Tüm yorumları okumadan konuya yorum yazmayın.
Oradaki yazmış olduğum fiyatların sadece "örnek" olduğunu 4. kez söylüyorum.Bununda anlaşılması bu kadar zor olmamalı
Plus Fiyatı artsın.
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Plus Fiyatı artsın.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
- karabatu14
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
bölge hakkındaki çözüm önerilerin güzel ama plus paket fiyatı kesinlikle arttırılmasın(50 tlden bahsetmiyorum) farkındamısınız bilmiyorum ama knight, metin2 de falan premiummudur nedir artık
biz yine plus diyelim. 50 tlye kadar çıkıyo. yani ikvyi farklı ve güzel yapan şeylerden biride plus paket fiyatının bu kadar ucuz olmasıdır 
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
BEYAZKÖŞK
Sheytanist bak 14 yaş altı dediğin kişilerden biri senden daha mantıklı bişey söyledi (: , akıl yaşta değil baştadır (: , konuşurken mantıklı düşün sonra konuş , 50 tl olucakmış plus paketutku yazdı:14 yaşın altı demeyelim ben 13 üm hiçte öle bişe yapmam
50 tl değilde
bunu yapanlara cezası olsun mesela bunu yapanları şikayet edince plus paketi silinsin
bi daha plus alamasın
banlansın
bölgeye / klana konuşma yeteneği kapansın gibi
50 tl olursa kimse almaz naptın sen

- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
artmasın :)
kardeş plus fıyatları artsın artsın dıyosunda paran coksa gıt bızede plus al,adam oynar oynar senı de alakadar etmez sen 50 lıra verırım dıyosan oyuna gıt ver bız 3 aya 20 lırayı alırken dusunuyoruz be
Sheytanist yazdı:Merhaba.
Plus fiyatı bence 12 TL'den biraz hatta çok artmalı.12 Tl verip bölgeyi satın aldığını bazen de oyunu satın aldığını sanan 14 yaş altı çocukların tavır ve hareketleri beni olduğu gibi bir çok kişiyide rahatsız ediyordur mutlaka.
Plus fiyat şöyle 40 50 TL civarı olsa,alan yine alacaktır ancak eskisi kadar çoluk çocuk bölgeye üşüşmeyecektir.Ha İkv'ye bir zararı olur mu ? Olmaz.Şöyle olmaz,4 kişi plus aldığı zaman 48 Tl yapar.Ama bu şekilde 1 kişi plus alsa 50 Tl yapar.
Bu olmaz diyorsanız şöyle birşey yapılabilir;
Bölge sadece yansıtmalar için kullanılmalı.Bir de kişileri göreve çağırırken yani sadece eşya yansıtıp isim yazabilsek bölgeye.Başıboş sohbetler ortadan kalksa.Bazen öyle saçma sapan sohbetler oluyor ki oyundan soğuyorum.
anlaşılan arkadaşın maddi durumu oldukça yerinde Allah daha çok versin...
yaz tatili, 15 tatil, cumartesi, pazar derken oyun içerisindeki küçük arkadaşların sayısının arttığını hepimiz biliyoruz.
bunun için senin söylediğin tür bir uygulamanın yapımcıların işine geleceğini zannetmiyorum, zira ne kadar çok oyuncu o kadar çok para. siz istesenizde istemesenizde oyuncular bir yönüylede ticari bir meta dır.
bu önerin yerine "her sunucuda sürekli online bir yönetici olsun" diyebilirdin. bu yöneticiler kendilerini istediği an istediği bölgeye ve yere ışınlayabilsin. eğer olumsuz bir yazı vs. gördüğünde sadece yöneticinin online olduğu zamanlarda görebileceğin "Yöneticiye bildir" butonu aktif olsun diyebilirdin.
yani plus parası olan 12 TL yi bulamayan oyuncularıda düünmeliydin. Senin yaptığın bu öneriyi düşüncesizce ve egoistce yapılmış bir öneri olarak buluyorum.

http://www.dailymotion.com/video/xgsjx9_dikkat-kyrylmaz-her-turk-yzlesin_shortfilms
Az söz erin yüküdür, çok söz hayvanın yüküdür. Bilene bu söz yeter sende cevher var ise. (Yunus Emre)
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
şeytanist sana şunu söyleyeyim oyunda 14 yaş altı çocuklardan bahsediyorsun oyunda o tür insanların hepsi 14 yaş altı değil.Ben çok gördüm 20 sini geçmiş ama o tür hareketler sergileyen.Sorun yaşta değil kişilikte.Ve o kişilikteki insanların hepsi 50 TL veremeyecek te değil.50 TL olsa da plus alan o tür kişilkler olacaktır.Senin bu dediğin ütopyadır.Nerede görülmüş daha 3 aylık 20 TL iken 1 aylık 50 TL olacak.Diyeceğim çok şey var ama boşver.
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Rahatsız olduğun an yasaklarsın olur biter takma kafana böle basit şeyleri.Sheytanist yazdı:Merhaba.
Plus fiyatı bence 12 TL'den biraz hatta çok artmalı.12 Tl verip bölgeyi satın aldığını bazen de oyunu satın aldığını sanan 14 yaş altı çocukların tavır ve hareketleri beni olduğu gibi bir çok kişiyide rahatsız ediyordur mutlaka.
Plus fiyat şöyle 40 50 TL civarı olsa,alan yine alacaktır ancak eskisi kadar çoluk çocuk bölgeye üşüşmeyecektir.Ha İkv'ye bir zararı olur mu ? Olmaz.Şöyle olmaz,4 kişi plus aldığı zaman 48 Tl yapar.Ama bu şekilde 1 kişi plus alsa 50 Tl yapar.
Bu olmaz diyorsanız şöyle birşey yapılabilir;
Bölge sadece yansıtmalar için kullanılmalı.Bir de kişileri göreve çağırırken yani sadece eşya yansıtıp isim yazabilsek bölgeye.Başıboş sohbetler ortadan kalksa.Bazen öyle saçma sapan sohbetler oluyor ki oyundan soğuyorum.
® SİNCE 2007...
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Sheytanistin yaptıkları dışında bütün yorumlar çok mantıklı