Çalınan çarlar
Çalınan çarlar
Yönetici sıfatıyla oyuna giren ( belkide gerçekten yöneticidir ) bazı şahıslar kontrol amaçlı mail adrslerimizin şifrelerini istiyorlar ve oyundan banlama ile tehdit ediyolar mail adreslerini ve şifreleri aldıktan sonra bir bakıyoruz ki adresimiz çalınmış çok lakayt bir yönetim şekli var kim kime dum duma bir anlayış içerisindeler mynet olsun sobee şirketi olsun ellerine yüzlerine bulaştırdılar yazıklar olsun demekten başka bir şey demiyorum ben mynet adresimi yasal yollardan geri alırım ama bu olayıda telekominikasyon iletişim başkanlığına da götürürüm böyle bir saçmalık mı var rezil oluyoruz resmen ayıp koca iki şirket bir oyunu yönetemiyor.
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: Çalınan çarlar
bu oyun sadece MyneT üzerinden sağlanmıyor ....Şifre hırsızlarına dikkat İKV ekibi hiç bir isim ve ad altında sizlerden kullanıcı adı , şifre veya kişisel bilgi talep etmez bilginize...
MyneT , TTneT , Sobee den sağlabiliyor
Yönetici sıfatıyla giren derken
oyunda {YÖNETİCİ} tagı ile giriş yapılan( Developer ve GM ler) kişiler eminol ki senin çarındaki paraya ihtiyaç durmazlar
oyunda herşey ellerinde senin çarını soyup eline ne geçecek
kendini yönetici diye tanıtan kişilere kullancı adı ve şifreni vererek sen kaşındın bu duruma
Mynet kullancı sözleşmesini okursan orada gerekli maddeyi bulursun
sen şifre paylaşımı yapmışsın sen istemişsin ben bişey demiyorum artık
telekominikasyon iletişim başkanlığının ne yapacağına çok merak istediğin yere götür % 100 kullanıcı hatası ...
Arkadaşım ben bu oyunu 3 senedir oynuyorum seni bilmem ne kadar süredir bu oyundansın beta üyeyim bu güne kadar kimseye adresimi vermedim şimdi gir oyuna Selinss 46 lvl en son Selinss yer altındaydı bende babı-alideydim iki çardan birini bul madem yöneticisin yap bi şeyler benim çarın ismi DJDRAGON 41 lvl savaşçı.
- sananeLenxD
- İskele Babası
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
ben yöneticimiyim dedim sadece alıntılar yaparak ve daha öcne böyle açılan konulardaki emsjaalrın özetini yazdımDJDRAGON yazdı:Arkadaşım ben bu oyunu 3 senedir oynuyorum seni bilmem ne kadar süredir bu oyundansın beta üyeyim bu güne kadar kimseye adresimi vermedim şimdi gir oyuna Selinss 46 lvl en son Selinss yer altındaydı bende babı-alideydim iki çardan birini bul madem yöneticisin yap bi şeyler benim çarın ismi DJDRAGON 41 lvl savaşçı.
- ugurtanbayram
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
Kullanıcı hatası.Her önüne gelene inansaydım sonum b.k çukurunda biterdi.
xxxxxGeldi osmanlı torunu ,açın leşçiler tüm yolu.xxxxx