YÖNETİMDEN İSTEKLERİM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: YÖNETİMDEN İSTEKLERİM

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Konunun başlııda tuhaf sanki mevlüt dinçi kaçırdım yönetimden şunları istiyorum gibi :lol:
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen karabatu14 »

isteklerden her birine -1 yada +1 verecek olursak -3. çünkü isteklerin çoğu saçma. klandan ayrılınca 3 kp gitsin demişsin klandan ayrılacaksan git lodos muhafızına yada arz muhafızına klandan ayrıl. yani 1. isteğe (-1)
2. istek pazar demişsin tüm oyunlarda pazar var ikvdede olmasını istemiyom yani metin 2deki gibi sizin için masa olduk hesabımı yapacaz :D 2. isteğede (-1)
bisiklet fikrine gelince saçma olmuş o zaman deparın ne anlamı kalır bunada (-1)
merana işportacı demişsin aslında faydalı olur ama oyun senaryosuna göre yeraltında güvenli olan tek yer domuzun orası. bunada (-1)
süpürme vuruşu ile etrafındaki sarmaşıkları yakalım aslında bunun oyunculara bi faydası olmaz ama oyunu daha gerçekçi kılar. buna(+1)

(-4)+(+1)=-3

çok fazla matematik yaptık ama neyse hadi :D :D yani kısacası sadece sonuncu istek mantıklı ;)
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

Bence raylı sistem olmalı tramvayla hatta agahın orda gişe olsun bilet alalım çakma giriş yapanlara güvenlik gelsin istersen ?
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
YZGT66
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen YZGT66 »

Chekdar yazdı:kardeş ticaret ile ilgili olanlar diğer online oyunlardaki gibi yani özentilik olur yani farkımız olsun az .

Ama klan kapatma falan iii yani caan 100 de olursa kapatsın ..

Hoş şeyler yasmışsın..

+1 :)

bence binek hayvanlar olsa daha iii :mrgreen:
Arkadasım ''ticaret ile ilgili olanlar diğer online oyunlardaki gibi yani özentilik olur'' dıyosun ardından ''bence binek hayvanlar olsa daha iii '' diyosun yazdıkların mantıklımı sence :))
Kılıçların vereceği karar daima kanlı olur.

Düşmana bir adım daha yaklaşmak kılıcın kısalığını ortadan kaldırır.

Kılıç iki el ile kullanılmaz.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdirle uslanmayanı hakkı kötektir.
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen utku »

YZGT66 yazdı:
Chekdar yazdı:kardeş ticaret ile ilgili olanlar diğer online oyunlardaki gibi yani özentilik olur yani farkımız olsun az .

Ama klan kapatma falan iii yani caan 100 de olursa kapatsın ..

Hoş şeyler yasmışsın..

+1 :)

bence binek hayvanlar olsa daha iii :mrgreen:
Arkadasım ''ticaret ile ilgili olanlar diğer online oyunlardaki gibi yani özentilik olur'' dıyosun ardından ''bence binek hayvanlar olsa daha iii '' diyosun yazdıkların mantıklımı sence :))

hiç oyunda sürmeye hayvan yok özellikle at :D :D :D :D +1
Manyakk [49]
kok29
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen kok29 »

bisikletmi ben motorsiklet istiyom :D önerin saçma geldi bana ikv yi ariyanda diğer oyunlardan farkli olmasi onlardaki sistem gelcekse fark kalmaz. bariş modu iyide oda olmaz bu sefer lodoslar isyane der rahat geçiyoalr die çarşidan :D nasil ki yeni kapiya isyane diyolarsa bunuda isyane derler :D dediklerin önerilerine hiç katilmiyom
ilkyardim
Acemibüyü
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen utku »

kok29 yazdı:bisikletmi ben motorsiklet istiyom :D önerin saçma geldi bana ikv yi ariyanda diğer oyunlardan farkli olmasi onlardaki sistem gelcekse fark kalmaz. bariş modu iyide oda olmaz bu sefer lodoslar isyane der rahat geçiyoalr die çarşidan :D nasil ki yeni kapiya isyane diyolarsa bunuda isyane derler :D dediklerin önerilerine hiç katilmiyom

sende millet duymuşun bize satma lodosların isyan ettiği şey meteora yeni kapı açılmayııp mısıra açılması
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kertenkele »

KaraXHayalet yazdı:Konunun başlııda tuhaf sanki mevlüt dinçi kaçırdım yönetimden şunları istiyorum gibi :lol:
Yapmazsanız mevlüt ölür :D :D
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen 9zaza »

Gerizekalı Gerizekalı Şeyler Yazmayın
1= Diğer Oyunlardan Farkımız daha ezik olmak olucaktır Yasnıtılan itemlerden Yazdığımz yazıyı göremıyoruz o na bakarsan diğer oyunlardada lwl atlanıyor demekkı İhtiyaç O zamna buda bir ihtiyaç
2= Ben Emir vermıyorum İsteklerimi Yazıyorum Salak Ça Gafletçe Lanse Etmeyin Yazdığım Şeyleri Hepnızı Prim yapıyorsunuz
3= -1 ve ya +1 yazmak İçin Anasınıfı Terk olman gerekır (-4) + (+3) gibi malca şeyler yazmanıza gerek yok -1 katılmıyorum demektır Uzatmaya Gerek yok
4= Okullar kapandı Küçük Solucanlar Yağmurda topraktan başlarını çıkardılar Ama Ben o Başları Ezerım Tamammı
Mevlana değilim Ben Adam olunda GElin ??
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Yönetim eğer oyun içerisinde daha fazla online olup oyuncu dertleri ile meşgul olsa yeter bence....

“Genel Etkileşim” sayfasına dön