zgm0 yazdı:Oyunda birileri geliyor. Ana bacı küfür saydırıyor. O adam bakıyorum ceza almıyor yada cezayı geç alıyor. Biz bişey dedik mi dediğimiz küfürde değildir. Ertesi gün sabah bakmışız sus pus olmuşuz.
SEREFSİZ VE LAN-LEN kelimeleri yüzünden susturma ve ban alıyoruz. İkv tarihimde ilk kez #@!? dedim diye 3 gün susturma aldım. Baya önce oldu ama olsun.
RTÜK bile SEREFSİZ VE LAN LEN kelimelerine izin veriyor. Oyunda da böyle bir izin istiyoruz....
yerli veya yersiz her türlü desteğinizi aşağı bildirin lütfen...
Söylediklerin mantıklı. Burada resmi bir toplantı düzenlemiyoruz ki "Lan lı" konuşmalarda bulunmayalım ! Eğer bu oyunu eğlencesine oynuyorsak bu tabirleri kullanmamızda da bir sorun olmaz. Şu ana kadar hiç karşılaşmadım Lan'lı konuşanların susturulduğuna. Ama söylediklerin yalan demiyorum. Bu kadar basit cezalar sadece saçmalıktan ibaret...
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?