ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ

Mesaj gönderen monsterdarker »

VicTorY yazdı:
monsterdarker yazdı:
VicTorY yazdı:
Viktory her konuya burnunu soktuğunun farkına varmanı istiyorum.
Bu yüzden bu sayfadan yol al snn yorumunu adam yerine koymuyorum.
Sen bana bir konuda sanane demiştin ben orda öneri yaptım sen ise burda gelip karşı tarafı savunuyorsun ve alakan olmadığı sürece ben sana ne diyim ...git derim eğer sen bana o durumda sanane dersen BYS
Bu yorumu yazan arkadaşa seslenişim :

Amacım polemik yapmak değil afedersin ama en küçük kardeşim bile senden büyük :) Lütfen saygınla takıl yaşının küçüklüğüne veriyorum asiliğini :) ;)

Ha eğer kaç yaşındasın diyorsan 21 Temmuz günü 22 oluyorum eğer somut bilgi istersen (bkz: Tayfa Loncası eski başvurular , Ata Loncası eski başvurular .. )

Not : Her yazdığınız saçma mesaja verdiğim cevaplar batıyo sanırım :D

Kendinle çelişiyorsun mustafa ;)

Ben seni Tayfa loncasındayken saygılı biri sanardım ama eser kalmamış o saygıdan ;)

Saygıdan değil sevgiden eser kalmadı malesef Raşit . :) Dark arkadaşım adın sanırım Yusuf . Amacım polemik değil sana abi tavsiyesi vermekti bizim tanışmışlığmız yok sadece kıl olabilirim sana göre ama anlıycaksın beni :) ;) Biraz sakin olmalısın :) Yorumlarımda ısrarla belirttim SİZE BİRŞEY DEMİYORUM diye .. Ben grubunuzu beğenerek izliyorum hiçbir sorun yok bu konuda fakat polemik yaratmak istedin küçük bir diyaloğmuz geçti o kadar :) Tabiki bir kusurum vardır sana göre elbet eğerki varsa özrüm olsun :) Hepinize iyi oyunlar :)
Mustafa artniyetli olmayacağını ve anlayışlı olacağını biliyordum en başından beri

Bu anlayışın için sana teşekkür ederim bizim unruly lere kızdığımız nokta şu

Arkadaşlarımız oraya giriorlar gittikçe soğuklaşmaya ve bizden uzaklaşmaya başlıyorlar

Bunun nedeni ne?
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen VicTorY »

monsterdarker yazdı:
VicTorY yazdı:
monsterdarker yazdı:
VicTorY yazdı:
Viktory her konuya burnunu soktuğunun farkına varmanı istiyorum.
Bu yüzden bu sayfadan yol al snn yorumunu adam yerine koymuyorum.
Sen bana bir konuda sanane demiştin ben orda öneri yaptım sen ise burda gelip karşı tarafı savunuyorsun ve alakan olmadığı sürece ben sana ne diyim ...git derim eğer sen bana o durumda sanane dersen BYS
Bu yorumu yazan arkadaşa seslenişim :

Amacım polemik yapmak değil afedersin ama en küçük kardeşim bile senden büyük :) Lütfen saygınla takıl yaşının küçüklüğüne veriyorum asiliğini :) ;)

Ha eğer kaç yaşındasın diyorsan 21 Temmuz günü 22 oluyorum eğer somut bilgi istersen (bkz: Tayfa Loncası eski başvurular , Ata Loncası eski başvurular .. )

Not : Her yazdığınız saçma mesaja verdiğim cevaplar batıyo sanırım :D

Kendinle çelişiyorsun mustafa ;)

Ben seni Tayfa loncasındayken saygılı biri sanardım ama eser kalmamış o saygıdan ;)

Saygıdan değil sevgiden eser kalmadı malesef Raşit . :) Dark arkadaşım adın sanırım Yusuf . Amacım polemik değil sana abi tavsiyesi vermekti bizim tanışmışlığmız yok sadece kıl olabilirim sana göre ama anlıycaksın beni :) ;) Biraz sakin olmalısın :) Yorumlarımda ısrarla belirttim SİZE BİRŞEY DEMİYORUM diye .. Ben grubunuzu beğenerek izliyorum hiçbir sorun yok bu konuda fakat polemik yaratmak istedin küçük bir diyaloğmuz geçti o kadar :) Tabiki bir kusurum vardır sana göre elbet eğerki varsa özrüm olsun :) Hepinize iyi oyunlar :)
Mustafa artniyetli olmayacağını ve anlayışlı olacağını biliyordum en başından beri

Bu anlayışın için sana teşekkür ederim bizim unruly lere kızdığımız nokta şu

Arkadaşlarımız oraya giriorlar gittikçe soğuklaşmaya ve bizden uzaklaşmaya başlıyorlar

Bunun nedeni ne?
Bilemeyizki bana çok samimi gelen bir dostluk sana soğuk gelebilir uzaklaşıyomuş gibi gelebilir belkide öyledirde şahsen çok samimi değilim ama arkadaşım dediğim insanlar var sizin aranızdaki dostluk sanırım çok yakındı birden uzaklaşma oldu sebebi kendinizde arayın belki bulursunuz belki sizle alakalı değil karşı taraf değişti ama bu konuda bence hemen yargılamayın birini biraz düşünün tabiki bu bir tavsiye uymak uymamak size kalmış :)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mustafa benim kardeşim gibiydi

Ama bi gece nolduysa bana düşman kesildi

Ben onu çok sevdiğim saydığım halde
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Ganqstaaxunruly
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ganqstaaxunruly »

amaçlar amaçlar ... bu ugurda verilen boş amaçlar... Eger sorguluyorsan neden diye bir kendine sor neden olabilir diye ..

UNRULY ... diyorsan halen unutma bu bir lonca deil denilen aski getiriLemeyen Dostluklarla pekişmiş öz kardeşindende cok birbirlerini sevdikleri GENİŞ BİR AİLE... SeLim , mustafa vs vs bu aiLenin bir fertleri biz onlara kardeşimizden çok deger veriyoruz çünkü onlar bir UNRULY.. ve bir kez daha sorun onlara neden diye ? düşün bir bizim verdigimiz degeri siz veriyormusunuz ? birey ve bireyleri hatta bu geniş aiLe olan UNRULY suçlamak nasıL bir duygu sizce sorarım size ? siz belki dostsunuz belki kardeşsiniz ben sizi suçlayamam şu niye böyle bu niye böyle bir kez bile demem şu beni niye kesti diye niye böyle yaptı diye ben demiyorsam sizde dememelisiniz ifliste vs vs .. ben hiç bir zaman demem şu düşman bu dost diye.. kendileri görür şu dost şu kardeş şu dışlanacak bir insan diye..

bir gerçek varsa ortada çekememezlik olarak sanmam dostum dediginiz kişinin neden böyle yaptıgını sorguluyorsunuz ama bunu UNRULY altında birleştirmeniz yanlış...
hata varsa hatanızı görün hatam varsa hatamı gösterin..bu sayfa saçma yorumlarla kirlenmesin diye yorum yapmak istemiyordum iyi bir aile kurmuşsunuz bu aiLenizin dewamı dilegiylen..

Saygı ve sevgilerimLe..

GanqsTaxunruLy
UnruLy Lonca Lideri
Resim
Resim
UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
Tskxgenelkrmay
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen Tskxgenelkrmay »

Kazım acıl bu hafta konusmamız gerekıyor... unruly lerden 1 grub lazım bana sağlam kadim gorevı olan varsa beklıyorum bu hafta ıcı bızım formdakı konuya nıck lerı verın....
ResimGeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi
<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Memom ben sana teamden 2 grup toplayacam ;) Bizim grupları almassan kafanı kırarım ona göre :D

Unruly dedin geçen tsklar görev yaparken naptını gördük ;)

Kazım hatan şu loncandaki bazı insanların taşkınlıkları yüzünden adı kirleniyor isim vermek haddime düşmez biraz bölgeyi klanı dinlersen bulacaksın.O geçen bizim görevde bizi patlatanlardan başla mesela soruşturmaya ;)
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Yigithann
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Yigithann »

Kahretsin bizimkiler kadime gidiyo ben burda tatil yapıyorum :)
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!

''Yiğithann'' ''Dazzle''
Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Carismatixlyder »

Beyler burası Unruly loncasını tartışma sayfası değil.Lütfen gereken özeni gösterin.

Kazım güzel bir lonca kurmuşsun.Kısa zamanda çok yol katettiniz.Alkışlıyorum bunu.

Bence ezeli rekabet ebedi dostluk gibi olsun bu iş.

Forumdan muhabbet edelim oyundan savaşımızı yapalım.

Tekrar söylüyorum bu sayfayı tartışma konusu değil muhabbet makara bilgilendirme ws. konular için kullanın.

İyi oyunlar..
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz ;)
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

ok knkm sen iste ben herkesi sustururum :D
Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Carismatixlyder »

Eyvallah kardeşim :) burası sana emanet konuşanı tokatla hadi selametle :)
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön