FİANNA ''Fianx'' Üye Alımları
Re: FİANNA ''Fianx'' Üye Alımları
Görüşelim 
- FianxLeewoht
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Muhsin Yıgıtcan Juncont oyuda 3gıbı olacagım görüşelim kesin.
''Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol ''

FianxLeewoht

FianxLeewoht
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı
Tatil dolayısıyla birkaç gün oyunda değilim ama mutlaka görüşelim. Bu arada Yiğitcan değil Yiğithan 
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ad.Soyad: Yavuz ERSAYAN
Yaşadığı Yer: Isparta
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri: Kardeşxyavuz (49) Kardeşxyavuzz (41) Çarlarım Çalındı ve Kardeş Loncasından ayrıldım.
Oyun Hakkında Tecrübesi: 2,5 yıldır oynuyorum.
Referans: xxmafyaisoxx
Neden Fianna: Fianx loncasında bulunan dostluk ve yardımlaşma ortamından dolayı Fianna yı tercih ettim aranızda bulunmaktan gurur duyucam arkadaşlar...
Oyundaki Karakterleri ve lewelleri: Kardeşxyavuz (49) Kardeşxyavuzz (41) Çarlarım Çalındı ve Kardeş Loncasından ayrıldım.
Neden Fianna: Fianx loncasında bulunan dostluk ve yardımlaşma ortamından dolayı Fianna yı tercih ettim aranızda bulunmaktan gurur duyucam arkadaşlar...

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- opasnoadem
- Cin Avcısı
Adı:Adem
Soyadı:Kaya
Yaşı:18
yasadıgı yer : izmir
Oyundaki Carları :Kardeşxadem Sonxaskerx Kardeşxloncasıyla alakam kalmamıstır
Referans:Suanlık yok
neden Fiannax:dostluk sevgi ve kardeşlik asıl bu loncada gerisi fasa fiso simdiden tesekkurler
oyundakı basarıların : Hızlı car kasarım plus alma sansım %80 90 alabilirim 3 seneye yakın oynuyorum savaşcıda cok deneyimim var kullana bilirim
Soyadı:Kaya
Yaşı:18
yasadıgı yer : izmir
Oyundaki Carları :Kardeşxadem Sonxaskerx Kardeşxloncasıyla alakam kalmamıstır
Referans:Suanlık yok
neden Fiannax:dostluk sevgi ve kardeşlik asıl bu loncada gerisi fasa fiso simdiden tesekkurler
oyundakı basarıların : Hızlı car kasarım plus alma sansım %80 90 alabilirim 3 seneye yakın oynuyorum savaşcıda cok deneyimim var kullana bilirim
●●● NeVeR WaLK ALoNe ™ ●●● ~ ѕιη¢є © 2o12 ~
WaLKNeVeR ™ ●●●

WaLKNeVeR ™ ●●●

Adı:Şafak Soyadı:Yıldırım Yaş:15 Yaşadığı Yer:Mersin Oyundaki karakterleri ve lewelleri:Sleepyxx(49lwl)savaşçı Deathxwarrior(49lwl)savaşçı Avrupaxlider(43)büyücü Manhyaq(40)savaşçı Deathmagic(35)şifacı Oyun hakkında tecrübesi:2 yıldır oynuyorum bu oyunu Referans:Yok Neden Fianna:Güvenilir, iyi , dürüst bir lonca.
Zodiack
Timeofrevenge
Timeofrevenge
Yaşar kardeşim bizim loncadan birini kendi loncana almışın seninle konuşmak istiyorum müsayit bi zamanda saygılarımla kolay gelsin
byhMz yazdı:Yaşar kardeşim bizim loncadan birini kendi loncana almışın seninle konuşmak istiyorum müsayit bi zamanda saygılarımla kolay gelsin
bi Yanlışı düzeltmek istiyorum baş vuru yapmış onun hakkında konuşmak istiyorum kolay gelsin
- yavuz45
- Işık Hanım'ın Elemanı
yavuz45 yazdı:Ad.Soyad: Yavuz ERSAYAN
Selam Arkadaşlar öncelikle sayfanızı rahatsız ettiğim için özür diliyorum Kardeş loncasından ayrıldım demiştim ama Orhan abim ve Hamza abim ayrılmama izin vermedi bu yüzden başvurumu iptal ederseniz çok sevinirim.

=>>◄◄Kardeşxyavuz◄◄ [Latif(^)]
=>>◄◄Kardeşxyavuzz◄◄
- Fianxaspendos
- Teşkilat Neferi
Hoşgörüyle karşılayabiliriz belki ; ama belki bu seferlik.yavuz45 yazdı:yavuz45 yazdı:Ad.Soyad: Yavuz ERSAYAN
Selam Arkadaşlar öncelikle sayfanızı rahatsız ettiğim için özür diliyorum Kardeş loncasından ayrıldım demiştim ama Orhan abim ve Hamza abim ayrılmama izin vermedi bu yüzden başvurumu iptal ederseniz çok sevinirim.
Bu bir çocuk oyuncağı değildir.Bir işi yaparsanız ya tam yaparsınız ya hiç yapmazsınız.
Lütfen daha dikkatli olunuz . [ Bundan sonra başvuru yapmayı düşünen arkadaşlar , size tavsiyem Fianna Lonca sayfasındaki ilk 2 mesajı okuyunuz ; eminim ki daha kaliteli bir başvuru formu dolduracaksınız. ]
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM