hasar zehir+ iyileştirme büyüleri ve savaşçı 500 vuruyor ilginç ayrıca hasar zehir olan bi efsunun iyileştirme büyüsü olduğunu nerde gördün ashab hariçbymagapa01 yazdı:en iyisi varya üstün hasar zehir+ iyileştirme büyüleri yapacan 15 büyü bozma 15 can ve bilbisi 15 can kurtaran 15 çağrı geri kalanınınıda 4 fiziksel 4 de diğerine ver sıkıosa yatırsınlar seni 2 savaşçı kestim ben böle savaşçılar bana 500 vuruolardı 49 çarım çalındıama yeniden başladım beyzköşk bu gün açtım *//*/
ByMagApa*/*/ :evil:
[OKO Taktikleri] Şifacı-Büyücüye karşı
Re: [OKO Taktikleri] Şifacı-Büyücüye karşı
- javmeliyon
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
ALIN SİZE BÜYÜCÜ KESME YOLU:
-15 ŞİFA VE 15 BİLGİSİ - 15 RUH KALKANI -15 DİRENÇLER 15 İYİLEŞTİRME ÇEMBERİ VE YÜCELEN SOLUCAN SET İŞTE SİZE SAĞLAM ŞİFACI (((ELEMENT SAVAŞÇI BİLE KESERSİNİZ)))
Javmeliyonxemre
Javmeliyonxcan
Kuklacı...
-15 ŞİFA VE 15 BİLGİSİ - 15 RUH KALKANI -15 DİRENÇLER 15 İYİLEŞTİRME ÇEMBERİ VE YÜCELEN SOLUCAN SET İŞTE SİZE SAĞLAM ŞİFACI (((ELEMENT SAVAŞÇI BİLE KESERSİNİZ)))
Javmeliyonxemre
Javmeliyonxcan
Kuklacı...
Gerçek Savaş İsmet Bey Sinirlendiğinde Başlar Bu da Gerçek Kıyametin Başlangıcı Olacaktır...
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
Javmeliyonxemre/Gadioxcellat/İstanbulkıyameti
- bymagapa01
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
isimsizxx yazdı:hasar zehir+ iyileştirme büyüleri ve savaşçı 500 vuruyor ilginç ayrıca hasar zehir olan bi efsunun iyileştirme büyüsü olduğunu nerde gördün ashab hariçbymagapa01 yazdı:en iyisi varya üstün hasar zehir+ iyileştirme büyüleri yapacan 15 büyü bozma 15 can ve bilbisi 15 can kurtaran 15 çağrı geri kalanınınıda 4 fiziksel 4 de diğerine ver sıkıosa yatırsınlar seni 2 savaşçı kestim ben böle savaşçılar bana 500 vuruolardı 49 çarım çalındıama yeniden başladım beyzköşk bu gün açtım *//*/
ByMagApa*/*/ :evil:
YENİ GELCEK İTEMLERDE VAR KARDEŞ HİÇMİ PKUMUYORSUN YA
konfüçyüsün dediği gibi bir şifacıyla karşılaşırsanız işiniz cidden çok zor. Tavsiyem yeteneklerde mutlaka zihin saldırısına 15 verin canınız azaldığı anda atın ve oturun 22 can dolacaktır sakın hafife almayın 22 canı bu asitci bir şifacının 2-3 vuruşu anlamına gelir.
Seriously
Seriouslyxbüyü
Seriouslyxşifa
Seriouslyxbüyü
Seriouslyxşifa
- Drowxcorellon
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
hedef düşmanda asit hasarı mevcut iken asit hasarı alırsa bu hasar 4 kat daha çok vurur
yaşasın :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: şifacılar gene kral olduuuuuuuuuu
yaşasın :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: şifacılar gene kral olduuuuuuuuuu
Drowxdadawa
Nerull yazdı:Büyücüye karşı birebir dövüşlerdeki tecrübelerinizi, kritik noktaları ve ipuçlarını buradan diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
- Zenginxufurukcu
- Acemi Savaşçı
Bn 35 lvlde ataym dedim adamın canı 50 ye indi yattım :?
® żéńģīńxűfűřűĸčű ™ Abaracadabra
can basmayı denedin mi ??Zenginxufurukcu yazdı:Bn 35 lvlde ataym dedim adamın canı 50 ye indi yattım :?
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
RealxMykonS
RealxPatroN
Diğer hesabım forumdan uzaklaştırıldığı için 14 Agustos Tarihine kadar bu üyelikteyim ..
ilk yorumlara şöyle bir göz attım könficyüsün söylediği kesinlikle en doğrusu x) ama sırf büyücü kesmek için o dağılımları verirseniz sizin için hayırlısı olmaz xD her clas için geçerli olarak Çağırmayı 15 yaparsanız çağırdığınız hayvan hızlı koştuğu için büyücüyü haşat edicektir zaten sizde vurmak isterseniz asite değilde zehire 15 verseniz kudretiniz %60 ken büyücümüz çoktan ölmüş olur xD ama şifacı vs şifacıda 15 asit ve bilgisine verdiğiniz anda karşınızdaki şifacının hiç şansı yok xD
ZuiSudraa
ZubiSudra
ZupiSudra
ZubiSudra
ZupiSudra
Hayvanı 15 yapınca büyücü direk kilitliyor hayvan ya 5 ya 10 olacak ..
MykonS
RealxMykonS
RealxPatroN
RealxMykonS
RealxPatroN