abiler bi bakabilir misiniz
abiler bi bakabilir misiniz
arkadaşlar ben 4 gb lık ttnet adsl kullanıcısıyım. Bugün saat 12 de paketimi net limitsiz yaptım. paket ne zaman aktif olur?
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: abiler bi bakabilir misiniz
Paket aktif olunca size bildirim yapılır
teşekkürler
arkadaşlar ttnet online işlem merkezine giriyorum abonelik bilgilerimde paket adı olarak net limitsiz geçiyor işlem geçmişine girince tarife değişikliği yazıyor ve başvuru tamamlanmış diyor ben bi şey anlamadım ttnetten de aramadılar
telefonu yokmu müsteri hizmetlerini ara bi
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
- SugarBoy
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Aynı şekilde tarife değişikliğini bende yapmıştım hatırladığım kadarıyla 24 saat içerisinde tarife değişikliğinin aktif olacağı belirtilmişti ancak telefon dönüş yapılmamıştı. ve herhangi bir sorun yaşamadım. Seninde için rahat olsun telefon beklemene gerek yok diye düşünüyorum.
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

saol kardeş bilgilendirdiğin için tşk ederim ama içim rahat deil şimdi eğer sınırsıza geçmemişse yanarım neden çünkü bu ay fatura (4gb kotalıyım ben) 127tl geldi valla şimdi gitcem arıycam ttneti dünden beri telefon bekliyordum iliginiz için herkeze tşk ederimSugarBoy yazdı:Aynı şekilde tarife değişikliğini bende yapmıştım hatırladığım kadarıyla 24 saat içerisinde tarife değişikliğinin aktif olacağı belirtilmişti ancak telefon dönüş yapılmamıştı. ve herhangi bir sorun yaşamadım. Seninde için rahat olsun telefon beklemene gerek yok diye düşünüyorum.