Bu Arzlar geçtiğimiz günlerde çok azıttı bunu o arzlara söylüyorum yorumunuzu açıkca yazın lodoslar çekinmez korkmaz hiçbir şeyden derdinizi söyleyin açık açık bize boşuna kan dökülüyor yerlere sizin kanınınız bizimle alıp veremediğiniz ne var bu günlerde sıkılıkla ismet babamı kesmeye temkinip duruyorsunuz ama handana eli boş dönüyorsunuz şimdi doğruyu söyleyin sizi biz durduramassak kimse durduramaz!!! Çok azıttınız tarih 25 haziran 2010 Cuma ismete baskın ama eli boş döndünüz 26 haziran cumartesi ismete baskın yine eli boş döndünüz tarih:27 haziran pazar ismete baskın yine yine yine eli boş döndünüz hadi bakalım yarın nolacak akıllanmış olmalısınız bunca kana rağmen server:benim tüm serverlerde çarım var gördüm hepsini durmak bilmiyorsunuz amaaaaaaa noluyor bir bozukluk para bile alamadan yine karanlık metor bölgesindeki çehhenim en dip kulesindeki yeri boyluyorsunuz bazıları çok sert konuşmuş diye düşünebilir. ama doğrusu akıllı ve mantıklı düşünen insan içenden geldiği gibi düşünür,söyler,karar verir,yazar ve kendini yazılarıyla ifade edebilir.. bu özelliklerin hepsi asil kanda lodos ruhunda yer alın gelin lodos olun hep birlekte düşünelim kurtaralım şu güzel eminönümüzü bu ACIMASIZ CaNaVaRLaR'dan........
Alıntısı Olamaz Alıntı Yapanlar Kendi Düşünce Kabiliyeti olmayan insanlardır
Biz Durduramassak Kimse Durduramaz!!!
- Gorkemlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karanlık Taraf
Biz Durduramassak Kimse Durduramaz!!!
Kod: Tümünü seç
'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''
Re: Biz Durduramassak Kimse Durduramaz!!!
güzel konuşma /alkış 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Gorkemlord
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karanlık Taraf
Haha Kendimi Lodos Gösterim Sizin Alanınıza Girdim O Lafların tam tersi arzların için drğil lodos içinde bide alkış diyo
M*l
Kod: Tümünü seç
'' Teknik servis değilim ama bütün arızalar beni buluyor. ''
yürügit be bebe
gelmiş arzları kötülemiş arzlar böş döndü demiş ismeti kesmek için sonra bunlar sizin için demiş napalım bi zaten ismeti kesip nası keselim lodosuz ma*
gelmiş arzları kötülemiş arzlar böş döndü demiş ismeti kesmek için sonra bunlar sizin için demiş napalım bi zaten ismeti kesip nası keselim lodosuz ma*
Manyakk [49]
kardeşim özürlümüsün ?Gorkemlord yazdı:Haha Kendimi Lodos Gösterim Sizin Alanınıza Girdim O Lafların tam tersi arzların için drğil lodos içinde bide alkış diyoM*l
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
Wizards yazdı:kardeşim özürlümüsün ?Gorkemlord yazdı:Haha Kendimi Lodos Gösterim Sizin Alanınıza Girdim O Lafların tam tersi arzların için drğil lodos içinde bide alkış diyoM*l
bırak ya doktor kendi haline bırakın demiş
Manyakk [49]