Karakter okullarında şifacının bölümünde şu yazıyı gördüm:
Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar.
Normalde çok dindar birisi değilim. Ama "yaradılışın yardımcıları" yazısı beni her gördüğümde biraz sinirlendiriyor diyebilirim. Çünkü bu şirke giriyor(haşa). Bunun düzeltilmesini istiyorum. Bazılarınız ufak şeylere takılıyorsun diyebilirsiniz ama bu ibare benim hiç hoşuma gitmiyor.
Şifacı Bölümü Hk.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Şifacı Bölümü Hk.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Re: Şifacı Bölümü Hk.
Cinler , Kurt Adamlar , Taş Kanatlar, Telekinezi, Aerokinezi, Pyrokinezi yapan büyücüler , Ölüyü dirilten Şifacılar seni rahatsız etmedide , yaradılışın yardımcıları sözümü dokundu. Garip.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Tamam biraz saçma ama yaratılış farklıdır, yaratıklar farklıdır. Her türlü yaratık olabilir. Ama yaratıcı tektir.

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Aynı şekilde can verme yetiside sadece o yaratıcıya mahsustur İslam inancına göre. Şifacılar ne iş? Paso adam diriltiyorum ben. Ayrıca kurt adam varlığından söz eden bir ayette görmedim. Büyücülükte günah oluyor sanırım. Eniyisi oynama sen.mitmet yazdı:Tamam biraz saçma ama yaratılış farklıdır, yaratıklar farklıdır. Her türlü yaratık olabilir. Ama yaratıcı tektir.
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ASiL
Ya burda din kültürü ve ahlak bilgisi dersi verilmiyo. OYUN BU!!! Çok sinir olacaksan girme oyuna bitsin bence
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Benim daha önce de dediğim gibi ben öyle dini heryere katan birisi değilim. Ve bu bana BAĞIRMANa izin vermez. Sen benim oyunuma karışamazsın madem HERKESE AÇIK sürmüşler oyunu eleştri hakkına sahibiz. En sevmediğim laftır o zaman oynama, madem sevmiyorsun klana girme. Ne bu kardeşim eleştri hakkımız da mı yok.

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
bu oyun diğer oyunlar gibi hayal ürünüdür ve gerçeklikle ilgisi yoktur
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Ordaki yaradılıştaki yardımcılık kuklacının yaptığı şeyleri yaratması gibi olabilir.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

1EngiN1 yazdı:bu oyun diğer oyunlar gibi hayal ürünüdür ve gerçeklikle ilgisi yoktur
Düzgün yorumlarınız için teşekkürler.inoky yazdı:
Ordaki yaradılıştaki yardımcılık kuklacının yaptığı şeyleri yaratması gibi olabilir.

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
neticede İKV'de sadece insanlar yok bence de insanları yaratmaktan bahsetmiyo olabilir