Sancaktakı kadim kesen arkadasın kesım taktıgı...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
KoRn
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Sancaktakı kadim kesen arkadasın kesım taktıgı...

Mesaj gönderen KoRn »

kadim kesmenin yollarını bulduk şimdilik bunu denemekde yarar var

Taktik 1

1. grub

1 savaşcı tank full element, ateş direnci 1000 olacak
4 şifa sadece ck atıcaklar sürekli ck hiç durmadan 1 kişi hem ck hm büyü bozm hmde can basıcak diğerleri can basmayıp sadece ck atıcak
1 büyücü

2. grub

Full şifacı olacak ve tanka sürekli ck atıcak anında hiç bekletmeden eli hep ck de olucak

Taktik 2

1. grub

1 değişmeli büyü
1 büyü
3 şifa sadece ck atıcaklar sürekli ck hiç durmadan 1 kişi hem ck hm büyü bozm hmde can basıcak diğerleri can basmayıp sadece ck atıcak

2. grub

Full şifacı olacak ve tanka sürekli ck atıcak anında hiç bekletmeden eli hep ck de olucak

2. taktikdeki özellik şu şifalardan biri eli ve pc si hızlı olan seçilmiş 7 büyücüden grubdaki büyücü kutup açdığı anda çıkartıp kutup süresi dolan büyüyü alıcak bu arada savaşcı grubdaki büyüye hedef saptırma atıcak bu büyücü kutup menzili dışında kalıcak ve dalıcak hasarları elektrik ve buz olacak çünkü max işlemiyor. Uzun sürebilir fakat canı 90 a inmeden hiç kimse dalmayacak kutup süresi tankı 2 hasardan kurtarıyor 5 sn. 1 hasar veriyor hidra kutupdan çıkar çıkmaz hedef saptırma süresi dolduysa eğer hedef saptıracak dolmadıysa kışkırtma atıcak hiddeti artması için sürekli dalma halinde bulunacak 50 candan sonra hep dışarda kalıp menzilli silah ile dalacak hedef saptırma ile büyü tanka çekicek hedef saptırma yoksa o büyü dalmayacak

diğer grublar normal 5 savaşcı 1 büyücü

biliyorum çok zor bir taktik ama denememiz gerekiyor böyle kesersek eğer bir ilk olacak seçim sizin varsa daha iyi bi yöntem deneyelim

bide kafamı karışdıran bi kısım var kritik zırhı acaba kadimin verdiği hasarımı düşürüyorki

not: kadim 20 bin vuruyor asit hasarı deildir katalizör etkisidir. bu etki büyü bozma ile malesef silinmior silindiğini sandık fakat olmadı

Yenıcerıxdadawa 'dan alıntıdır.

Benım dusuncem sırf arz olarak kescek arkadaslar ıcın dusunuyorum su an.

1. grup
Kholpashalıxpunq,Krıstalxsıs = oyundakı en ıyı tanklar
Kıyametx
Kholpashalıxgnrl
Kholpashalıxsway
Krıstalxkorleg
Deathxgrıpın,Deathxmortal
Duruma gore burdakı buyucu degısebılır. ama kutup 15 olmalı. Deathxkaranı,Lazurıxafaroz.Chembers,Kartezyen.....

2.grup
Deathxandrei
Betaxinferno
Deathxyolkesen
Mirliva
Deathxkorn =)
Rockmanisa

3.grup
Kholpashalıxface
Deathxfever
deathxreqion
deathxmagnetic
Kholpashalıxlaw
Waffenxkeyhusrev

............ 4. ve 5.gruplar 3. grubla aynı olucak savascıların sarsılmaz 15 ofansıf 15 sert 15 agır 15 zıhın toplama 15 kanatma . 1. ve 2. gruptakı tum sıfacıların ck 15 can verme 15 buyu bozma 15 medıtaston 15 sıfacı /kombınayonuna gore ıyılestırme cemberı 15 fızıksel/element dırenc 15

AmA tum arzlar arasında sozu gecen ve bu organızasyonu duzenlıcek bır kısı lazım sımdıden basarılar bıraz uzunda surse kesıl
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
Kullanıcı avatarı
Request
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: Sancaktakı kadim kesen arkadasın kesım taktıgı...

Mesaj gönderen Request »

:geek:
Resim StormmaqiC * // Büyücü Zırhı Beyindir .!!
Resim Resim
55 Vatan ~
34 Mekan ~
Kullanıcı avatarı
DeathLord
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DeathLord »

Ben ilk vururum göreviniz olmaz :)
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC

Ais Ezhe(R)

SusTuRun
Kullanıcı avatarı
KoRn
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen KoRn »

haha =) burak supersın knk . oncelık kesmek . gorevı hallederız aramızda . tabı ılk vurup kacıran yada ılk vurup dalınnn dıyenler olmazsa :lol:
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Hocam,Lokman Hekim..
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen hicretsidan »

KoRn yazdı:kadim kesmenin yollarını bulduk şimdilik bunu denemekde yarar var

Taktik 1

1. grub

4 şifa sadece ck atıcaklar sürekli ck hiç durmadan 1 kişi hem ck hm büyü bozm hmde can basıcak diğerleri can basmayıp sadece ck atıcak
1 büyücü

2. grub

Taktik 2

1. grub

1 değişmeli büyü
1 büyü
3 şifa sadece ck atıcaklar sürekli ck hiç durmadan 1 kişi hem ck hm büyü bozm hmde can basıcak diğerleri can basmayıp sadece ck atıcak

2. grub

2. taktikdeki özellik şu şifalardan biri eli ve pc si hızlı olan seçilmiş 7 büyücüden grubdaki büyücü kutup açdığı anda çıkartıp kutup süresi dolan büyüyü alıcak bu arada savaşcı grubdaki büyüye hedef saptırma atıcak bu büyücü kutup menzili dışında kalıcak ve dalıcak hasarları elektrik ve buz olacak çünkü max işlemiyor. Uzun sürebilir fakat canı 90 a inmeden hiç kimse dalmayacak kutup süresi tankı 2 hasardan kurtarıyor 5 sn. 1 hasar veriyor hidra kutupdan çıkar çıkmaz hedef saptırma süresi dolduysa eğer hedef saptıracak dolmadıysa kışkırtma atıcak hiddeti artması için sürekli dalma halinde bulunacak 50 candan sonra hep dışarda kalıp menzilli silah ile dalacak hedef saptırma ile büyü tanka çekicek hedef saptırma yoksa o büyü dalmayacak

diğer grublar normal 5 savaşcı 1 büyücü

biliyorum çok zor bir taktik ama denememiz gerekiyor böyle kesersek eğer bir ilk olacak seçim sizin varsa daha iyi bi yöntem deneyelim

bide kafamı karışdıran bi kısım var kritik zırhı acaba kadimin verdiği hasarımı düşürüyorki

not: kadim 20 bin vuruyor asit hasarı deildir katalizör etkisidir. bu etki büyü bozma ile malesef silinmior silindiğini sandık fakat olmadı

Yenıcerıxdadawa 'dan alıntıdır.

Benım dusuncem sırf arz olarak kescek arkadaslar ıcın dusunuyorum su an.

1. grup
Kholpashalıxpunq,Krıstalxsıs = oyundakı en ıyı tanklar
Kıyametx
Kholpashalıxgnrl
Kholpashalıxsway
Krıstalxkorleg
Deathxgrıpın,Deathxmortal
Duruma gore burdakı buyucu degısebılır. ama kutup 15 olmalı. Deathxkaranı,Lazurıxafaroz.Chembers,Kartezyen.....

2.grup
Deathxandrei
Betaxinferno
Deathxyolkesen
Mirliva
Deathxkorn =)
Rockmanisa

3.grup
Kholpashalıxface
Deathxfever
deathxreqion
deathxmagnetic
Kholpashalıxlaw
Waffenxkeyhusrev

............ 4. ve 5.gruplar 3. grubla aynı olucak savascıların sarsılmaz 15 ofansıf 15 sert 15 agır 15 zıhın toplama 15 kanatma . 1. ve 2. gruptakı tum sıfacıların ck 15 can verme 15 buyu bozma 15 medıtaston 15 sıfacı /kombınayonuna gore ıyılestırme cemberı 15 fızıksel/element dırenc 15

AmA tum arzlar arasında sozu gecen ve bu organızasyonu duzenlıcek bır kısı lazım sımdıden basarılar bıraz uzunda surse kesıl
Evet Taktiği bende görmştüm ama o güncellemeden önceydi şimdi kadim 27 bin vuruyor diyolar ben güncellemeden sonra hiç denemedim eğer böleyse bu taktik işe yaramayabilir....
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »

işin yoksa bunla uğraş :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
adania01
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen adania01 »

güncellemeden sonra kesildi kadim akıllı ayrıca punq en iyi tank değil bunu gördüm en iyi tank sistir veya Emoxqirl
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize

“Genel Sohbet” sayfasına dön