Jbllxmedıumxll Hırsızmı göRün ?

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

kubilay
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Jbllxmedıumxll Hırsızmı göRün ?

Mesaj gönderen kubilay »

bu Kadar GerizekaLı oLma Bari Dogru DüzGün iftira At ...

Evet suan 5 lw cahr kurup bana hırsız derken görüntüsü ben 5 lw lık cahrı caldığımı idDa ederKen ...
http://img145.imageshack.us/i/5lwlkcahr ... erken.jpg/

*KuLLanıcı adını İSteyim Soydugumu İdda EderKen
http://img294.imageshack.us/f/kullancad ... dugum.jpg/

*Soydugum u idda eddiği CAhrLa konusuyorum ve konusmaya bak :))))
http://img30.imageshack.us/f/soydugumca ... surke.jpg/

BeyLer linkleri yeni sekmede acın foto koymayı biLMİYORUM :((
kubilay
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

FOTO KOYMAYI BILMIYORUM !!!!

Mesaj gönderen kubilay »

FOTO KOYMAYI BILMIYORUM BENDE LİNK ATTIM YENİ SEKMEDE KONUŞMALARA BAKABİLİRSİNİZ KONUSMALARA ....

Planetşifa = EviLdoer dir .. KonuŞtukLArım
BÜTÜN HERŞEYİN ANLASILDIGI İSE BU FOTO LÜTFEN YENİ SEKMEDE BAKIN BU FOTOYA KESINLIKLE ...

http://img30.imageshack.us/f/soydugumca ... surke.jpg/
Kullanıcı avatarı
planet1981
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Jbllxmedıumxll Hırsızmı göRün ?

Mesaj gönderen planet1981 »

arkadaslar burası bir internet cafe evildoor carını kullanan kişi benim elemanım kafkartalı 46 evildoor carının sahibinin arkadası evildoor carının bana soledihi medıum kullanıcı adımı istedi sonra oyundan dusutum didaha giremedim evildoor carını çalan kişi sonra kafkartalı carını ark şifreni versene vs diyerek onuda calıyo kafkaskartalındanda kafkasın arki 1 çarı daha calınıyo 3. car su an geri alındı fakat evildoor 49lv kahkaskartalı 46 level hala calınmış durumda medium koyduhun fotoda calınmış carla konusuyon adamda senin kullanıcı adını soluyo sende fotoyu koyuyon niye anlaadım kendi kendinimi ele veriyon eğer sen dehilsen kardesim o carı calan kim ve niye senin ismini veriyo taki ilk çalındıhı andan itibaren ozaman seni sevmeyen birimi
kubilay
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kubilay »

LAN HOŞAF KAFKASKARTALIx 1lw cahr yen ıacıldıysa plus nerden vardı SEN DAHA COCUKSUN BIRAK BU OYUNLARI .... xD BAK KABAK CICEGI GIBI ORTADA ... DURUM...

Bari FazLa saLLAma Hem senın ınt cafende yuzlerce kısı vardır calındıgından emın olmadıgın halde nasıl bırıne hırsız dersın bu kadar dusuk zekalımısın yoksa amacın farklımı ? Nedir Derdin anKara sincan ÇArŞambaLıyım GeL GörüşeLim ... DerDin ne Birazda az salla adamı ncahrı calındı 1lw cahr actıysa plus ne ara alıyo 1 lw cahra :) bı ara keylonger le caldı dıodunuz sımdıde kullanıcı adı ıle caldı dıonuz Biraz ADAM OLUN Biraz ... Derdin apraysa geL verem yoL aL
kubilay
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kubilay »

HERKES BILIYO HERKESI SEN KAFANI YORMA ... yoLAL şimdi
Kullanıcı avatarı
planet1981
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen planet1981 »

olm cocuk olma once konusmayı oğren yarası olan gocunur madem yaran yokta ne bu derdin 1 lv lik bicarı pluslu bir hesaptan kuramazmısın okadar kafan calısmıyomu çarı çalmadıysan çalmadım de çık işin iiçinden ama hala kendini savunuyon niye ? evildoor carına calan kişi senin adını niye veriyo sen git onu dusun
kubilay
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kubilay »

Kimsenin gocundugu yok kendımı savuncam tabi öLe senın gıbı patavatsızlara meydanı bırakcak degılı masıl gocunan sensın kı cahr benım degıl ınt cafemdekı cocugun cahr ı dedgın halde sen yorum yapıyosun demmeki bi yaran var ha neyse BEN CALMADIM BİİTİ ŞİMDİ ZIRLA DUR .....

“Genel Sohbet” sayfasına dön