Arkadaşlar ikv i çok seviyorum ve bnm olduğum şehirdede İnternet cafelerde pek oynanan bi oyun değil Şehir Tokat tır
Tokattaki internet cafelerde o dier onlıne oyunlar oynanıyo isim vermek istemiyorum
Benim hedefim ikv yi Tokattaki internet cafelerie tanıştırmak
Bunu yapmak icinde ikv ekibinden yardım istiyorum.
İkv i İnternet cafelerde yaygınlaştırma
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: İkv i İnternet cafelerde yaygınlaştırma
yaygınlaştırma bence çok kişi oynayacak çokluk bollucak olcak sonra bişey olcakda yazmıyor uygunsuz içerik oluyor ...
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
Kardeş hatırlıyorumde önceden ikv nin ismini duyurmak için yarışmalar vardı en cok internet cafeye duyuran kazanıyordu ama bn yarışmada değilim Hedefim ikv yi internet cafelere duyurmak
ve bi internet cafeye yükledik sahibi diyorki bu oyun tutabilir bu kötü bişeymi ikv nin çok kişi tarafınfan oynanmak
bn arkadaşlarımla konuşurken herkez dier onlıne oyunları sölüyo bn ikv diyince olum bu oyunu kimse oynamıyoki diyo
Anlıyorsundur beni değilmi
ve bi internet cafeye yükledik sahibi diyorki bu oyun tutabilir bu kötü bişeymi ikv nin çok kişi tarafınfan oynanmak
bn arkadaşlarımla konuşurken herkez dier onlıne oyunları sölüyo bn ikv diyince olum bu oyunu kimse oynamıyoki diyo
Anlıyorsundur beni değilmi
- KaRizmatikbuyu
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Biz Böyle Küçük Bir aiLe oLarak İyiyiz Az Yada cok Farketmez Yeni ArkadasLarımız GeLirse seviniriz Oyunun Bozulmasını istiyenlerde artıcaktır hırsız küfür vb Nerde cokluk orda bqluk :mrgreen:
тнє ∂єαтн тєαм
кαяιzмαтιквüуü
тυяαηα∂σѕιѕ
..öℓüмü єηѕєηιz∂є нιѕѕє∂ιη..!
уαşℓαηαяαк ∂єğιℓ, уαşαуαяαк тє¢яüвє кαzαηıℓıя.. zαмαη ιηѕαηℓαяı ∂єğιℓ, αямυтℓαяı σℓgυηℓαşтıяıя..!
кαяιzмαтιквüуü
тυяαηα∂σѕιѕ
..öℓüмü єηѕєηιz∂є нιѕѕє∂ιη..!
уαşℓαηαяαк ∂єğιℓ, уαşαуαяαк тє¢яüвє кαzαηıℓıя.. zαмαη ιηѕαηℓαяı ∂єğιℓ, αямυтℓαяı σℓgυηℓαşтıяıя..!
oyunda arkası-arkadaşı olanlar belli oluyor benim oyunda şu an 1 tandığı mbile yok ikv diyince millet benden uzaklaşıyor-kaçıyor, ama yaygınlaşırsa herkesoynamak istiycek benimde arkadaşım olacak böyle düşünmek lazım adamların loncası var resmen sunucunun sahibi olmuşlar bizse küçük birer bit gibiyiz

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
osverın yawas yawas nufs artısı oluyor zaten birden nerde cokluk orda b*kluk olmasın 
Benjiro