Çalınan çarlar

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
DJDRAGON
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Çalınan çarlar

Mesaj gönderen DJDRAGON »

Yönetici sıfatıyla oyuna giren ( belkide gerçekten yöneticidir ) bazı şahıslar kontrol amaçlı mail adrslerimizin şifrelerini istiyorlar ve oyundan banlama ile tehdit ediyolar mail adreslerini ve şifreleri aldıktan sonra bir bakıyoruz ki adresimiz çalınmış çok lakayt bir yönetim şekli var kim kime dum duma bir anlayış içerisindeler mynet olsun sobee şirketi olsun ellerine yüzlerine bulaştırdılar yazıklar olsun demekten başka bir şey demiyorum ben mynet adresimi yasal yollardan geri alırım ama bu olayıda telekominikasyon iletişim başkanlığına da götürürüm böyle bir saçmalık mı var rezil oluyoruz resmen ayıp koca iki şirket bir oyunu yönetemiyor.
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Re: Çalınan çarlar

Mesaj gönderen girayankara »

Şifre hırsızlarına dikkat İKV ekibi hiç bir isim ve ad altında sizlerden kullanıcı adı , şifre veya kişisel bilgi talep etmez bilginize...
bu oyun sadece MyneT üzerinden sağlanmıyor ....

MyneT , TTneT , Sobee den sağlabiliyor

Yönetici sıfatıyla giren derken

oyunda {YÖNETİCİ} tagı ile giriş yapılan( Developer ve GM ler) kişiler eminol ki senin çarındaki paraya ihtiyaç durmazlar

oyunda herşey ellerinde senin çarını soyup eline ne geçecek ;)

kendini yönetici diye tanıtan kişilere kullancı adı ve şifreni vererek sen kaşındın bu duruma

Mynet kullancı sözleşmesini okursan orada gerekli maddeyi bulursun

sen şifre paylaşımı yapmışsın sen istemişsin ben bişey demiyorum artık

telekominikasyon iletişim başkanlığının ne yapacağına çok merak istediğin yere götür % 100 kullanıcı hatası ...
Resim
Resim
DJDRAGON
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen DJDRAGON »

Arkadaşım ben bu oyunu 3 senedir oynuyorum seni bilmem ne kadar süredir bu oyundansın beta üyeyim bu güne kadar kimseye adresimi vermedim şimdi gir oyuna Selinss 46 lvl en son Selinss yer altındaydı bende babı-alideydim iki çardan birini bul madem yöneticisin yap bi şeyler benim çarın ismi DJDRAGON 41 lvl savaşçı.
Kullanıcı avatarı
sananeLenxD
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sananeLenxD »

Hacı o ımzayı nasıl yapıyon :D
Bir dost :D
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Mesaj gönderen girayankara »

DJDRAGON yazdı:Arkadaşım ben bu oyunu 3 senedir oynuyorum seni bilmem ne kadar süredir bu oyundansın beta üyeyim bu güne kadar kimseye adresimi vermedim şimdi gir oyuna Selinss 46 lvl en son Selinss yer altındaydı bende babı-alideydim iki çardan birini bul madem yöneticisin yap bi şeyler benim çarın ismi DJDRAGON 41 lvl savaşçı.
ben yöneticimiyim dedim sadece alıntılar yaparak ve daha öcne böyle açılan konulardaki emsjaalrın özetini yazdım
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ugurtanbayram
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ugurtanbayram »

Kullanıcı hatası.Her önüne gelene inansaydım sonum b.k çukurunda biterdi.
xxxxxGeldi osmanlı torunu ,açın leşçiler tüm yolu.xxxxx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön