[Dailymotion][Vimeo][/Vimeo][/Dailymotion]
Grup Bölgeleri İle Beraber Değerleri Artan Büyücüler, İtem Dizme Yarışına Girmiş Bulunmaktalar...
Bu Durum Sonunda Ortaya Çok Güçlü Büyücü Karekterleri Çıkmışıtır.. Bunlardan İlk 5' Tanesi Siz Ce Kim ?
EMİNÖNÜ' NÜN EN İYİ "5" BÜYÜCÜSÜ SİZCE KİM ?
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: EMİNÖNÜ' NÜN EN İYİ "5" BÜYÜCÜSÜ SİZCE KİM ?
1. ci sırada Byxdeathhhxbüyü
full cevoyum daha ne (=

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
-
- İri Fare Avcısı
FuL Cevo Olmak Yetersiz.. oyun Tecrübesi Önde Gelir. 
Oyunu kıyafetler oynamıyor..bydeathh yazdı:1. ci sırada Byxdeathhhxbüyüfull cevoyum daha ne (=
sarızembek
Eminönü
Eminönü
-
- İri Fare Avcısı
Yani
Deat.. İtem' le Hiç bir Şey Değişmez.. oyun Tecrübesi Çok Daha Önemli 
Oyunda İtemin tanesi olmuş 1 milyon
Artık kalmadı en iyi en kötü diye herkeste en az 3 4 cevriye ve ejder asa var... Paranın değeri kalmadı zaten görevler her türlü itemi veriyor... Ama tecrübe olarak derseniz tabii ki aklımda bi kaç tane büyücü var 
DehrayN'a katılmamak ahmaklıktır.Fakat büyücüyü güçlü klan itemi değil.OkO lar üzerinde etkili olan yetenek sistemi ve Vs taktiğidir.Saygılarımla...

Fihgterr / webcatan-Fihgter/Elber
www.anadoluakincilari.com
Büyücü'nün zırhı zekasıdır.
-
- İri Fare Avcısı
DehrayN yazdı:Oyunda İtemin tanesi olmuş 1 milyonArtık kalmadı en iyi en kötü diye herkeste en az 3 4 cevriye ve ejder asa var... Paranın değeri kalmadı zaten görevler her türlü itemi veriyor... Ama tecrübe olarak derseniz tabii ki aklımda bi kaç tane büyücü var
Aklındaki Büyücüyü Dile Getir Bizde Bilelim.. Konunun Açılış Amacı bunu Ortaya Çıkarmak Zaten
-
- İri Fare Avcısı
Elber yazdı:DehrayN'a katılmamak ahmaklıktır.Fakat büyücüyü güçlü klan itemi değil.OkO lar üzerinde etkili olan yetenek sistemi ve Vs taktiğidir.Saygılarımla...
Haklısın Figter.. Sende E.ö' de Sayılı Büyücülerden Birisin..
Vs Biraz Bence Şans İşi.. Gerçek Güç, İtem, Tecrübe OKK' ler üzerinde belli olur.. Örneğin Migratlarda Hem İtem hem Tecrübe Hemde Güç Gerektirir.. Bunlar Varsa En İyisin Yoksa Fıss
Gerek Oyun Tecrübesi İle Gerek İtemleri İlk Sıralarda Sayılabilecek Kişilerdirler ;
GOLGEII
xKeRTeNKeLeBeKx
ve Gönlümün Birincisi Canım Dostum
Dadasbey ve Ben : ))
GOLGEII
xKeRTeNKeLeBeKx
ve Gönlümün Birincisi Canım Dostum
Dadasbey ve Ben : ))