Öncelikle Selamlar..
Bu yazdıklarım yanlış anlaşılmasın yönetim'e bir sitem değildir sadece gördüğüm yanlışları paylaşmamdır.Ve bu yanlışlar doğrultusunda oyunun gittiği ve gideceği haldir!!!
Yeni bölgeler geldi geleli şuan da oyuncuların amacı şaheser eşya düşürüp bir şeyler yapabilmek..Ancak Şu bir gerçek ki Gerek migrat ve sığınaklar,Gerekse Kadim..Bu 3 bölge en çok iksir harcanılan yer ve iksir olmadan birşey yapılamıyor.Migrat'tan başlarsam eğer,Centurion kesiminde harcanılan iksirler ve junonda harcanılan iksirlere bakılırsa Oyunda ki çoğu arkadaşımızın iksir yapıcak parası yok ve ya maden toplayamıyor ve ya Yeni başlayan arkadaşlar iksir konusunda ve görevler konusunda sıkıntı çekiyor.Biz bu oyun'u çözmüş ve biliyor olabiliriz,İksir yapıcak,maden toplayacak paramızda olabilir ancak biz bile zorluk çekiyoruz nedeni ise;Maden fiyatların uçmuş ve satan kişilerin az olmasından dolayı Örnek;Dün Ökse otu'na 100bin çeken oldu tanesine..Ökse otu bile tanesi 100bin olabiliyorsa Mavi topaz'ın tanesi 7milyon olabiliyorsa siz düşünün yeni başlayan arkadaşların halini.Nerde şaheser,nerde iksir yapıcaklar.Çarşı içerisinde iksir satışı yapılsa bu sorun tamamen orta'dan kalkıcağını düşünüyorum.Hem yeni başlayan arkadaşlar daha kolaylıkla görevlerde başarılı olurlar hem de Tüm oyuncular rahat bir nefes alırlar.Yapılan çalışmalarda Boss'ların gücü ve menzili konusunda;Motorin'in menzili azaltıldı bilindiği üzere motorin'in menzili azaltılmadığı zaman iksir tüketimi olmadığı ve rahat kesildiğini herkes için biliyoruz.Ne gerek vardı Menzil'in azaltılmasına?İnsanların rahatça görev yapmaları yanlış birşeymiydi..Eğer bu hata ise siz bunu bir hata olarak görüyorsanız oyunda ki çoğu hatanın şuan da var olmasında neden bir değişiklik olmuyor...
Bölgelerde düşen şaheser eşyalar ve nadide eşyalardan 100 tane düşüyor,Her kesimde Farklı bir eşya düşse ve Alan razı veren razı olsa,Şöyle ki Yapılan hatalardan oyuncuların sizlere olan tavırlarını biliyorsunuz bunu düzeltmek yerine,niye daha da tavırlı bir hal aldırıyosunuz!!!
Bölgeler geldi Kadim hidra görevlerini yapanlar yok denilesi kadar azaldı,Bu kadar kişi var 49 olmaya çabalayan oyuna yeni başlayan,Eklentiler geldi ise Kadim'in gücünü yükseltmek neye göre doğru tartışılır.İnsanlar şaheser eşya üretmek için can atıyor ama kadim hidra'yı kesemiyor;Şuan da kadim hidra fiyatı ortalama 35-40m,Mavi topaz 7m,İridyum 11-12m civarında,Piyasa bu kadar yüksekken şaheser eşya üreticeklerin önü kesiliyor şahsıma göre..
Sizden biraz anlayış,Biraz Oyuncuların fikirlerini anlayıp bizleri mutlu edecek ve oyuna bağlayacak yönde kararlar almanızı ve bunlara göre eklentiler yapmanızı bekliyoruz.Çok birşey istemiyoruz!!!
Son olarak oyunun tanıtımları çok güzel,insanlar oyunu çok seviyor ve sizde kendinizce çok güzel yönetiyorsunuz;Ancak eksiklerinizi gideremesseniz dahil yarıya indirmenin iyi olacağı kaanatindeyim..
Sevgiler..
Lütfen Biraz Sağ Duyu!!!!
Re: Lütfen Biraz Sağ Duyu!!!!
Önemli bir konu. Bu güne kadar gerekli önem verilmeyen iksirler, Karşılaşılan düşmanların gücü artıkça değer kazanmıştır. Bu noktada oyun dünyası içindeki ekonomiye direk müdahale etmiyoruz. Fakat bu konuları yakından takip ediyoruz.
İksir fiyatları hakkında oyuncularımız yaratacağı arz talep orantısı gerçek fiyatları yakın zamanda ortaya çıkaracaktır.
İksir fiyatları hakkında oyuncularımız yaratacağı arz talep orantısı gerçek fiyatları yakın zamanda ortaya çıkaracaktır.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Söylemek istediğim o değildi Fakat çarşı'da iksir satışlarının olması oyuna çok katkı sağlayacağı kanaatindeyim.Şöyle ki Söylediğin gibi önemi çok arttı ve iksirsiz şuan da birşey yapılamıyor..
Evet abi iksir ve motorın konusunda katılıyorum sana Motorınde menzıl kalkmıs kalkmadan once örse çekıp kesılıyordu Şimdi kendı yerinde iksire dayanıyoruz Çarşıya iksir getırılmesı cok guzel bır fıkır bu fıkrı dıkkate alırlar sanırım
Lonca BETA
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
Selamlar
Oyunumuz eklentilerin gelmesiyle daha da bir anlam kazandı ve güzelleşti .. Fakat şu varki sistem oyuncuyu birkaç yerde ZOR'a değil tamamen DAR'a sokmakta. Benimle aynı fikirde bulunan ve bundan ziyadesiyle rahatsızlık duyan birçok arkadaşımız mevcut.Elbette şu aşamada oyunculuk konuşacaktır. Bir çok online oyun oynadım ama istanbul kıyamet vakti çok farklı.. Bütün boss'ların kesiminde gruplar arasında lokal çalışma ve disiplin öne çıkmakta buda ikv 'ye olan ilgimi daha da arttırıyor. Her neyse.. Ekip sizlersiniz ama ikv evreni içerisindeki oyuncularında sesine kulak verip önerilerini dikkate almanız onları daha da mutlu eder diye düşünüyorum.. Özellikle Sığınak ve Migrat bölgelerinde herkesin bildiği üzere iksirsiz başarı elde edilemiyor. Temelde başarıyı elde edebilmek için iksir yerine oyunculuğu konuşturacak bir sistem olsaydı çok daha iyi olurdu. Pek yakında kimselerin iksir üretebilecek stoğu kalmayacak hatta tükendi tükenecek.. İksir üretecek malzeme bulamayan adam ne yapsın ? Yönetimin oyunculara karşı biraz daha itinalı davranıp gelen sağlıklı önerileri değerlendirmesinde yarar var.. Bir tane iksir satıcısı bütün İstanbul kıyamet vakti oyuncularını memnun eder diye düşünüyorum böylelikle kimse Grup bölgelerinden mahrum kalmaz + oyundanda soğumaya yüz tutmaz.
Tabi sadece bi öneri. Ama sağlıklı öneri.
Asıl mevzuya gelecek olursam bu bir hatamı yada yeni gelen düzenlememi bilemiyorum ama paylaşmamda yarar var diye düşünüyorum. Dün gece arkadaşımızın ölmesi üzerine Centurion'un 48 enerjiden direk 100 enerjiye yükselmesi yeni getirilen bir düzenlememi ?Yoksa bir hatamı bunu merak etmekteyiz.Bir hata ise acilen müdahale edilmesi dileği ile..
Daha önceleride biçok kere kestik fakat böyle bi durumla karşılaşmadık.. Sevgiler
Oyunumuz eklentilerin gelmesiyle daha da bir anlam kazandı ve güzelleşti .. Fakat şu varki sistem oyuncuyu birkaç yerde ZOR'a değil tamamen DAR'a sokmakta. Benimle aynı fikirde bulunan ve bundan ziyadesiyle rahatsızlık duyan birçok arkadaşımız mevcut.Elbette şu aşamada oyunculuk konuşacaktır. Bir çok online oyun oynadım ama istanbul kıyamet vakti çok farklı.. Bütün boss'ların kesiminde gruplar arasında lokal çalışma ve disiplin öne çıkmakta buda ikv 'ye olan ilgimi daha da arttırıyor. Her neyse.. Ekip sizlersiniz ama ikv evreni içerisindeki oyuncularında sesine kulak verip önerilerini dikkate almanız onları daha da mutlu eder diye düşünüyorum.. Özellikle Sığınak ve Migrat bölgelerinde herkesin bildiği üzere iksirsiz başarı elde edilemiyor. Temelde başarıyı elde edebilmek için iksir yerine oyunculuğu konuşturacak bir sistem olsaydı çok daha iyi olurdu. Pek yakında kimselerin iksir üretebilecek stoğu kalmayacak hatta tükendi tükenecek.. İksir üretecek malzeme bulamayan adam ne yapsın ? Yönetimin oyunculara karşı biraz daha itinalı davranıp gelen sağlıklı önerileri değerlendirmesinde yarar var.. Bir tane iksir satıcısı bütün İstanbul kıyamet vakti oyuncularını memnun eder diye düşünüyorum böylelikle kimse Grup bölgelerinden mahrum kalmaz + oyundanda soğumaya yüz tutmaz.
Tabi sadece bi öneri. Ama sağlıklı öneri.
Asıl mevzuya gelecek olursam bu bir hatamı yada yeni gelen düzenlememi bilemiyorum ama paylaşmamda yarar var diye düşünüyorum. Dün gece arkadaşımızın ölmesi üzerine Centurion'un 48 enerjiden direk 100 enerjiye yükselmesi yeni getirilen bir düzenlememi ?Yoksa bir hatamı bunu merak etmekteyiz.Bir hata ise acilen müdahale edilmesi dileği ile..
Daha önceleride biçok kere kestik fakat böyle bi durumla karşılaşmadık.. Sevgiler

Yenilgi, Kazanacak Olmanın Garantisidir
Yenilmeyi Hazmedemeyen Başarıyı Asla Bulamaz..
SELAM
AYNEN KATİLİYORUM ARKADAŞLAR SİZE YÖNETİMİN BİRAZ DAHA ANLAYIŞLI OLMASI LAZIM BU BÖLGELER BİZE ZORLUK DEĞİL KOLAYLIK OMASI LAZIM OYUNU OYNAYAMIYORUZ ARTIK
AYNEN KATİLİYORUM ARKADAŞLAR SİZE YÖNETİMİN BİRAZ DAHA ANLAYIŞLI OLMASI LAZIM BU BÖLGELER BİZE ZORLUK DEĞİL KOLAYLIK OMASI LAZIM OYUNU OYNAYAMIYORUZ ARTIK
Bazı NPC'lere uygun fiyatlarda iksirler koyulup satışa sunulabilir...
sarızembek
Eminönü
Eminönü
benimde bu noktadaki önerim akçe sisteminin oyuna gelmesidir
oyunda gerçek para ile alıncak akçeler eklenebilir we bu akçalerle iksir satın alınabilir tabi hem iksir üretenleri hemde durumu sebiyle akçe alamayacak arkadaşlar için şöyle bir kaç önerim war
1-iksirler bir npc de akçe karşılığı satılacak paket halinde (örn: 50 ejderha kudretlendiren 100 akçe )
2-bu iksirler mor renkte olcak yani aktarımı we satışı olmayacak bu sayede sadece akçesi olanlar kullanabilecek ama kudret olarak aynı özelliği wercek
3-sunucunun en az üçte birinin bu akçe ile aldığı düşünüldüğünde geri kalanlar için maden toplama satın alma we üretme işleminin gayet rahatlayacağı düşüncesindeyim
NOT: akçe sistemi oyunda olan bi şey olduğu için söyledim direk para ile iksir satın almada olabilir
destekleyen arkadaşların benimle birlikte desteğe göndermesi rica ediyorum
oyunda gerçek para ile alıncak akçeler eklenebilir we bu akçalerle iksir satın alınabilir tabi hem iksir üretenleri hemde durumu sebiyle akçe alamayacak arkadaşlar için şöyle bir kaç önerim war
1-iksirler bir npc de akçe karşılığı satılacak paket halinde (örn: 50 ejderha kudretlendiren 100 akçe )
2-bu iksirler mor renkte olcak yani aktarımı we satışı olmayacak bu sayede sadece akçesi olanlar kullanabilecek ama kudret olarak aynı özelliği wercek
3-sunucunun en az üçte birinin bu akçe ile aldığı düşünüldüğünde geri kalanlar için maden toplama satın alma we üretme işleminin gayet rahatlayacağı düşüncesindeyim
NOT: akçe sistemi oyunda olan bi şey olduğu için söyledim direk para ile iksir satın almada olabilir
destekleyen arkadaşların benimle birlikte desteğe göndermesi rica ediyorum
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Lathander yazdı:Önemli bir konu. Bu güne kadar gerekli önem verilmeyen iksirler, Karşılaşılan düşmanların gücü artıkça değer kazanmıştır. Bu noktada oyun dünyası içindeki ekonomiye direk müdahale etmiyoruz. Fakat bu konuları yakından takip ediyoruz.
tamam doğru söylüyorsun da şu anda 1 ejderha kudretlendiren iksirin satışının 150-200 binden satıldığını hesaplarsak ; 3 ay sonra bu fiyat 50 bine düştü , fakat zaten bu iksirler doctorxx arkadaşımın da dediği gibi oyunda belli bir birikimi olan kişilerde var yani elindekileri zaten satmazlar geri kalan kesime yine maden satın almak düşüyor ve neticesinde madenlere taleplerin artmasıyal birlikte fiyatlar da artış olucaktır ama sabit bir npc den sabit bir fiyattan satış gerçekleşse hem üretimlerde istenilen maden fiyatları bir düzene girer hem de iksirlerle birlikte yaptığımız bölgelerde daha başarılı oluruz . Unutmamalıyız ki biz ne kadar ilerlersek oyunumuz da o seviyede ilerliyecektir ...
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
- FromXXXhELL
- Cin Avcısı
Guzel noktalar Arkadasım.. eksık cok ıstenılen cok ama nedense mudahaleler hep gec yapılıyor bu oyun yonetımınden cok sanrım bıızm ulkemız ınsanın genel yapısı ... Daha grup bolgelerının geldıgı gun tes ekbınden olan kısılerın taktıksel paylasımlarını dınlemıstık bızlerle ne dıyorlardı dusunenı es gecıcez buyu ceker dıpte kalır motorın basıt orse cekıp kesıcegız dıyordu .. ve grup bolgelerı tanımına bakın ne yazıyor ....Grup bölgelerinde depar yoktur. Ve düşmanlar peşinizi uzun süre bırakmaz. Yanı motorının orse kadar geldıgını tum ekıp zaten bılıyordu ee bunu herkez kolay kolay kesıp ıtemler cıkmaya baslayınca ufak bır revıze ıle zorlastırdılar bunun anladıkda arkadasım bunu 10 gun sorna degıl 2 .gun yapıcaksınkı bır farkınız oldugu ortaya cıksın ... Ama bır yapımcı arkadasın dedıgı gıbı bız oyundan anlamadıgımız ıcın fıkırde beyan etmemız abesle ıstıgal.... Benım ısrarla ustunde durdugum bolum oyuna zengınlık katacak ogelerın eklenmesıdır elbete ıksır satısı olmalı pazar yerı gıbı yerler olmalıkı oyun ıcınde oyuncular sadece yaratık kesıp maden toplamak harıcı ıslerlede vakıt gecıre bılsınler.. Ama bunların gerceklesme olasılıgını yok denecek kadar dusuk bır oran oldugunu dusunuyorum..Oyunda genel olarak su sıstem hakım olmus maalsef ılk gelen kazanır felsefesı.... Elbette ılk olmak eskı olmak bır bırıkım ve tecrube kazandırmalı ama oyun dengelerınde hısedılır degıısmler oyuna baslangıc asamasında olan yenı oyuncuları hıc cezbedıcı noktada degıldır.. Bunları orneklemeye calıssak bıtmez ama oyuncu arkadaslarımız hep unuturlar hatırlatalım .. Kutuk yaran efsanesı bellı bır grubun tekelınde kladı o bıttı.. saheserler dedık .. ılk yapanlar veya ınat edıp saatlerını orada harcıyanlar yaptı.. su an ısteselerde ınatta etseler ellerınden cok bır sey gelmıyor oyuncuların .. Bence bu kısıye gore gorecelı bır kavramdır ama yenı balsıyan veya baska baska sebeplerle bu saheser esya gorevlerını tamamlıyamamıs oyuncular ıcın yapılmıs oyun ıcı en buyuk haksızlıktır.. KaDIM denılen boss yaratıgın gledıgı gun asıkar oyunda bu boss kesılırken bır cok kez sahıt olan yapımcı ve yonetıcı arkadasda var bunlarda asıkar ve bu yaratık bunca zaman hatalı oldugunu bılıyorsanız ve su an duzeltme gereksınımı duymusanız burası cok dogru degıl ıste.. Umarım bu yapılan hatalar bu ekıb ıcın profesyonellık yolunda bırer deneyım olarak tecrube hanelerıne eklenıyordur zıra.. Bence oyun ıcın yaptıkları tek guzel sey guzel bır plus paket cd hazırlamalrıdır kı bunu 2 yıldır soyluyorum kendılerıne onuda boyle raflarda kalmaya mahmum eder oyun ıcınde stok yapın dıye reklam yapmaya mecbur kalırsınız .. ..hER NE KADAR BU OYUNDAN ANLAMASAKDA AZ COK OKUMA YAZMASI OLAN BIR OYUNCU SAYGILARIMLA................................Aras KOPARAN
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
[/img]