Öncelikle herkesin düşüncesini açıklama özgürlüğü olan bir dünyada düşüncemi söylemek istedim
Yeni bir sunucu açılsa ve giriş paralı olsa örneğin onunda bir paketi olsa mesela 10 TL ile giriş olsa özel plus paketi olsa oda 12 TL desek bu sunucu 1 oyuncudan toplamda 22 TL kazanmış oluyor ayrıca girişlerde yaş sınırı olsun ( nasıl olucağı hakkında fikrim yok ) ve 16 17 yaşından küçükler giremesin .. Bu sunucu İKV Ekibine ilaç gibi gelir fakat tabikide 22 TL yi gözden çıkartan oyuncular emek ve ilgi ister bu sunucu diğerlerinden ayrıcalıklı olmalı diye düşünüyorum Hem oyunun gelişmesine katkı hemde artık saçma muhabbetlere kavgalara karışmasakta suçlu durumuna düşmeyiz
Bunu istiyorsan Anka sunucusuna geleceksin.Ben 16 yaşındayım fakat neden bu yaş sınırını koyduğunu anlamadım.Ama istediğini anka da bulabilirsin emin ol.
ben 13 yaşıman beri ikv oynuyorum.Kimse kusura bakmasın bunu söylemek istemezdim ama benden çok dah buyuk inanlardan daha iyi durumdayım.O dediğiniz aciz insanlar 20 yaşındada olır akıl yaşta değil baştadır.