http://i1007.hizliresim.com/2010/7/1/1015.gif

YakamozxPaix yazdı:Selam olsun dostlarım kardeşlerim sabri nerelerde diye sitem eder olmussunuz bende ufak bir yazı yazayım dedim arkadaşlarım bildiginiz üzere oyuna iş yogunlugum yuzunden ara vermiştim fırsat buldukca girmeye ve sizlerle sohbet etmeye calıssamda bazen bunu yapamamaktaydım siz degerli dostlarımın iyi oldugunu ögrendikce neşeli oldugunu gördükce cok daha iyi oluyorum allah bu birliği beraberliği bozmasın diyorum birbirinize sahip cıkın siz degerli dostlarıma her zaman her konuda basarılar diliyorum hersey gönlünüzce olsun sevgiyle kalın...
YakamozxPaix

bende diorum bu sapRi nerde neyse kolay gelsın kardeşimSelam olsun dostlarım kardeşlerim sabri nerelerde diye sitem eder olmussunuz bende ufak bir yazı yazayım dedim arkadaşlarım bildiginiz üzere oyuna iş yogunlugum yuzunden ara vermiştim fırsat buldukca girmeye ve sizlerle sohbet etmeye calıssamda bazen bunu yapamamaktaydım siz degerli dostlarımın iyi oldugunu ögrendikce neşeli oldugunu gördükce cok daha iyi oluyorum allah bu birliği beraberliği bozmasın diyorum birbirinize sahip cıkın siz degerli dostlarıma her zaman her konuda basarılar diliyorum hersey gönlünüzce olsun sevgiyle kalın...
YakamozxPaix

Ahh Kardeşim ahh Özledik Vallahi Hepimiz Bekliyoruz Seni Allah İşlerini Rast Getirsin Sabrim Saolasın Bu Arada İnşllh Temennilerin Sürer İnşllh Daha İyi Yerlere Geliriz İnşllh Kendine Çok İyi Bak Kardeşim Tekrar Saol Allah Yardımcın OlsunYakamozxPaix yazdı:Selam olsun dostlarım kardeşlerim sabri nerelerde diye sitem eder olmussunuz bende ufak bir yazı yazayım dedim arkadaşlarım bildiginiz üzere oyuna iş yogunlugum yuzunden ara vermiştim fırsat buldukca girmeye ve sizlerle sohbet etmeye calıssamda bazen bunu yapamamaktaydım siz degerli dostlarımın iyi oldugunu ögrendikce neşeli oldugunu gördükce cok daha iyi oluyorum allah bu birliği beraberliği bozmasın diyorum birbirinize sahip cıkın siz degerli dostlarıma her zaman her konuda basarılar diliyorum hersey gönlünüzce olsun sevgiyle kalın...
YakamozxPaix

dabbela yazdı:Sercanım Sende Çok Saol Süper Olmuş Resimler Boyutta Gayet İyi Teşekkür Ettik Kardeşim Saolasın