**__Rulers of the World__**

Sancak sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
iStuA
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: **__Rulers of the World__**

Mesaj gönderen iStuA »

Melankolik yazdı:Illbayanshıfalll[Drowxdumanyak) :arrow: Rowxdumanist olarak aramıza katılmıştır.
Hayırlı olsun...

H.Olsun Hoş Geldin.
SANCAK

buRak

Kırcalili Kircalilibüyü MecxbuRak
Kullanıcı avatarı
Gencozzyxx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gencozzyxx »

Bı benı almadılar su loncaya :D:D
Kullanıcı avatarı
cynsure09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cynsure09 »

Gencozzyxx yazdı:Bı benı almadılar su loncaya :D:D

Ahaha :D Sabah sabah güldürdün beni :D
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5 :) )
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

berkukk yazdı:
Melankolik yazdı:Illbayanshıfalll[Drowxdumanyak) :arrow: Rowxdumanist olarak aramıza katılmıştır.
Hayırlı olsun...

Kardeşim çok iyi biridir.Değeri anlayın.Anlamazsanız karşınızda ilk beni bulursunuz.Kendi istediğini yaptı.Kardeşim umarım mutlu olursun herhangi birşey olursa sürekli burdayım ve yanındayım.Değerini bilin kardeşimin...
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
berkukk
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen berkukk »

xakrepkrallx yazdı:
berkukk yazdı:
Hayırlı olsun...

Kardeşim çok iyi biridir.Değeri anlayın.Anlamazsanız karşınızda ilk beni bulursunuz.Kendi istediğini yaptı.Kardeşim umarım mutlu olursun herhangi birşey olursa sürekli burdayım ve yanındayım.Değerini bilin kardeşimin...

Mert sende onun kadar değerlisin yanımda kardeşim.Serhat da orhan da hepiniz çok değerlisiniz qözümde...
Saldırım [ (^)Latif] [ (^)Ecel Getiren]
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

S.a

Öncelikle loncanızda sevdiğim 5 kişi için bu yazıları yazıcağım için özür diliyorum. Row loncasını kurulduğu günden beri forum yoluyla takip etmeye çalışıyorum ve bu loncada sevdiğim mahmut,aykut,nedim,kemal,mustafa gibi değerli arkadaşlar var. Yanlız başarının getirdiği rehavetmi denilse bilmiyorum loncanız çoğu lodos kısmı olarak düşman ilan edildiniz. Önceden mec'ler için konuşulan klan konuşmalarının yerini artık row'lar için konuşulmaya başlandı. Şimdi denilcekki bu yazıları niye yazdın ? Dün gece biz bölgelerdeyken bizim loncamızdan arkadaşlarımıza durduk yere saldırıda bulundunuz buna eyw ama Asiatik ( Yeniçerixalmilax ) nerdeyse hepinizden yaş ve yaşça büyük olan Sevil ablamıza ferhat tarafından küfür edildi. Bu dost bildiğimiz row loncasına hiçmi hiç yakışmadı. Bu loncanızda bulunan kişilere saygımdan sizi 1 kez daha uyarmakta fayda var. Eğer ki bizim hiçbir saldırı,laf ile dalaşma vs.... olmadığı halde bu yönde devam edilicekse bizde ona göre tavrımızı takılalım. Bu sunucuda mec'ler hariç ( onlarlada yanlış anlaşılma yüzünden ) bizim durduk yere kimseyi kestiğimiz yoktur lakin böyle terbiyesizlik yapılıcaksa bizde ona göre karşılığını verelim. Zaten üye alımı yüzünden sizin başınızın çok ağrıycağını biliyorum bu beni ilgilendirmez ama bir loncada bulunan üyeleri aklını çelerek kendi loncanıza çekmek hiçmi hiç etik değil. Velhasıl kelam adınızı kavga,tartışmadan çok başarınızla ve yaşanılan başarıdan sonra da en önemlisi mütevaziliğiniz ile duyurmanız dileğiyle....

Yeniçerixblack

Alp
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

Sevil ablama küfürmü edilmiş bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu Drowx ler kötü biliniyor Rowx ler se bizim yolumuzda ilerliyor ben Drowx leri aklarım ama Rowx leri aklamanız zor olur çok kalabalıksınız kalabalık olmak çok güç getirmek büyük sorun getirir

neyse diyeceğim şu Sevil Ablaya Yapılan Yanlış Banada Yapılmış Olur Öyle Bir Şeyde Tartışma Çıkarsa Bende Araya Girerim Sonra Bana Sen Neden Karışıyorsun Demeyin.
...
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Lodos klanı ve Arz klanı birbiriyle savaş halindedir bunu bilmeyen yoktur sanırım?
Icetea de yeri geldi kalabalık olup sancak bastı durduk yere zevk uğruna bizi kesti.
Biz buna sesimizi çıkardık mı?
Hayır.
Ben hiçbir zaman bir lodos tarafından kesildiğimde ona hakaret etmem.
Çünkü bunun bir oyun olduğunun farkındayım ve lodos birisinin arz olan birisini kesmeye hakkı olduğunu bilirim.
Icetea'yi de dün tek gördüm. Saldırdım. Kestim.
Ve bana hakaret etmeye başladı. İlk hamleyi "gerizekalı" diyerek başlattı.
Ben de ona "mal" dedim.
Olay burda kapanmıştı.
Ta ki arz olan karakteri Kızılnomad'a geçip klandan bana "etekli,terbiyesiz,aç" diye hakaret etmeye başlayana kadar.
Ben de ona aynı uslupla cevap verdim.
Ama küfür etmedim.
Küfür etseydim şuan oyunda konuşamazdım.
Alp tarafından konumuza yapılan bu yorumu bir "iftira" olarak nitelendiriyorum.
Ve ben de sizi son kez uyarıyorum..

Lodos klanının hepsi bize düşman mı olmuş?
Umrumda değil..
Gün gelir siz toplanırsınız bizim sancağı basarsınız yerle bir edersiniz,
gün gelir aynı kalabalığı yakalayamadığınız günlerde biz sizi perişan ederiz..
Bu böyle sürüp gider..
Dün akşam da örneği görüldüğü gibi..

İçimiz rahat.
Ne kesildik diye birine ana bacı sövdük, ne bir hırsızlık yaptık, ne birinden item dilendik..
Alnımız ak yolumuza devam ediyoruz..

İyi oyunlar,iyi forumlar...
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bykomando »

BLackGezz0 yazdı:S.a

Öncelikle loncanızda sevdiğim 5 kişi için bu yazıları yazıcağım için özür diliyorum. Row loncasını kurulduğu günden beri forum yoluyla takip etmeye çalışıyorum ve bu loncada sevdiğim mahmut,aykut,nedim,kemal,mustafa gibi değerli arkadaşlar var. Yanlız başarının getirdiği rehavetmi denilse bilmiyorum loncanız çoğu lodos kısmı olarak düşman ilan edildiniz. Önceden mec'ler için konuşulan klan konuşmalarının yerini artık row'lar için konuşulmaya başlandı. Şimdi denilcekki bu yazıları niye yazdın ? Dün gece biz bölgelerdeyken bizim loncamızdan arkadaşlarımıza durduk yere saldırıda bulundunuz buna eyw ama Asiatik ( Yeniçerixalmilax ) nerdeyse hepinizden yaş ve yaşça büyük olan Sevil ablamıza ferhat tarafından küfür edildi. Bu dost bildiğimiz row loncasına hiçmi hiç yakışmadı. Bu loncanızda bulunan kişilere saygımdan sizi 1 kez daha uyarmakta fayda var. Eğer ki bizim hiçbir saldırı,laf ile dalaşma vs.... olmadığı halde bu yönde devam edilicekse bizde ona göre tavrımızı takılalım. Bu sunucuda mec'ler hariç ( onlarlada yanlış anlaşılma yüzünden ) bizim durduk yere kimseyi kestiğimiz yoktur lakin böyle terbiyesizlik yapılıcaksa bizde ona göre karşılığını verelim. Zaten üye alımı yüzünden sizin başınızın çok ağrıycağını biliyorum bu beni ilgilendirmez ama bir loncada bulunan üyeleri aklını çelerek kendi loncanıza çekmek hiçmi hiç etik değil. Velhasıl kelam adınızı kavga,tartışmadan çok başarınızla ve yaşanılan başarıdan sonra da en önemlisi mütevaziliğiniz ile duyurmanız dileğiyle....

Yeniçerixblack

Alp

A.s aLp , Omer ( manyaqq ) Durduk yere benı kestı . Ardından su CumLeyı SoyLedı . '' Benım BuLunduqum oRtamda kımseyı Kesemezsın .'' Ne demek oluyor , Kendını Ne zannedıyor ?
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Kullanıcı avatarı
DavuTT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DavuTT »

dediğin gibi ferhat sadece toplanmadığımızda basar kesersiniz siz toplansanızda biz toplanınca keseriz madem lodos ve arz diorsunuz o zaman şunu arkana takdın falan deme

neyse Sen Asiatik e mi o tür şeyler söyledin yoksa İcetea yemi ?? ikisi ayrı kişilerdir. bilgine...
...

“Lonca İletişim” sayfasına dön