oyuna ilk başladığınızda
oyuna ilk başladığınızda
oyuna ilk başladığınızda nasıl buldunuz ben anlatıyom ben ilk bi ark oynuyodu sonra bende oyunu beğendim bana yardım cı oldu alıştım pek yardım cı olmadıda ilk başladığımda hep 5 lwl e kadar fare kesmeye başladım hep farklı bölümlerde oynadrım tabi bilmiyodum ende sanıyom çarıma noldu diyo meyerse ça oyunbölümlüymüş
sonra alıştım sancakta sizde anlatırsanız sevinirim 

CazfiGTiR
CazfiGTR
Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
Re: oyuna ilk başladığınızda
biriside senin ne dediğini anlatsa ii olacakCazfig yazdı:oyuna ilk başladığınızda nasıl buldunuz ben anlatıyom ben ilk bi ark oynuyodu sonra bende oyunu beğendim bana yardım cı oldu alıştım pek yardım cı olmadıda ilk başladığımda hep 5 lwl e kadar fare kesmeye başladım hep farklı bölümlerde oynadrım tabi bilmiyodum ende sanıyom çarıma noldu diyo meyerse ça oyunbölümlüymüşsonra alıştım sancakta sizde anlatırsanız sevinirim
Asxradde Vezirparmağı
Kardeşimiz o kadar heyecanla yazmış ki cümlelerini iyi kuramamış (:
Karagumruk
Karagumruk
KaraGumruK - IKGumruKI
Oyuna ilk basladıqımda büyücü açtım o zamanlar online oyun hastasıydım :mrgreen: büyücü 6 lwl oldu diger karekterleri denedım şifacı açtım 30 lwl sonra calındı yılmdım tekrar kstım 
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
İlk başladığında 5 lw kadar full fare kesmış oyundan çıkmış başka servere girmiş sonra çarına ne oldu dıe düşünmüş vs. vs.Vezirparmagi yazdı:biriside senin ne dediğini anlatsa ii olacakCazfig yazdı:oyuna ilk başladığınızda nasıl buldunuz ben anlatıyom ben ilk bi ark oynuyodu sonra bende oyunu beğendim bana yardım cı oldu alıştım pek yardım cı olmadıda ilk başladığımda hep 5 lwl e kadar fare kesmeye başladım hep farklı bölümlerde oynadrım tabi bilmiyodum ende sanıyom çarıma noldu diyo meyerse ça oyunbölümlüymüşsonra alıştım sancakta sizde anlatırsanız sevinirim
![]()
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
Buse herkeze muhalefet olmasan olmaz demi :mrgreen: