offffffffffffffffffff
offffffffffffffffffff
abi aglıcam artık emeklerimi caldı adam ya offffffffffffffffffffffff
aglıcam ya offf bıktım kaç saattır sabah 5' den beri
- akkuslu
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-ı Kyamet
Re: offffffffffffffffffff
Hayırdır Kardeşim Noldu Yaa
Ordulu Ertuğrul
Ölümün Sırrı Kılıcımda Saklı Göremeyeceğin Kadar Kanlı Dokunamayacağın Kadar Keskin
XxxNauticaxxx{Büyücü} Orduluşifa{Şifacı}
Ölümün Sırrı Kılıcımda Saklı Göremeyeceğin Kadar Kanlı Dokunamayacağın Kadar Keskin
XxxNauticaxxx{Büyücü} Orduluşifa{Şifacı}
ya of aynı konudan 30 kere yeni konu açmaktan bıkmadınmı sen ya buna offffffffffffffxajanx yazdı:abi aglıcam artık emeklerimi caldı adam ya offffffffffffffffffffffff![]()
![]()
![]()
aglıcam ya offf bıktım kaç saattır sabah 5' den beri

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
kardeşim sabah 5 ya 5 kimse oyunda deil mantar topluyorum Xxatakanx şifacı geliyo madenimi caliyo sinir oldum cok ellim titriyo :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
xajanx yazdı:kardeşim sabah 5 ya 5 kimse oyunda deil mantar topluyorum Xxatakanx şifacı geliyo madenimi caliyo sinir oldum cok ellim titriyo :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
kardeş bu oyun az sakin ya

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
abi tmm oyunda insan sinir oluyo dayanamıyo gercek sabah 5 ya yeter ya gercekten yeter
sakinleşmek istiyomusunbydeathh yazdı:xajanx yazdı:kardeşim sabah 5 ya 5 kimse oyunda deil mantar topluyorum Xxatakanx şifacı geliyo madenimi caliyo sinir oldum cok ellim titriyo :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
kardeş bu oyun az sakin ya
Ölümsüzçz 49 savaşçı / Ölümsüzçzz 49 şifa / Ölümsüzçzthree 45 savaşçı / Ölümsüzçzkral 47Büyücü Asigencm 49 büyücü Ölümsüzxz 49 savaşçı
katılıyom xDolumsuzcz yazdı:sakinleşmek istiyomusunbydeathh yazdı:xajanx yazdı:kardeşim sabah 5 ya 5 kimse oyunda deil mantar topluyorum Xxatakanx şifacı geliyo madenimi caliyo sinir oldum cok ellim titriyo :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:
kardeş bu oyun az sakin yao zaman 1 lvl çar aç söw o adama

- yolyorgunu
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
olumsuzcz yazdı:sakinleşmek istiyomusunbydeathh yazdı:kardeş bu oyun az sakin yaxajanx yazdı:kardeşim sabah 5 ya 5 kimse oyunda deil mantar topluyorum Xxatakanx şifacı geliyo madenimi caliyo sinir oldum cok ellim titriyo :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:o zaman 1 lvl çar aç söw o adama
aman allahım neler duyuyrouz bunu yometıcıler duymasın yoksa oyuncuları kötü yola tesfık etmek akıllarına gırmek oynun huzurunu bozma gıbı davranıslardan cezalandırabılır DD

KİTTLECATTLE-KİTTLEBATTLE-KİTTLESETTLE
kafanı uçurucam bak yöneticileri qaza qetirme şakalaşıyoz şurdayolyorgunu yazdı:olumsuzcz yazdı:sakinleşmek istiyomusunbydeathh yazdı:kardeş bu oyun az sakin yaxajanx yazdı:kardeşim sabah 5 ya 5 kimse oyunda deil mantar topluyorum Xxatakanx şifacı geliyo madenimi caliyo sinir oldum cok ellim titriyo :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil:o zaman 1 lvl çar aç söw o adama
aman allahım neler duyuyrouz bunu yometıcıler duymasın yoksa oyuncuları kötü yola tesfık etmek akıllarına gırmek oynun huzurunu bozma gıbı davranıslardan cezalandırabılır DD