hercülesi geçen gün tekti kestim adam 5 kişi toplamış gelmiş kesio arkasından ezme dio halo ise teke tekte bükemediğinin elini öpüo çocuk bence hercüles
Batu senin çocuk olduğunu herkes bildiği için senin hala büyümediğini varsayarak sana cvp vermiorum ....
Bu arada kesilince ezik ya da başka birşey olunmuor.. Burada eziklik ya da başka bir laf söz konusu deildir...
Konuyu saptırarak üste çıkanlar da bundan faydalanarak caymaya çalışanlar...
Ha revengoffage Ben bugün full oyundaydım eğer birazcık haysiyet olsaydı gelirdin bnm nick e pm atıp ver tlfn u derdin ben de vermessem bu lafı ederdin .. Bu arada Msn ye gel gerçek yüzümü gör... O zaman aklını başına getiririm ..
Atabey sana gelince hala konuşuor musun Kfr ettiğin yetmezmiş gibi hala eleştri yapıorsun Oyunda çıtın çıkmıor yine sus alıcaksın diye ...
Hadi bakalım Oyunda bana ulaş derimm Revengoffage....
Ha bu arada kolaysa git kes diordun bugün junon u 2 defa kestim ... İstersen lodoslara sorabilirsin bu arada zırh düştü ..
Artık bunun üstüne bir soğuk su iç Atabey ... Zırhı da Oyundan görmek istersen yansıtırım hiç dert deil ...
Atabey loncandaki arkadaşlarının kestiği ile deil kendi kestiğin ile övün... Sonra da bana bir şeyler öğretmeye kalkış...
Dediğim gibi junon u kesmek Kolay iş Ama bunu yapabilecek oyuncu kalitesine bağlıdır...