Şaheser itemlerdeki artışa dikkat çekmek istiyorum..
Şaheser itemlerdeki artışa dikkat çekmek istiyorum..
Grup bölgeleri geldikten sonra oyunda ki bu şaheser item ve silah artışının sanırım herkes farkındadır..Artık oyunda normal itemler kalmadı desem yeri olur herhalde..Sürekli bölgeden şaheser itemler yansıtılıyor artıl bu itemlerin bir ayrıcalığı kalmadı ki bunlarda şaheser silahlar gibi artık ayağa düştü..Zırhlar hariç bütün itemler artık insanların elinde bence bu oyun bu kadar kolay olmamalı her kenan kesiminde neredeyse şaheser item düşüyor.Motorindeki bilge cevriye ve ibni sina cevriye takıları zaten söylememe gerek yok ..Biraz daha emek sarfedilerek birşeyler elde edildiği zaman bence oynaması daha zevkli bir hal alacaktır ve emek daha çok ön plana çıkacaktır..
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Re: Şaheser itemlerdeki artışa dikkat çekmek istiyorum..
17 defa kenani kestim madalya düştü arkadaşim ilke kesiste şaheseri düşürdü sadece tamamen şanş işi zaten
ilkyardim
Acemibüyü
Acemibüyü
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
kok29 yazdı:17 defa kenani kestim madalya düştü arkadaşim ilke kesiste şaheseri düşürdü sadece tamamen şanş işi zaten
O kadar kolay sanma senin gözüne hep nadideler takılmış bölgeden heralde sayısız kesimden sadece madalya alıyorum 
Teşkilat Sunucusu
Ofluhoca

Ofluhoca

26 kez motorini kestim bir şey düşmedi ama 2 kez kenanı kestim 2.sinde Kıyamet kolye düştü şans işi nucleus olsun isterdim 
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
20 kenan + 25 motoRin + 3 junon + 7 centuRıon = aLteRnatoR koLye
"...Zor olan başarılır, imkansız olan vakit alır..."
BLackRaveN

BLackRaveN

- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
......
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Karacinden Urban phil zırh düşme olasğlığı ile şahser düşme olasılığı aynı
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
Burdaki bahsettiğim olayı anlayamamışsınız arkdaşlar..Eğer ben 3 kere motorin kesip üst üste 2 si bilge cevriye ve 1 tanesi ibni sina cevriye olmak üzere takı düşüyorsa bence bu böyle olmamalı..Bu işin şansa baglı oldugu konusunda zaten hemfikiriz benim söylemek istediğimde zaten o değil..şu anda bile sunucularda bu akdar şaheser item varsa bunun 3 ay sonrasını veyahut 1 sene sonrasını düşünün 
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
Kardeşim 15 kere junon kesmişiz hiç birimize zırh düşmemiz buna ne dersin miletin her kesişinde düşüyor.Beni alakadar etmez onda bunda şaheser olduğu beni benim itemlerim ilgilendirir.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.