Süpürme saldırısı
- Paranoyak
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Süpürme saldırısı
Tamamen tercih meselesi arkadaşlar. Süpürme vuruşu yakınındaki her hedefe vurduğu için hasarının az olması normal değil midir sizcede 
Önemli olan güç veya akıl değildir. "Güç+Akıl"dır..
-Paranoyakk-
-Paranoyakk-
fenomen yazdı:ben 44 luk carda verdım cok guzel ve etkılı yetenek olmus yakın menzılde kılere supurme atıyorum hedef secmeden vuruyor
1000 cıvarı vuruyor genelde
benim normalvuruşum 1800 lerde 44 lwlm
Manyakk [49]
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
Süpürmenin az vurduğunu bilmiyorsun herhalde. 40 seviyedeki savaşçım 2000 vuruyordu normal ama süpürme ile 400-500 vuruyor. Ve 44 seviyede 1800 vurup övünüyorsan yazık...utku yazdı:fenomen yazdı:ben 44 luk carda verdım cok guzel ve etkılı yetenek olmus yakın menzılde kılere supurme atıyorum hedef secmeden vuruyor
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Adamın elinde Diş, Arap Palası, Papağan gibi silahlar olmadığı ne malum?mitmet yazdı:Süpürmenin az vurduğunu bilmiyorsun herhalde. 40 seviyedeki savaşçım 2000 vuruyordu normal ama süpürme ile 400-500 vuruyor. Ve 44 seviyede 1800 vurup övünüyorsan yazık...utku yazdı:fenomen yazdı:ben 44 luk carda verdım cok guzel ve etkılı yetenek olmus yakın menzılde kılere supurme atıyorum hedef secmeden vuruyor
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
dene gor ne dıyelım 1000 cıvarı ezık sılahlarla vuruyormitmet yazdı:Süpürmenin az vurduğunu bilmiyorsun herhalde. 40 seviyedeki savaşçım 2000 vuruyordu normal ama süpürme ile 400-500 vuruyor. Ve 44 seviyede 1800 vurup övünüyorsan yazık...utku yazdı:fenomen yazdı:ben 44 luk carda verdım cok guzel ve etkılı yetenek olmus yakın menzılde kılere supurme atıyorum hedef secmeden vuruyor
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
- bymagapa01
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
hem zaten 400 500 eskiden vuruyordu şimdi gücü artırldı ayrıca ofansifin verdiği güç var bide yeni itemleri hesap edersek 3 bin 4 bin rahat çakar oke:)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
Sırf matematiğin kötü olsa iyi, Türkçen de kötü.bymagapa01 yazdı:hem zaten 400 500 eskiden vuruyordu şimdi gücü artırldı ayrıca ofansifin verdiği güç var bide yeni itemleri hesap edersek 3 bin 4 bin rahat çakar oke:)
Eskiden 500 vuruyordu. Şimdi 1000 vuruyor diyelim. 2 katına çıkartıyor ofansif 2000 vuruyor. Allah aşkına 4000 nasıl çakacak?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
mitmet yazdı:Sırf matematiğin kötü olsa iyi, Türkçen de kötü.bymagapa01 yazdı:hem zaten 400 500 eskiden vuruyordu şimdi gücü artırldı ayrıca ofansifin verdiği güç var bide yeni itemleri hesap edersek 3 bin 4 bin rahat çakar oke:)
Eskiden 500 vuruyordu. Şimdi 1000 vuruyor diyelim. 2 katına çıkartıyor ofansif 2000 vuruyor. Allah aşkına 4000 nasıl çakacak?
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
- bymagapa01
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
itemlerle kardeş ışk hanım gece zırhı mesela sonra ışık hanım yüzük ve kolye var hiç bişieyi hesap etmeden yorum yapıosunuz