ELVEDA İKV Çerkezoglu-Çerkezlider

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
sercann58
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

ELVEDA İKV Çerkezoglu-Çerkezlider

Mesaj gönderen sercann58 »

Arkadaşlar üzülerek belirtiyorum bende oyunu bırakıyorum..KANKAM VE YİĞENLERİM KARDEŞLERIM KENAN ABIM ve Çerkez grup'a katılmış dostlarım sizleri yanlız bırakıyorum ama sebepı oyundan sıkılmam deyıl memleketımı değiştirmem ve askerlık..oyunu yaklaşık 3 senedır oynuyorum kalbını kırdıgım ınsanlar oldu hata bende yada karsı tarafta ıdı herkezden özür dılıyorum..sabahlara kadar maden cekıp muhabbet ettıgım ınsanlar oldu gerçekten güzel bır oyundu benım ıcın.. Çarlarımın şifrelerını kankam ve yiğenlerıme verdım onlar olacak bundan sonra ):( Hakkınızı helal edin.. Çerkezglu--Çerkezlider
Altinugur
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: ELVEDA İKV Çerkezoglu-Çerkezlider

Mesaj gönderen Altinugur »

kardesim yolun acık olsun hayırlı tezkereler sımdıden oyunu bırakma askerlıkten sonra gırersın sıkıntı yok kardeşim :)
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

inş hayırlısıyla gidip gelirsin kardeş
Cerkezpasamm
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cerkezpasamm »

sercann58 yazdı:Arkadaşlar üzülerek belirtiyorum bende oyunu bırakıyorum..KANKAM VE YİĞENLERİM KARDEŞLERIM KENAN ABIM ve Çerkez grup'a katılmış dostlarım sizleri yanlız bırakıyorum ama sebepı oyundan sıkılmam deyıl memleketımı değiştirmem ve askerlık..oyunu yaklaşık 3 senedır oynuyorum kalbını kırdıgım ınsanlar oldu hata bende yada karsı tarafta ıdı herkezden özür dılıyorum..sabahlara kadar maden cekıp muhabbet ettıgım ınsanlar oldu gerçekten güzel bır oyundu benım ıcın.. Çarlarımın şifrelerını kankam ve yiğenlerıme verdım onlar olacak bundan sonra ):( Hakkınızı helal edin.. Çerkezglu--Çerkezlider
:arrow: oyunda yanımızda olamayacagına üzüldüm ama bir yandan da hayatın geçiyor.Biz herzaman bekleriz sercan abi gerçek hayatta olsun oyunda olsun.Herşeyimizi bilirsin bir bilgilendirmen yeter.Arada uğra çok özletme :( :cry:

“Genel Sohbet” sayfasına dön