Göktürklider neden oyunu bırakıyor

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
selimgenco
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen selimgenco »

19 Arl 2009 19:56

Göktürklider neden oyunu bırakıyor dost dedıgı ınsanlar tarafından sırtından vurulunca artı herkese guvendıgı için . Mılletı ıyı gözle gördugu için kendı herekse yardım etmıs ve kımseden yardım ıstememıstır ........ herkes Göktürklider olamaz bunu zaten bılıyorus .Göktürklider lodosoun olmazsa olmazı gıbı . YERI GELIR herkes satar lodos dedegımız sahsıyetler arz carına gırer saklanam amaclı lodos keser ben lodosum ekolu yumn dıyen dler satarlar lodosu ama Göktürklider satmaz ........... bazı ınsanlar mılettın arkasından kadın gıbı konsur yuzne geldımı canım cıcım muhabbetı yaparlar ıste bu yuzden lıder oyunu bırakıyor ...... HERkese kolay gelsın cumleten Allaha emanet olun ............. TESKILATIN ASİL PRENSİ .................... GÖKTÜRKLERPRENSİ
selimgenco
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Göktürklider neden oyunu bırakıyor

Mesaj gönderen selimgenco »

Göktürklider herkese ınandı msl ben herkese ınanmıyorum cunku lodosum dıyen adamlar savas oldugunda kesıdıgınde aglayıp sızlayanlar yardıma gıdıldıgınde mılletı satanlar kacarlar kardes madem lodos sunuz madem ekoluyuz dıyosunuz korkmayacagınzı devam edecnzı satmayacaksınzı sızce ben Guevenmedıgım ınsanlarla savsa gırmem . AMA ISTE SORUN BU GÖKTÜRKLİDER BU INSANLARIN SATMAYAGACINA INANIYODU BEN INANMIYORUM HERZAMAN BIZI SATACAGINI bılıyorum ve o yuzden takılmıyorum onlarla ben LODOSUM BU KILANDA TEK BILE KALSAM ALAYINA YINE GIDERIM ..... GÖKTÜRKLİDER E GELINCE INSANLARDAN BNIKTI IKI YUZLU RIYAKAR INSAN COK HER YARDIM ETTIGI INSAN BAZI LARI HARIC SIRTINDAN VURDU AMA HELAL OLSUN YINEDE LIDERE ....... TEK LONCAM AILEM KIZIL ELMAM DEVAM EDECEK BEN VARIM HERZMAN ,,,,,,
Kullanıcı avatarı
kanunxrutles
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kanunxrutles »

göktürklider abimize saygılar diyoruz her ne kadar tanımasamda kendisini dışardan çok iyi biliriz onun gibi lodos yoktur böyle................... oldukça daha çok kişi oyunu bırakır sobe sözüm sana bize sobe üyelği fln açmayın az oyundaki şu işlere tutun tutanak yazın mazlumun ahını yere koymayın şiddetle kınıyorum böyle yapanları
Resim

SOMALİXWORS
Kullanıcı avatarı
emre
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen emre »

Bazı dengesizler bu oyunun sanal oldugunu unuttugu için en yakın arkadaşını ,dostunu sırtından pıçaklar oldu. Teşkilata 2 yuzlu şerefsziler doluştu. senin oyunu burakman o şerefsz insanların umrunda bile deildir
Ama teşkilatın senin gibi örnek insanlara ihtiyacı var Oyunu burakma

Meteorteamxlider-Emrebey-Crazybuyucu
seyhat
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen seyhat »

Merhaba arkadaşlar ben GÖKTÜRKLERBARONX ılk once duydum bu haberden sonra cok uzuldumu belırtmek ısterım GÖKTÜRKLERLIDER yanı kurşat abı cok ıyı tanırım hepınızden daa ıyı yanı kendısıyle sadece sanal alemde deyıl şahsen bıre bır cok sohbetım olmuştur. Öncelıkle bunu belırtmek ısterım kı bu ıkv de bır cok arkadaşlık larımız oldu ama ıyı ama kötü sonla bıttı Ben GÖKTURKLERLIDER BU oyunu bırakıp gıtmesını ıstemıyorum onun gıbı akıllı zekı ınsanlara bu oyunun İHTIYACI var bazı kendını bılmezler yuzunden bu kadar ıyı bır ınsanı kaybetmek ıstemem GERI GEL KURŞAT ABI burdan bırılerı gıtmesı gerekırse bu sen olma olurmu:(
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

Son Zamanlarda Oyuna Girmiyorum Bile ;
Nedenini Kimse Düşünmedi mi ;
Bu Oyun Bitti Artık , Bu Oyun Haraplar İçerisinde Göz Yummaksızın Boşluğa Sürüklendiğinin Farkında Değil.
GÖKTÜRKLİDER GİBİ ADAM GÖRMEDİM BU OYUNDA
mert
asil
bermurad
ve en önemlisi
adam gibi adam bir insan nasıl olurda bir kaç kişi yüzünden oyunu bırakır.Laf atanların adını bilmiyorum ama yaptıkları gercekten hoş değil.
kursat abi bugunlerde oyuna girerim.
malum üniversite ve iş faktörleri dolayısıyla oyuna bile giremiyorum.
oyuna girdiğimde sana laf atanları bi görelim neymiş neyin nesiymiş.
Konusalım .

Davutxxx
Göktürklerburak
QouadCore
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kontforum62 »

bu oyunu adam gibi oynuyanlardan biri KÜRŞAT abidir.
herzaman ona saygı duymuşumdur ve çok severim.
ama bazı küfür etmek istemiyorum Göktürk özqür gibi insanlar bu melek gibi adamı bile bu oyundan soğuttular.
şimdi o çarları bırakıp yeni karakterler kasacaklar ve aramızda tekrar gezicekler.
ama bu işi bide öbür dünyası var.

KÜRŞAT ABİ BU ÇAPULCULAR YÜZÜNDEN OYUNU BIRAKMA BURDAN SANA SESLENİYORUM

EĞER YAZIMI OKUYORSAN...

Kont Dazlakxkont sen sildiğim çarımıda bilirsin Dazlakxdersim.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
cimbomgs
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen cimbomgs »

ABIM BU OYUNU BIRAKACAK VARSA SENI ARKANDAN vuran çakALLARDIR sen 3 5 çapulcuya nıe bakıyorsunkı abım oyunu bırakıcak varsa onlardır abı SEN BIZE LAZIMSIN ABIM SENSIZ OYNANMAZ BU oyun ZEVKI TAdı cıkmaz abım duy sesımızı abım sana ıhtayacımız var gel BIRAKMA ABI su çakalların yuzunden oyunu _____________________________________________________________________________________________________ GÖKTÜRKLERERDİN
Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen bLacksin »

Yanlış karar. Kendi ağzınla söylemişsin 'Lodos'un olmazsa olmazıdır.' diye. Eğer ki başka olaylar var ise bırakmasına sebep, eyvallah. Şayet bu yazdıkların yüzünden ise adama sorarlar ' Bumuydu Lider'in direnci,buraya kadarmı yanımızdaydı ' diye...

Uğur...
Resim
Kullanıcı avatarı
kanunxrutles
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kanunxrutles »

insanlar buraya boşuna yazı yazmaın kürşat abi bunları okumuyodur bilene yapanların allah belasını verir inşş
Resim

SOMALİXWORS

“Genel Sohbet” sayfasına dön