi sanıRım heRkes tanıR ne .... oLduğunuda bilir ..
Boş konuları kafana takma bırak Çoluk çocuk seni öle biLsin .. seni biz biLiyoruzya gerisi foss

ReVoLVeR ~ FERİTaDa ~ JeSuHa
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Konsülüm biricik aşkım Pp Kim sana hırsız diyor ? Karşıma geldin lan, tek gecerım hepsınızı
)) Mehmet kabahat sende, sen bana hırsızlık yaptım desen ınanmam. Bu konu acılırmı bura...
- Pasaxfatih
- FareAdam Düşmanı
Gülmekten Öldüm 
Kanka Takma kafaya Bunlar Taze İnsanlar...
Kanka Takma kafaya Bunlar Taze İnsanlar...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...
- Cerrah
- FareAdam Düşmanı
Ulan Memo Ulan Memo Hata Sende Buraya Konu Açıyon Seni Bilen Bilir Kardeşim Takma 
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Mehmet Abi Eprexxx ne olduğunu bütün sunucu biliyor....!!! Kendi suçlarını senin üstüne yıkıp kendini kurtarmak istedi ama senin daha çok sevildiğini bilmiyor çocuk gariban. Konuyu açman bile hata Saygılarımla Dekantasyon
Dostlarımızın Bir Damla Göş Yaşı İçin Bütün Gülüşlerimiz Feda Olsun
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
bu oyundaki değerlere iftira atma çoğaldı ama allahtan heerkes birbirini biliyor sen kafana takma kardeş senin ismin o veletlere yeter
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim