Düşünen adam !
- emree067
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Düşünen adam !
Kenan Yerine Bir Kaç Kere Düşünen Adam Kesilirse O Kadar Gitmeyede Gerek Kalmayabilir ..
:.:.: öяgüℓüχкızмαz :.:.
/b]
:.:.: öяgüℓüχcнαтℓαq :.:.
/b]
:.:.: кızмαz :.:.
/b]
:.:.: кzмz :.:.
/b]
:.:.: кzмαz :.:.
/b]
öяgüℓü ℓσηcαѕι
:.:.: öяgüℓüχcнαтℓαq :.:.
:.:.: кızмαz :.:.
:.:.: кzмz :.:.
:.:.: кzмαz :.:.
öяgüℓü ℓσηcαѕι
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Hayır alakası yok. Bu nası bi saçmalıktırkarabatu14 yazdı:peki bişey soracam o nasıl o kadar kas yapmış ya elektrik çarpıncamı olmuş
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
biliyorum tabiki ben şakasına dedim sadeceYigithann yazdı:Hayır alakası yok. Bu nası bi saçmalıktırkarabatu14 yazdı:peki bişey soracam o nasıl o kadar kas yapmış ya elektrik çarpıncamı olmuş
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Keşke öyle olsa Kenan'dan yediğimiz elektrikten yaptığımız kasla Kadim'e tek atardık. :mrgreen:karabatu14 yazdı:biliyorum tabiki ben şakasına dedim sadeceYigithann yazdı:Hayır alakası yok. Bu nası bi saçmalıktırkarabatu14 yazdı:peki bişey soracam o nasıl o kadar kas yapmış ya elektrik çarpıncamı olmuşelektrik çarpacakmışda kas gelişecekmiş yok daha neler
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı
kadimle güreşecezmi napacazEmirBerkKorkmaz yazdı:Keşke öyle olsa Kenan'dan yediğimiz elektrikten yaptığımız kasla Kadim'e tek atardık. :mrgreen:karabatu14 yazdı:biliyorum tabiki ben şakasına dedim sadeceYigithann yazdı:Hayır alakası yok. Bu nası bi saçmalıktırkarabatu14 yazdı:peki bişey soracam o nasıl o kadar kas yapmış ya elektrik çarpıncamı olmuşelektrik çarpacakmışda kas gelişecekmiş yok daha neler
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
Tamam iyi diyosunuz ama konuyla alakası yok ben merak ettigimden kesen birisi varsa ne düştügünü söylesin diye açtım neyse iyi forumlar
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
BybekoLy yazdı:Tamam iyi diyosunuz ama konuyla alakası yok ben merak ettigimden kesen birisi varsa ne düştügünü söylesin diye açtım neyse iyi forumlar
Şu ana kadar 6-7 defa kestim ve iyi bir şey düşmedi. Giden iksire yazık.Şansına güvenmeyenlerin kesmesini tavsiye etmem.

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto