Barış Modu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Barış Modu

Mesaj gönderen Mushta »

Eminim oyunda birçok kişi karizması 0 olmasına rağmen karşı klan üyeleri tarafından kesilmiştir. Ben bazen sırf bana dalmasınlar diye karizmamı sıfırlamaya çalışıyorum fakat "Savaşmıyorum" dememe rağmen kesiyorlar. Bu duruma şöyle bir çözüm getirilebilir: Barış Modu.

Barış Modunun Özellikleri:
1-Barış moduna girebilmek için karizmanızın 0 olması gerekir.
2-Barış moduna girdiğinizde karşı klan üyelerine saldıramazsınız ve onlar da size saldıramaz. Aynı zamanda dost klandaki kişilere yetenek kullanılamaz ve onlara yardım edilemez (iyileştirme gibi)
3-Barış moduna bir kere girildiği zaman karizmanız tekrar dolana kadar barış modundan çıkamazsınız.(aksi takdirde olacakları biliyoruz :) )
4-Barış moduna girmek için kudretiniz ve canınız 100 olmalıdır.
5-Barış modundaki kişiler klan savaşlarının aktif olduğu yerlerde(meteor, eminönü gibi) Kendisiyle aynı klandaki kişilerle gruba giremez. Bu bölgelerde sadece klansız kişilerle veya diğer barış modundaki kişilerle gruba katılabilir. Karizma tekrar dolduğunda ise otomatik olarak gruptan çıkar.
6-Klan savaşlarının aktif olmadığı (yeraltı, mısır çarşısı gibi) yerlerde barış modunda olsanız bile aynı klandaki kişilerle grup olabilirsiniz.
7-Barış modundaki kişiler karşı klandaki kişiler tarafından düşman olarak görülmezler.İsimleri beyaz olarak görünür. Böylece düşman klanın hedef seçmesinde sorun yaşanmaz.
8-Barış modundaki kişiler kabadayı modunu kullanabilirler.

Bu modu kullanarak birçok problemden kurtulmuş oluruz. Hem bu yöntem kp açlarına da sorun olmaz onlar da itiraz etmezler :D . Yorumlarınızı bekliyorum.( Bu arada klan kavgası olmasın diye arz, lodos kelimelerini kullanmadım, siz de kullanmazsanız sevinirim.)

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Barış Modu

Mesaj gönderen utku »

5-Barış modundaki kişiler klan savaşlarının aktif olduğu yerlerde(meteor, eminönü gibi) Kendisiyle aynı klandaki kişilerle gruba giremez. Bu bölgelerde sadece klansız kişilerle veya diğer barış modundaki kişilerle gruba katılabilir. Karizma tekrar dolduğunda ise otomatik olarak gruptan çıkar.
bu olmamış girebilsin

diyelimki görev yapçaklar hepsi karizmasını 0 licak öle gircek guruba sonra görevin ortasında tekrar dolcak karizma felan
XD
Klanda olan kişi ölmeyi göze almıştır
bunu sölediklerine göre yönetim yapmazlar böle bişey
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

Güzel öneri
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mushta »

utku yazdı:
bu olmamış girebilsin

diyelimki görev yapçaklar hepsi karizmasını 0 licak öle gircek guruba sonra görevin ortasında tekrar dolcak karizma felan
XD

Ama girebilirse şyle bir sorun olur: Diyelim ki benim şifacım var karizmamı 0 ladım barış moduna girdim sonra bir gruba girdim gruba girdiğime göre gruptaki kişilere can ve direnç verebilirim. Sonra gider o grupla herkesi kesebilirz nası olsa bana dokunamıyorlar. Diyelim ki görev yapcaklar ve kimse karizmasının 0 lamak istemiyor, o zaman karizması 0 olan kişiler barış moduna girmez (klan savaşının aktif olduğu bölgelerde). Nasıl olsa grup hazırmış neden girsinler ki :)

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
Kullanıcı avatarı
Kambocya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kambocya »

Güzel yada moda girmek yerine direk karizma 0 olunca düşman olarak gözükmesin kimse :evil:
Önerim ; http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=27826

Resim
Kullanıcı avatarı
empire
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Watch And Learn

Mesaj gönderen empire »

Harika bir öneri... Bence hemen İkvdestek sayfasından bildirmelisin... 8-)
Maximillian - Maxinova - Maxi
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen utku »

Mushta yazdı:
utku yazdı:
bu olmamış girebilsin

XD

Ama girebilirse şyle bir sorun olur: Diyelim ki benim şifacım var karizmamı 0 ladım barış moduna girdim sonra bir gruba girdim gruba girdiğime göre gruptaki kişilere can ve direnç verebilirim. Sonra gider o grupla herkesi kesebilirz nası olsa bana dokunamıyorlar. Diyelim ki görev yapcaklar ve kimse karizmasının 0 lamak istemiyor, o zaman karizması 0 olan kişiler barış moduna girmez (klan savaşının aktif olduğu bölgelerde). Nasıl olsa grup hazırmış neden girsinler ki :)

bura düzelmede n gönderme bence

son madde

gurupta barış modunda biri varsa guruba kp/ şan gelmez karşı guruptakindende karizma gitmicek tabiki
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Mushta »

utku yazdı:
Mushta yazdı:
utku yazdı:
bu olmamış girebilsin

XD

bura düzelmede n gönderme bence

son madde

gurupta barış modunda biri varsa guruba kp/ şan gelmez karşı guruptakindende karizma gitmicek tabiki

Yorumlar güzel. Daha çok kişi yorum yapsa ve biraz daha düzenlesek bence olmayacak yenilik değil.
Kambocya yazdı:Güzel yada moda girmek yerine direk karizma 0 olunca düşman olarak gözükmesin kimse :evil:
Bazıları 0 kariması olsa bile savaşmak istiyor :) eee nede olsa yenilen pehlivan güreşe doymazmış onları da gözardı etmeyelim :D

[table]

[table]
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Güzel öneri.

Birkaç şey de göz önünde alınarak yapılmıs bir öneri

bkz. Canınız ve kudretiniz 100 olmalıdır.
bkz. Barış modunda iyileştirme gibi yetenekler olmaz
Kullanıcı avatarı
cynsure09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cynsure09 »

+++

Barış modundaki kişiler Barış modundan antrepo, çarşı, labirent , yeraltı gibi yerlerde çıkabilir.

Barış modundaki kişilere vurulduğunda canının gitmemesi sağlanabilir ..
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5 :) )
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön