TEKNOSADA NDN HALA YOK
- Tmlahmet07
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
TEKNOSADA NDN HALA YOK
ARKADAŞLAR DÜN TEKNOSANIN BİR BAYİSİNE SORDUM YOK DAHA GELMEDİ DEDİ ADAM BU NEDİR YHA TÜKENECEK BEN ALAMİCAM ŞİKAYETÇİYİM YÖNETİCİ BİRAZ İLGİ LÜTFEN !!!
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
Re: TEKNOSADA NDN HALA YOK
ankaradan bu tarafa hiçbir teknosaya gelmedi gelmeyecekte boşuna beklemeyin
Gakgoşbey
Cuma günü çıkmıştı sanırım oyun ben pazartesi günü teknosada bulmuştum.Tabi istanbulda oturuyorum şehir dışını bilemem...
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Lonca: Şan I Hükümdar
oyun istanbuldaki bayiilerde mevcut diyorlar istanbıl dışı özellikle küçük şehirlerde bulmak zor. Ben şöyle yaptım tavsiye ederim
Elektro world var ise şehrinizde gidin oraya İKV - derindeki sır paketi sorun eğer yoksa müşteri hizmetlerine gidin bu ürünü sipariş etmek istiyorum diyin
onlar sizi kasaya yönlendirdikleri zaman form tarzı bişey dolduruyorsunuz onlar nakliye kamyonlarıyla ürünü 2 yada 3 gün içerisinde İstanbul'dan getiriyorlar. (ödemeyi siparişi verdiğiniz gün yapıyorsunuz) bir çözüm olursa ne mutlu
iyi forumlar.....
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Batmana Geldide Sizler İsterseniz www.darty.com a girin ordan üyelik açıp siparişinizi verin garanti bankasına hesaplarına 19.90 ı yatırın 72 saat içinde adresinize ulaşsın

xXFENOMENXx
- Tmlahmet07
- Işık Hanım'ın Elemanı

ANTALYA KÜÇÜK BİR ŞEHİR Mİ SENCE AMA BULACAM BULAMAZSAM BU FORUMA ARDI ARDINA ŞİKAYET YAZILARI YAZACAM .. :mrgreen:maxxperfect yazdı:oyun istanbuldaki bayiilerde mevcut diyorlar istanbıl dışı özellikle küçük şehirlerde bulmak zor. Ben şöyle yaptım tavsiye ederimElektro world var ise şehrinizde gidin oraya İKV - derindeki sır paketi sorun eğer yoksa müşteri hizmetlerine gidin bu ürünü sipariş etmek istiyorum diyin
onlar sizi kasaya yönlendirdikleri zaman form tarzı bişey dolduruyorsunuz onlar nakliye kamyonlarıyla ürünü 2 yada 3 gün içerisinde İstanbul'dan getiriyorlar. (ödemeyi siparişi verdiğiniz gün yapıyorsunuz) bir çözüm olursa ne mutlu
iyi forumlar.....
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ŞIRNAKDADA YOK NEDEN 
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
Şöyle diyeyim önce büyük sonra küçük anladın ?ByWaRNiNG yazdı:ŞIRNAKDADA YOK NEDEN