Yardıma ihtiyacın olduğunda bul beni yiğidim msnlerimide ekle
ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
Heh şöle 

hehe sizce neden hep arzları alıyorlar loncalarına lodos yapmak için sizce neden iyi kişilikli insanları alıyorlar kendileri gibi yapmak için sizce neden o kişiler loncalara gidiyorlar ya para için ki iyi biri para içn gitmez o zaman arkadaşlık için ki burdaki arkadaşlık ordakinden farksız onlar henüz adam gibi geyik yapamazken oyunda odun gibi takılıp eğlencesini çıkartamazken biz neden böyleyiz bizim farkımızda bu yani ben selimle küserken loncalarımızı kapıştıralım gibi bi kelime çıktı ağızından 1 biz lonca diiliz 2. burda biz güç sergilemiyoruz arkadaşlığımızı dostluğumuzu gösteriyoruz.
demek siz güç için girdiniz o loncaya demek siz İYİolarak tabir ettiğimiz kişilikler değilsiniz
bizi satan bizi bırakan bizi unutan bizi öncelikle insan yerine koymayan kişilersniz siz bu yüzden team den arkanıza bile bakmadan gittiniz umarım bize muhtaç kalırsınız bir zaman ve bizde bu dostluk olduğu sürece biz kopmayız yani en büyük duanız kabul olucak die sevinmeyin
Viktory her konuya burnunu soktuğunun farkına varmanı istiyorum.
Bu yüzden bu sayfadan yol al snn yorumunu adam yerine koymuyorum.
Sen bana bir konuda sanane demiştin ben orda öneri yaptım sen ise burda gelip karşı tarafı savunuyorsun ve alakan olmadığı sürece ben sana ne diyim ...git derim eğer sen bana o durumda sanane dersen BYS
demek siz güç için girdiniz o loncaya demek siz İYİolarak tabir ettiğimiz kişilikler değilsiniz
bizi satan bizi bırakan bizi unutan bizi öncelikle insan yerine koymayan kişilersniz siz bu yüzden team den arkanıza bile bakmadan gittiniz umarım bize muhtaç kalırsınız bir zaman ve bizde bu dostluk olduğu sürece biz kopmayız yani en büyük duanız kabul olucak die sevinmeyin
Viktory her konuya burnunu soktuğunun farkına varmanı istiyorum.
Bu yüzden bu sayfadan yol al snn yorumunu adam yerine koymuyorum.
Sen bana bir konuda sanane demiştin ben orda öneri yaptım sen ise burda gelip karşı tarafı savunuyorsun ve alakan olmadığı sürece ben sana ne diyim ...git derim eğer sen bana o durumda sanane dersen BYS
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Merhaba
Arkana dönüp kaçma gibi bir ithamda bulunmuşsun beklerim
neyse uzatmıycam şunu bilin Unruly Loncası köşkteki en saygı gösterilicek loncaların başında gelir ha başka lonca yokmu var
Neyse bir daha yorum yazmıycam kirletme veya polemik değil amacım 
Arkana dönüp kaçma gibi bir ithamda bulunmuşsun beklerim
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Saygı gösterilecek demişsiniz hakediyorlarmı saygıyı acaba , saygıyı ben hak edene gösteririm ilk önce saygıyı onların göstermesi lazım...VicTorY yazdı:Merhaba
Arkana dönüp kaçma gibi bir ithamda bulunmuşsun beklerimneyse uzatmıycam şunu bilin Unruly Loncası köşkteki en saygı gösterilicek loncaların başında gelir ha başka lonca yokmu var
Bana o loncada 1 adet beyfendi yada hanımefendi gösteriniz size hak vericeğim ithamlarımdan dolayı özür bile dileyeceğim
Ancak yok

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Eminim.VicTorY yazdı:Merhaba
Arkana dönüp kaçma gibi bir ithamda bulunmuşsun beklerimneyse uzatmıycam şunu bilin Unruly Loncası köşkteki en saygı gösterilicek loncaların başında gelir ha başka lonca yokmu var
Geçen gün İfliss'teydik bir grup kestik ve buz kütlesi atması olayını unuttuk arkadaşlarımız öldü 2 şifa onları kaldırdık orada fulleniyorlardı Unruly'ler geldi 1 defa İfliss'i çektiler orada fullenen arkadaşlarımız öldü, hadi dedik unuttular.
Daha sonra kaçırıp bir daha çektiler biz de öldük üzerine pişkin pişkin özür dilediler bu kişiler saygınsa...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Aranızda geçen olaylar hakkında bilgim yok malesef 
Fakat bende Unruly Loncası'ndan 2 kişiyle iflis görevimi yaptım hiçbir sorun çıkarmadılar şu güne kadarda ufak çaplı atışmalar dışında hep yardım etmeye çalıştıklarını gördüm
Belki size karşı kötü gelebilir bu durum bana karşı sorun yok
Eskiden Arzın Çocukları klanındayken işim var lütfen bırakırmısınız dediğimde 1 vuruş bile gelmedi o saygınsız dediğiniz insanlardan
Tabiki herkese göre değişir neyse polemik değil amacım
Sayfayı kirletmiyelim

Fakat bende Unruly Loncası'ndan 2 kişiyle iflis görevimi yaptım hiçbir sorun çıkarmadılar şu güne kadarda ufak çaplı atışmalar dışında hep yardım etmeye çalıştıklarını gördüm
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı
Senin msnlerin bende varmı da ekliyim özelden felan atıvermonsterdarker yazdı:Heh şöle
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı
Tmmmonsterdarker yazdı:imzamda yazıo
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''