Darkblood yazdı:Kp açı mı ? Bu oyunda öyle bi tabir yok arkadaşım.Klandaysan isteyen keser istemeyen kesmez.Senin ne kadar önemli işin olursa olsun "Dur" demeye hakkın yok.He hakkın olmadığı halde "dur" dersin bende dururum o benim biliceğim iş.Onun dışında yok açmış yok bilmem neymiş kesermiş kesmezmiş 49 lewel 10 leweli kesermiş karizma kalmamaışta kesermiş boş laflar.Klandaysan her durumda adamın seni kesmeye hakkı var.Bahsettiğin Barış modu da çok berbat bi fikir.Çokta problem oluyosa klandan çıkarsın.
Diyelim 50.000 klan param var ve klandan çıkmak istemiyorum? Neden birkaç "AÇ" için klandan çıkayım? Kp açı diye bir tabir duymadıysan o senin sorunun çünkü herkes biliyor.49lvl adamın 10lvl adamı kesmesinin bence hiçbir mantığı olamaz, özellikle de karizması 0 sa. Sen herkesi kesmek için yanıp tutuşuyor olabilirsin, ama ben karizmam sıfırken ve savaşmıyorken kimseye "dur abi geçeyim" diyecek halim yok. Barış modunun da neden kötü bulduğunu yazmamışsın yorumunu yazsan anlayabiliriz.
Theanswer3 yazdı:Kardeşim ben şöyle bir şey düşündüm...
Bu her karizmada açılsın ama şöyle bir şey olacak...
Adam klan savaşında canı 10 kaldı ölecek barış moduna girip kaçıyor... Yok öyle şey
Tıpkı em gibi 100 canla barış moduna geçilmeli ...
Bir göreve gidecekken yada bir işimiz varken açalım gidelim direk...
Bunu nasıl değerlendirirsiniz???
Her karizmada açılırsa her isteyen bu moda geçer bu da can sıkıcı olur düşünsene 100 karizmalı bir adam barış modunda, karizmasını kaybetmek istemeyen bu moda geçer.
Bu öneriyi biraz daha geliştirdikten sonra desteğe göndereceğim.(henüz desteğe gönderdiğim hiçbir şeyin cevabı gelmedi ama çoğu da yapıldı )
[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]
Adam klan savaşında canı 10 kaldı ölecek barış moduna girip kaçıyor... Yok öyle şey
ozaman tam saldırı alıcakken açar kimse vuramadan diyelim mısırın onünde adam karşı klan geliyo adam tek hemen çıkar orda
her karizmada açılması kötü olur.Öyleyse klandan çık.
Giden kp ne olacak ???
onu demedim.Madem her karizmada gireceğin durumlar oluyor klan dan çık bir daha girme.Klanın amacı zaten rakibinin olması.
kp gitmeyeceği için zaten herkes barış moduna geçer yine en iyisi 0 kp ve 100 can
Şahsım adına, karşı klandaki kimseye acımadım. Kimsenin de bana acımasını istemem. Teşkilattayım. Lodos teşkilatta arzlardan çok daha fazladır. Çok Lodos öldürdüm. Level gözetmedim. Kesildiğim de oldu. Hatta 1'e karşı 5-6 kişi kestiler. Farketmez. Bunlar işin eğlencesidir.
Asla KP'de satmadım, satın da almadım. Rütbemin tamamını savaşarak kazandım. Henüz gözlüğüm dahi yok.
Bana göre esas etik olan, adam gibi savaşmaktır. Sağda solda kendini kestirerek KP alıp-satıp, 20 tane char aynı makinede açıp, gözlük toplayıp-satmak. Asıl problem bunlardır. Asıl KP-Açı bunlardır. Yönetim çözüm bulacaksa bunlara bulsun. Bankada alışveriş yapıyormuş da kesilmiş. Kesilme efendim, uyanık ol. Klan savaşı bu.
Ha arada 20-25 seviye tipler de öldürüyorum. Neden biliyor musun? Zira kimsenin sana saldırmayacağının garantisi yoktur. Yanındaki 49'luk arkadaşından gaza gelir, sana 2 büyü sallar. Şansı yaver gider ölürsün. Klandaysan işi şansa bırakmayacaksın. Bütük karşı klan düşmandır. Kesilen ağlamasın. Kesen de karşıdakine "ezik" vs. gibi saçma sapan laflar demesin. Bunlar eğlencedir, bu bir savaş oyunu.
Klandan çıktığında kaybettiğin KP çok fazla bir şey değil. İstemeyen klandan çıkar. Sonra tekrar girer. Barış modu falan oyunun zevkini kaçırır. Ben 0 karizmayken de savaşmak isterim.
En son Athos tarafından 01 Tem 2010 13:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Athos yazdı:Şahsım adına, karşı klandaki kimseye acımadım. Kimsenin de bana acımasını istemem. Teşkilattayım. Lodos teşkilatta arzlardan çok daha fazladır. Çok Lodos öldürdüm. Level gözetmedim. Kesildiğim de oldu. Hatta 1'e karşı 5-6 kişi kestiler. Farketmez. Bunlar işin eğlencesidir.
Asla KP'de satmadım, satın da almadım. Rütbemin tamamını savaşarak kazandım. Henüz gözlüğüm dahi yok.
Bana göre esas etik olan, adam gibi savaşmaktır. Sağda solda kendini kestirerek KP alıp-satıp, 20 tane char aynı makinede açıp, gözlük toplayıp-satmak. Asıl problem bunlardır. Yönetim çözüm bulacaksa bunlara bulsun.
Bankada alışveriş yapıyormuş da kesilmiş. Kesilme efendim, uyanık ol. Klan savaşı bu.
Ha arada 20-25 seviye tipler de öldürüyorum. Neden biliyor musun? Zira kimsenin sana saldırmayacağının garantisi yoktur. Yanındaki 49'luk arkadaşından gaza gelir, sana 2 büyü sallar. Şansı yaver gider ölürsün. Klandaysan işi şansa bırakmayacaksın. Bütük karşı klan düşmandır. Kesilen ağlamasın. Kesen de karşıdakine "ezik" vs. gibi saçma sapan laflar demesin. Bunlar eğlencedir, bu bir savaş oyunu.
tamam zaten 0 karizmada illa geçeceksin diye bişey yok ki kabadayı modu gibi geçebilirsin de geçmeyebilirsin de karar sana kalmış
Klandan çıktığında kaybettiğin KP çok fazla bir şey değil. İstemeyen klandan çıkar. Sonra tekrar girer. Barış modu falan oyunun zevkini kaçırır. Ben 0 karizmayken de savaşmak isterim.
Athos yazdı:Şahsım adına, karşı klandaki kimseye acımadım. Kimsenin de bana acımasını istemem. Teşkilattayım. Lodos teşkilatta arzlardan çok daha fazladır. Çok Lodos öldürdüm. Level gözetmedim. Kesildiğim de oldu. Hatta 1'e karşı 5-6 kişi kestiler. Farketmez. Bunlar işin eğlencesidir.
Bana göre esas etik olan, adam gibi savaşmaktır. Sağda solda kendini kestirerek KP alıp-satıp, 20 tane char aynı makinede açıp, gözlük toplayıp-satmak. Asıl problem bunlardır. Yönetim çözüm bulacaksa bunlara bulsun.
Bankada alışveriş yapıyormuş da kesilmiş. Kesilme efendim, uyanık ol. Klan savaşı bu.
Ben sana zaten "0 karizman olunca otomatik girilecek" demiyorum ki, 0 karizması varsa isteyen girsin diyorum. Her yerde mi klan savaşı olur hem? Klan savaşını tek kişiye mi açılır ki 1 adamın peşinden 20 kişi koşar? Kusura bakma ama bu klan savaşı değil, resmen linçtir .Klan savaşı karşılıklı gruplar arasında olmalı neden tek kişinin peşinden onlarca grup gitsin ki hem karizmam 0 ken bile yapıyorlarsa bunu demek ki bir sorun vardır.
[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]
Ben sana zaten "0 karizman olunca otomatik girilecek" demiyorum ki, 0 karizması varsa isteyen girsin diyorum. Her yerde mi klan savaşı olur hem? Klan savaşını tek kişiye mi açılır ki 1 adamın peşinden 20 kişi koşar? Kusura bakma ama bu klan savaşı değil, resmen linçtir .Klan savaşı karşılıklı gruplar arasında olmalı neden tek kişinin peşinden onlarca grup gitsin ki hem karizmam 0 ken bile yapıyorlarsa bunu demek ki bir sorun vardır.
Bu arada desteğe de göndermeye çalışıyorum ama olmuyor mesaj çok uzun diyor başka nerden gönderebilirim ?
[table]