aslında kuklacıda oynuyordum ta ki 3g ile eminönündeki arkadaşım beni arayıp telefoondaki canlı halini görene kadar
ikv camiasında eski fakat eminönü sunucusunda yeniyim inş. tanışır kaynaşırız.
bu da ben ve RECEBİN TAVUĞU ;
Akslepios--şifacı
B"uA"şk bitmez
B"aşk"ent Ankara 06 rakamını asla unutamayacaksın...
Foruma koyduğunuz fotoğrafınız aşağıda kısaca açıkladığım nedenlerden dolayı kaldırılmıştır. Lütfen ,Kurallara uygun bir fotoğrafınızı foruma koyunuz.
Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim .
Bkz : DANIŞTAY 13. DAİRESİ KARARI : …………….''Her çeşit alkol ve alkollü içkinin televizyon, kablolu yayın, radyo ve kamu yayın araçları ile reklamının yasak olduğu………..Dairenin kararında, Anayasa'nın 58. maddesinin ikinci fıkrasında, devletin, gençleri alkol düşkünlüğünden korumak için gerekli tedbirleri alacağının hüküm altına alındığı belirtilerek, bu kapsamda çıkarılan kanun hükümlerine yer verildiği ……………………………..
TAPDK ‘ nin 4473 sayılı Kanundan : ………………………Tütün mamulleri veya alkollü içkilerin tüketicilere satışını, izinsiz olarak veya kurum düzenlemelerine aykırılık oluşturacak şekilde internet, televizyon, faks ve telefon gibi elektronik ticaret araçları ya da posta ile sipariş yöntemi kullanarak yapmak üzere satış sistemi kuran veya faaliyette bulunanlar………………..