nadideler hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

nadideler hakkında

Mesaj gönderen Refresh »

Grub bölgeleri geldikten sonra oyun sıkmaya başladı...
3-4 saat grub bölgesine giriyon fevzi cevriye yada bilge cevriye asa düşüyor .Bende ejder asa var napıyım o itemleri .Benim işime yaramıyor bari satıyımda birilerinin işine yarasın.Hadi şaheserler neysede bence bu mor (nadide) itemler ticarete açık olmalı.Üstelik aynı itemden defalarca da düşüyor koleksiyon mu yapacam ben onu :lol: :lol: bende 5-6 tane olacağına aynı itemden daha kendisine hiç düşmemiş kişiler faydalansın .. Hem herkesin belli bi çeveresi yok adam oyuna o kadar fazla girmiyor arada giriyor bu adamın hiç mi nadide eşyası olmaycak ..Bence bu grub bölgeleri millet daha çok oyanasın daha çok online olsun die getirilmiş bölgeler . bazen 3-4 saat uğraşıyon bi bakıyon hiç bişey yapamamışın..Bazı kişiler yoğun olabilir sadece akşam girebilen var 1-2 saat girebilen var bu adamlara hakıszlık değilmi bu nadide eşyalara sahip olayacakmı bu oyuncular.Uzun lafın kısası şaheserler herneysede en azından nadide itemler ticarete açık olmalı..
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Re: nadideler hakkında

Mesaj gönderen inoky »

Güzel düşünce katılıyorum.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: nadideler hakkında

Mesaj gönderen karabatu14 »

benim bi arkadaşım var geçen gün motorinden fevzi cevriye mor asa düşürdü ama ejder asa varken fevzi cevriyeyi napsın :?: sana sonuna kadar katılıyorum mor itemler ticarete açık olsun ayrıca daha grup bölgelerinin geldiği ilk günlerde mor gözlük alıp aktarmaya çalışan kaç kurban var :( bence bu fikir dikkate alınmalı yoksa motorini kese kese koleksiyon yapacaz sonunda dolacak çöpe atacaz :D
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK

“Genel Etkileşim” sayfasına dön