ELVEDA İKV Çerkezoglu-Çerkezlider
ELVEDA İKV Çerkezoglu-Çerkezlider
Arkadaşlar üzülerek belirtiyorum bende oyunu bırakıyorum..KANKAM VE YİĞENLERİM KARDEŞLERIM KENAN ABIM ve Çerkez grup'a katılmış dostlarım sizleri yanlız bırakıyorum ama sebepı oyundan sıkılmam deyıl memleketımı değiştirmem ve askerlık..oyunu yaklaşık 3 senedır oynuyorum kalbını kırdıgım ınsanlar oldu hata bende yada karsı tarafta ıdı herkezden özür dılıyorum..sabahlara kadar maden cekıp muhabbet ettıgım ınsanlar oldu gerçekten güzel bır oyundu benım ıcın.. Çarlarımın şifrelerını kankam ve yiğenlerıme verdım onlar olacak bundan sonra ):( Hakkınızı helal edin.. Çerkezglu--Çerkezlider
Re: ELVEDA İKV Çerkezoglu-Çerkezlider
kardesim yolun acık olsun hayırlı tezkereler sımdıden oyunu bırakma askerlıkten sonra gırersın sıkıntı yok kardeşim 
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
inş hayırlısıyla gidip gelirsin kardeş
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
:arrow: oyunda yanımızda olamayacagına üzüldüm ama bir yandan da hayatın geçiyor.Biz herzaman bekleriz sercan abi gerçek hayatta olsun oyunda olsun.Herşeyimizi bilirsin bir bilgilendirmen yeter.Arada uğra çok özletmesercann58 yazdı:Arkadaşlar üzülerek belirtiyorum bende oyunu bırakıyorum..KANKAM VE YİĞENLERİM KARDEŞLERIM KENAN ABIM ve Çerkez grup'a katılmış dostlarım sizleri yanlız bırakıyorum ama sebepı oyundan sıkılmam deyıl memleketımı değiştirmem ve askerlık..oyunu yaklaşık 3 senedır oynuyorum kalbını kırdıgım ınsanlar oldu hata bende yada karsı tarafta ıdı herkezden özür dılıyorum..sabahlara kadar maden cekıp muhabbet ettıgım ınsanlar oldu gerçekten güzel bır oyundu benım ıcın.. Çarlarımın şifrelerını kankam ve yiğenlerıme verdım onlar olacak bundan sonra ):( Hakkınızı helal edin.. Çerkezglu--Çerkezlider